Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ПОБЕДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

толку имам да кажам.

Прво убаво гледај ја утакмицата па после коментирај...ви се дрзеа сосем солидно...:smir:
И што ако се држеа????Кој тоа ќе го памти????Се памти резултатот и тоа дека 3 бода отидоа кај нас.Рака на срце второ полувреме само Баерн играше,Тони 10 шанси утна па му се посреќи во 92!!!!

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
ПОБЕДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

толку имам да кажам.

И што ако се држеа????Кој тоа ќе го памти????Се памти резултатот и тоа дека 3 бода отидоа кај нас.Рака на срце второ полувреме само Баерн играше,Тони 10 шанси утна па му се посреќи во 92!!!!
Tочно така победа си е победа...и не сваќај како провокација тоа што го пишав немам ништо против баерн само сакав да ти кажам дека сите екипи од овие помаливе кога доаѓаат на алијанц арена се бранат а хофенхајм вчера не се бранеше туку играа отворено,имаа шанси..:smir:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Tочно така победа си е победа...и не сваќај како провокација тоа што го пишав немам ништо против баерн само сакав да ти кажам дека сите екипи од овие помаливе кога доаѓаат на алијанц арена се бранат а хофенхајм вчера не се бранеше туку играа отворено,имаа шанси..:smir:
Точно така.Прочитај го последниот пост што го напишав во фан-клубот на Хофенхајм.............

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Честита нека ни е победата! Треба да се знае кој е кој во Бундес Лигата :)!

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Mora da priznaam deka Hofenhajm igraa fenomenalno,no Baern ima mnogu iskusen sostav i tesko deka ke dozvoli da izgubi od eden neiskusen sostav.Iskreno ocekuvav poveke od Baern.Na momenti i me razocaruvase nivnata igra.Sostavot sto go ima Baern treba da gazi vo Germanija.Kako i da e Baern pobedi i sega go deli prvoto mesto so Hofenhajm

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Дечките од Хофенхајм се екстра,ама ние бевме подобри.Мора да се гледа и фактот дека ние се натпреваруваме во три конкуренции,додека они се насочени само на лигата,и пак сме најдобри.Ај уште 2 утакмици па зимскиот преоден рок.Се надевам ќе купат нешто да не израдуваат,од прошлото лето ништо немаат купено.....

ЧЕНТО напиша:
Дечките од Хофенхајм се екстра,ама ние бевме подобри.Мора да се гледа и фактот дека ние се натпреваруваме во три конкуренции,додека они се насочени само на лигата,и пак сме најдобри.Ај уште 2 утакмици па зимскиот преоден рок.Се надевам ќе купат нешто да не израдуваат,од прошлото лето ништо немаат купено.....

едит:

Карл Хајнц Румениге во изјава денес потврди дека Баерн ќе направат се за да го донесат Ивица Олиќ(29) од Хамбург.Договорот му истекува на лето,па нјаверојатно ќе пробаат да го донесат за без пари.Искрено не сум многу воодушевен со оглед дека е 29 години,и дека следната сезона ќе биде 30 и ќе имаме двајца напаѓачи со по 32 и еден 30,катастрофа.Пологично е да го земат Младен Петриќ,или Марио Гомез,тоа ќе биде најдобро решение!!!

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2008/12/08/ivica-olic/bayern-jagt-den-kroaten-star-vom-hsv.html

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Искрено не ми се свиѓа ни Младен Петрич нити Гомез, не дека не се добри ама на Баерн им требаат покласа фудбалери. И кажаа дека освен Лендон Донован зимава никој нема да дојде.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Искрено не ми се свиѓа ни Младен Петрич нити Гомез, не дека не се добри ама на Баерн им требаат покласа фудбалери. И кажаа дека освен Лендон Донован зимава никој нема да дојде.
Олиќ доаѓа на лето за без пари!!!
Bild.de веќе објави,понудата од Баерн е прифатена,а и жена му сакала да оди во Баерн за да не мора да се селат!

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2008/12/09/bayern-holt-sich/hamburgs-ivica-olic.html

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Олиќ доаѓа на лето за без пари!!!
Bild.de веќе објави,понудата од Баерн е прифатена,а и жена му сакала да оди во Баерн за да не мора да се селат!

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2008/12/09/bayern-holt-sich/hamburgs-ivica-olic.html

Ивица Олиќ дефинитивно е првото засилување за Баерн во летниот преоден рок,односното од следната сезона!!Тој доаѓа бесплатно и ќе поптише договоро до 2012 со една година плус можност за продолжување.И Румениге тоа го потврди,а Олиќ на 17 Декември доаѓа на медицинска проверка во Минхен.Истотака Румениге изјави дека не планираат понатака да го бркаат Гомез сооглед дека цената за него е доста висока,што според мене им е лош потег бидејќи сооглед на годините Гомез воопшто не е скап,но менаџерите на Баерн нагласија дека поради економската криза во светот мора попаметно да се употребуваат парите.Олиќ е добар фудбалер и напаѓач,со одлична техника и за него се интересираа и Јувентус Ливерпул Валенсија,но поради сопругата се одлучил за Баерн.Проблем според мене е што е 29 години и е доста стар за напаѓач со оглед дека Тони е 31 а Клосе 30,но да се надеваме дека ќе биде одличен во дресот на Баерн.

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2008/12/10/mario-gomez/nach-dem-ivica-olic-deal-braucht-bayern-ihn-nicht-mehr.html

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Веќе водите 0:2 со головите на Клосе и Рибери..
Едит: 0:3 Клосе

Член од
23 октомври 2008
Мислења
262
Поени од реакции
3
Газите :vozbud:! 0-3 :smir:

П.С. Шо факен е ова анкетава во фан клубов? Не можит некако да се тргнит?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom