Публиката може да ни заврши голема работа,со оглед дека немаат претходно настпаувано на стадион како Алианц Арена пред толки публика.Мора по секоја цена да ги земеме 3-те бода и тоа е тоа!!!Lele sto ke im se sluci na Hofenhajm.Ako zaigra trioto Riberi-Toni-Klose ne bi sakal da sum pod koza na fudbalerite na Hofenhajm.
Мислам дека нема врска тоа, посебно што во Арената атмосферата не е баш најнај за разлика од други стадиони во Германија.Публиката може да ни заврши голема работа,со оглед дека немаат претходно настпаувано на стадион како Алианц Арена пред толки публика.Мора по секоја цена да ги земеме 3-те бода и тоа е тоа!!!
Мислам дека нема врска тоа, посебно што во Арената атмосферата не е баш најнај за разлика од други стадиони во Германија.
Не ако Хофенхајм е шампион,него ако Баерн изгуби.Тоа нема да се случи!!!Ќе го јадат “селаните“ на сред Алианц,ко што го јадеа од Леверкузен 5-2,или од Херта.Не сме ние Билефелд или Келн.Такада нека не се надеваат многу,иако ги сметам за доста јака екипа.Иначе у Германија атмосферата пред утакмицата е страшна.Секој ден по страниците што читам само за тоа се збори.Ко да е светско првенство у прашање.192 земји ќе вршеле пренос од утакмицата и тоа е рекорд во Бундеслигата!!!Не е долку нешто посебно со утакмицава колку што е самиот Хофенхајм како сензација,ама Баерн си е Баерн такада ѓи газиме у петок!!!!
Глеам те снема долго време,ама битно е дека пак си назад!!!Ајде утре стануваме есенски шампиони 100%!!!!!после пола година еве ме назад на форумов. Не сум у тек што зборите ама колку што видов за Хофенхајм е муабетот, ко што вика ченто без гајле, моја прогноза е дека без три парчиња нема да си отидат.
Поздрав Баварци, ми недостигавте!!!
едит:ЧЕНТО напиша:Глеам те снема долго време,ама битно е дека пак си назад!!!Ајде утре стануваме есенски шампиони 100%!!!!!
Прво убаво гледај ја утакмицата па после коментирај...ви се дрзеа сосем солидно...:smir:Ајде сите сме во исчекување,МОРАМЕ ДА ПОБЕДИМЕ!!!!!!Да ги растуриме,за да нема двоумење кој игра најдобар фудбал од Германија во моментов!!!!!