Без навреда, ама многу се занесувате. Ова не е Франција за ко Лион да газат и со 30 бода разлика да бидат први. Реално во германската лига има доста јаки екипи кој можат да го тепаат Баерн. Не викам дека Баерн не е најквалитетна екипа ама неможат со 70-80% да играат, па јасно дека ќе изгубат. Ако играат секоја утакмица 100%, како Оливер Кан тоа го правеше, тогаш ќе има бегаа на другите со 10 бода, ама вака арогантно без борба нема прво место. Никој не ти ја подаруват титулата.
Случај ај не трескај глупости.Сеа ти најде да ни кажуваж,ние демек не знаеме што е работата.Ти сваќаш дека нас не не занима Бундеслига,и дека приоритет ни е ЛШ,и уствари главната нервоза е дека управата тоа не го сваќа,и пак си тераат со нивната Бундеслига,само што веќе и таму сме катастрофа.
Немој да ми кажеш дека од 20 кола,39 освоени бода се добар резултат???
Немој да ми кажеш дека германскиот рекордер по бројот на титули,после 20 кола има 5 порази,и дека тоа е во ред????
Ја пак ке кажам,НЕ МЕ ИНТЕРЕСИРА БУНДЕСЛИГА,ама ако сакаме успех во ЛШ,формата во лигата мора да ја одржуваме,а ние сме очајни.
Сваќаш дека не ми е гајле дали ние денес изгубивме или тепавме од Келн.Можеше и да тепаме среќно на крај.Мене ме разочарува играта,темпото,кретивноста,одбраната,реализација.Тотален ХАОС е тоа денес што го видов.Играчите не се целосно криви,едноставно толку е квалитетот кај некој од нив.
Упрвата мора да свати,дека за успех мора да вложуваш постојано,а не по еднаш на 4 години.Коса ми се крева,кога ке видам изјава на Румениге дека се задоволни со овој состав.
Сеа сваќаш што е работата.Ако сакаме успех во ЛШ,недозволиво е сето ова.Ама тука е крива управата.
Еве викаш јака е Бундеслига,имало јаки екипи.Се согласувам.Ама да те прашам.На кое место би биле ако играме во Премиер Лига????Па сеа ти види дали може да си дозволиме порази од Котбус Хамбург Херта.....