Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.591
Поени од реакции
22.312
Читав денес не игра Тони,тоа е супер ќе се испробаме со Донован.Но постои и шанса да не игра и Клосе.
Каков Донован. Поарно нека игра Подолски посебно против Келн ќе биде мотивиран.

M

Mario Gómez

Гостин
Јебига 0:2,да беше таткоми полицаец сега ќе го криеше пиштолот од мене.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.591
Поени од реакции
22.312
Оф, дома 0:2 против Келн... некако не ми се верува

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ова е катастрофа.Ја гледам утакмицата и не ми се верува.Срамота за цела управа,нека се гонат да им ебам све да им ебам.СРАМОТА!!!!!!Ова прво полувреме беше грозно,одбраната мртва тотално,појма си немаа од животот,тотално сите дезориентирани,Ван Бомел исто ко да не игра.Само Лам Зе и Рибери нешто покушаваа.Другото аматери све кој од кој поголем.
Уште еднаш да прочитам од управава дека се задоволни со овој состав,зимам пиштоло и одам директно у Минхен,им ебам гомнарите све им ебам,сељачишта,ја брукаат цела екипа мамицата нивна.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Кај се згинавте бе Баварци,не плачете за поразот од т.н екипа Келн.Ама ако изгубите и од Лисабон ќе има тешко дупчење!:pos2:

M

Mario Gómez

Гостин
Реално 2 порази не гостински терен од силни екипи не е страшно но има и полоши работи.Лошата форма на Швајни, кој игра катастрофално оваа година.Десната страна се освежи некако со доѓањето на Одо ,но и него го снема по црвениот картон.
Па и не верувам дека ќе биде во топ форма за Спортинг ако игра.Рибери ја нема истата желба за надигрување од лани видно разочаран од управата и од тоа што се чека само на него.Одбраната нема никаква самодоверба, освен Лусио кој на секој натпревар е топ.Ова се сериозни проблеми кои тешко можат да се надминат за една недела.Дел од нив ќе се осетат на натпреварот со Спортинг а дел верувам ќе се надминат.И заборавив нашите напаѓачи се веќе во години и од оваа година нивната форма доби надолна насока.Треба управата да знае дека мора да се вложува во млади играчи, но незнам што си замислуваат со купување старци и трансформирање на клубот во пензионерски дом.
едит.Во тешка криза сме.
Нема никаква борбеност, и сите се даски.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.591
Поени од реакции
22.312
Баерн сепак се сречковци.

Хоффенхајм промаши пенал во 92. минута за победа а Херта од 1:0 водство изгуби 2:1. Сега утре Хамбург и Леверкузен да си ги делат поените и нема да биде страшно за Баерн.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Абе да дае Господ последни да сме годинава у Германија.Со ваква игра ко денес ни за 100 години нема да освоиме ЛШ.Цела Управа да си даде отказ,пичка им матер,го уништија клубот, мамичето нивно,хоштаплери само за нивен гз пари трошат,све да им ебам.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Хоффенхајм промаши пенал во 92. минута за победа а Херта од 1:0 водство изгуби 2:1. Сега утре Хамбург и Леверкузен да си ги делат поените и нема да биде страшно за Баерн.
Ама како не сваќаш дека нема врска тоа.Па ич кур не ме боли за другите бе,ако сака нека тепаат со 100 гола.Мене ме интересира Баерн како ке изигра,нивната форма,а не таму да се споредувам со Херта и Хофенхајм.Тоа за мене е поразително.Ме заболе дали тепале или изгубиле они.Денес тоа што го видов од Баерн е најголем пораз за мене и за целата екипа,катастрофа,дебакл.

Отказ за Клинсман !!!
Срамота е воа да му се случува на клуб како што е Баерн.
Многу верував во него,и го потврди тоа во првиот дел од сезоната.Мислев дека нема да ни се повтори тоа што ни се повтори во првиот дел на почетоко,но се случува истото,односно полошо.Дефинитивно може да се размислува за отказ.Ова е резил за Баерн.

M

Mario Gómez

Гостин
Ама како не сваќаш дека нема врска тоа.Па ич кур не ме боли за другите бе,ако сака нека тепаат со 100 гола.Мене ме интересира Баерн како ке изигра,нивната форма,а не таму да се споредувам со Херта и Хофенхајм.Тоа за мене е поразително.Ме заболе дали тепале или изгубиле они.Денес тоа што го видов од Баерн е најголем пораз за мене и за целата екипа,катастрофа,дебакл.

Многу верував во него,и го потврди тоа во првиот дел од сезоната.Мислев дека нема да ни се повтори тоа што ни се повтори во првиот дел на почетоко,но се случува истото,односно полошо.Дефинитивно може да се размислува за отказ.Ова е резил за Баерн.
Клинсман е недокажан тренер која досега беше во супер форма заедно со целата екипа.Според мене се судриа неколку фактори за овој пораз денес.На Рибери веќе му се има здосадено само тој да игра а другиве да чекаат.Денес беше со Одо нешто подобро отколку со Лел а Швајни мамицата негова дупка е невидена.

што ми боли за другите.Заеби и германска лига све лузери екипи се.
Јас гледам дека ние сме тотална мизерија и дека тешко опоравување за со Спортинг.Ако не се помине Спортинг цела управа сосве Клинсман нека оди у пичку матер.Го назадуваат еден од најдобрите клубови во историјата.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Абе што зборите, каков отказ на Клинсман, па видете која клошарана е собрана во клубот, како сакате триумфи со пензионери и анонимци. Нема пари, нема ни успеси, тоа е. Можеби сега ќе почнат да играат Бекенбауер, Клинсман, Герд Милер, Ефенберг, а за голман ќе го купат Кепке. Клошарана.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
43.998
Чекајте малце бе..Има време.Не се предавајте веднаш..Ајде од кај знаете што и како ќе биде.Ова ви беше меч за кладилници,лесна пара.Сега ќе се растрчите.

M

Mario Gómez

Гостин
Чекајте малце бе..Има време.Не се предавајте веднаш..Ајде од кај знаете што и како ќе биде.Ова ви беше меч за кладилници,лесна пара.Сега ќе се растрчите.
Предвидувам тежок пораз во сред Лисабон, за супер сезона..

Мамето нивно за сите нервози што ми ги дадоа овие години...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom