Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Одлично прво полувреме! На почетокот се исплашив затоа што Лион повеќе напаѓаа, ама после Баерн ги казнија за грешките. Браво за Клосе и за Рибери! 0-3 уште во прво полувреме :vozbud: - одлично за подигнување на самодовербата во Лига на шампиони.

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
немој да се опуштате опасни се лион :vozbud:

уствари какво честитки до Lyon [0 - 3] Bayern Munich

победата е сигурна

добро е шо ве ставив на ливче

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Одлична игра... Рибери е машина, свака му част!

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Добро прво за Баерн,Рибери е ѕвер човекот,90%од акциите преку него идеа,али у второ бољи бевме само среќа ве спаси што не изгубивте,јбг
сепак честитки за победата:kesa:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Добро прво за Баерн,Рибери е ѕвер човекот,90%од акциите преку него идеа,али у второ бољи бевме само среќа ве спаси што не изгубивте,јбг
сепак честитки за победата:kesa:
Во прво полувреме си искористија сите шанси,ги згазија 3:0 и целта ја остварија.Искрено ја не бев за толку да се напрегаат во оваа утакмица сооглед дека во сабота играме на гости во Штутгарт,но сепак успеаа да победат.Второто полувреме им припадна на Лион,Баерн нормално се опушти но издржаа и тепавме!!!

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Супер натпревар. Браво за Баерн што си ја завршија работата уште во првото полувреме. Во второто се опуштија, ама за среќа не беше страшно. Најзаслужено ќе беше натпреваров да завршеше нерешено, но нам ни одговара да е вака :).

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ајде до крајов на неделава или почетокот на следната треба да се официјализира трансферот на Ивица Олиќ од Хамбург.Така изјави Хенес вчера после утакмицата со Лион.Па очекуваме!!!!!

Член од
19 ноември 2008
Мислења
22
Поени од реакции
0
Честитки за победата одли4но прво полувреме и 100% реализација одиме понатаму да видиме кој е следен !!! поздрав баварциии!!!!

Член од
23 септември 2008
Мислења
313
Поени од реакции
7
Momci Bayern samo sto se uigra i ke gazi vo Germanija. Mislam deka ke bidat dobri i vo Liga na Sampioni, eventualno moze edinstvena slabost da im bide Klinsman koj nema iskustvo kako trener vo LS ali na mnogu dobar pat e Bayern. Inace ja navivam za dva tima Bayern i Inter, za Bayern od 93-94 a za Inter 95-96. Lani koga igraa u grupi zaedno ne mozev da se odlucam za kogo da navivam.

Pricinata poradi koja pocnav da navivam za Bayern bese tokmu Jurgen Klinsman.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Ај уште у Сабота да го згазиме Штутгарт и да станеме есенски шампиони.Мора малце и Шалке да ни помогне односно да не загуби од Хофенхајм,ама мислам нема.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Momci Bayern samo sto se uigra i ke gazi vo Germanija. Mislam deka ke bidat dobri i vo Liga na Sampioni, eventualno moze edinstvena slabost da im bide Klinsman koj nema iskustvo kako trener vo LS ali na mnogu dobar pat e Bayern. Inace ja navivam za dva tima Bayern i Inter, za Bayern od 93-94 a za Inter 95-96. Lani koga igraa u grupi zaedno ne mozev da se odlucam za kogo da navivam.

Па нормално Клинсман е баварска легенда, ама знам ти зошто навијаш и за Интер пошто играше и Клинсман таму заедно со Матеус и Андреас Бреме убиствената тројка. Ама биле тоа времиња.

Член од
2 март 2007
Мислења
93
Поени од реакции
5

Малце се имаш збунето. Клинсман во Баерн дојде во 1995 година, а не во 1993.:smir:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Е јебига 2:2.Не ни се посреќи овој али тоа е.Рибери не играше,али и без него добро се покажаа.Се гледаше умор кај играчите,ама супер изиграа,малце несреќно изгубивме 2 бода али тоа е.Иначе за судијата неам зборови.На мајка му у пи*ка копиле ебано.Толку глуп судија не сум видел до сеа.15 фаули не ни доседи бе ејј,ја да бев боље ќе судев.Нема да досуди фаул,па за една минута истиот фаул ќе им го досуди на Штутгарт.Убаво му покажа Одо на крајот,кај ти се очите деген ретардиран.На тој треба да му се забрани да суди гомнар еден.Први сме на табела,и ако Шалке го тепа Хофенхајм утре ондак сме есенски шампиони,али не е тоа ни толку битно според мене.

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Абе на што личеше судијата, класично педерче. Таа на одо по десно не му свири и поради гестот и фаулот му дава црвен директен. И на Ренсинг можеше комотно да свирне али џабе не викаат судија педер. А то што вика Ченто јас појќе сакам Хофенхајм да тепаат него ли Шалке, зошто сметам дека значително ќе им опадне формата од втората полусезона.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Го гледав денес Ел Класико,и сфтаив дека мора зимава управата на Баерн да реагира,да се засилиме бар на една позиција.Иначе ќе ни биде тешко у ЛШ ко секоја година.Мора да реагираат,а не е дека немаат пари,туку напротив.......

http://www.kajgana.com/statija_4564.html

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom