Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
еј ај дајте ни го швајнштајгер не ви треба

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Тешко да ви го дадат..:)

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Па најверојтано е дека ќе го дадеме.Искрено у Баерн не квалитет за шампионски дострели,има слаба сезона,такада за 15 милиони може да си иде според мене.

Иначе водиме 2:0 со Арминија моментално 47 мин.Иначе вториот гол го постигнал Подолски,ама можно е да е печатна грешка,такада ќе почекам потврда.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
http://www.sportmediaset.it/mercato/articoli/10643/

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2008/05/08/gattuso-zu-den-bayern/vermelden-italienische-medien,geo=4480350.html

http://www.sport1.de/de/apps/news/news-meldung/news_2242231.html

сите се повикуваат на италијански извори... не знам колку е вистина ама колку што знам цела италија сосе медиуми е на берлускони па не би требало веста да протече без амин на кумот :Р

ако е стварно: топ! гатусо е секогаш 100% мотивиран и ако доаѓа доаѓа за титули. плус тоа уште една среќна околност: ќе се отарасиме од сањол хаха... уште да се најде некој да даде некое милионче за швајни и подолски у пакет супер ќе биде :)

е сега догодина нешто вака во средина би ме бендисувало:

--------в.бомел--рино
------------играч х-----------> кроос? деко? швајни?(се надевам не)
алтинтоп-----------------рибери
-------------тони

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
чудно би ми било да не се точни јавувањава бидејќи се од италија1- колку што сум запознат дел од медиумска групација што му припаѓа на берлускони. не би дал нешто вакво да излезе во јавност ако не му одговара силвио...

од друга страна па нема шанси официјално ништо да се објави пред да заврши сезонава. за баерн фактички веќе заврши ама милан се бори за 4то во италија.

додека не чујам од хенес или румениге или не прочитам на fcb.de ништо не тврдам. и да е потпишано мислам ќе треба да се стрпиме 2-3 недели да чуеме официјална потврда...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
чудно би ми било да не се точни јавувањава бидејќи се од италија1- колку што сум запознат дел од медиумска групација што му припаѓа на берлускони. не би дал нешто вакво да излезе во јавност ако не му одговара силвио...

од друга страна па нема шанси официјално ништо да се објави пред да заврши сезонава. за баерн фактички веќе заврши ама милан се бори за 4то во италија.

додека не чујам од хенес или румениге или не прочитам на fcb.de ништо не тврдам. и да е потпишано мислам ќе треба да се стрпиме 2-3 недели да чуеме официјална потврда...
Не не,точни се и тоа 100%,штом доаѓаат од Медиумската куќа на Силвио Берлускнои,такада најверојатно ова е 99% завршена работа,а фали уште потписот на Гатузо,такада очекувам да се официјализира во наредните денови,иако трае сезоната,а потпишувањето и тие ствари ќе бидат после завршувањето на сезоната во двете лиги.Сепак да се стрпиме и да сочекаме,искрено очекувам веќе утре изјава на Хенес.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
инаку клинсман наводно(не можам да најдам линк) изјавил дека после гатусо следен на листа е деко. е таа средина со гатусо, в бомел, деко и ребери + алтинтоп, зе роберто, кроос, соса, швајни, боровски, отл... :vozbud:

флексибилно би било ептен... може зависно од противникот да се игра:

---------рино
------деко--в бомел
алтинтоп-------рибери
----------тони

----------рино
---в бомел---рибери
----------деко
-----клосе----тони

-------рино--в бомел/деко
алтинтоп------------рибери

ама сега за сега шпекулации само...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
инаку клинсман наводно(не можам да најдам линк) изјавил дека после гатусо следен на листа е деко. е таа средина со гатусо, в бомел, деко и ребери + алтинтоп, зе роберто, кроос, соса, швајни, боровски, отл... :vozbud:

флексибилно би било ептен... може зависно од противникот да се игра:

---------рино
------деко--в бомел
алтинтоп-------рибери
----------тони

----------рино
---в бомел---рибери
----------деко
-----клосе----тони

-------рино--в бомел/деко
алтинтоп------------рибери

ама сега за сега шпекулации само...
Деко е истотака многу веројатно дека ке дојде со оглед дека е на траснфер листата на Барселона!!!Така многу полесно од Гатузо може да го добиеме!!!

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Честитки за титулата (со мало задоцнување) и честитки за Гатузо...се гледаме во ЛШ:smir:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
морам да кажам..уште го жалам балак..
И јас уште го жалам тој фудбалер. Дај боже да се врати слушам шпекулации низ англија, ама пак му нудат највисока плата во Челзи, и мислам дека нема да ја одбие.:toe:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Ајде, ајде нека р`же кучето сега у средина. Уште Деко да го земеме и некое голманче (желба ми е Фреј) па ќе бидеме опасни во ЛШ.

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
вие сте среќни што иде рино така ли?
бидејќи овие од ман унт фан клуб јадат бананки за рино
викаат недај боже да дојде рино

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop