Не не,точни се и тоа 100%,штом доаѓаат од Медиумската куќа на Силвио Берлускнои,такада најверојатно ова е 99% завршена работа,а фали уште потписот на Гатузо,такада очекувам да се официјализира во наредните денови,иако трае сезоната,а потпишувањето и тие ствари ќе бидат после завршувањето на сезоната во двете лиги.Сепак да се стрпиме и да сочекаме,искрено очекувам веќе утре изјава на Хенес.чудно би ми било да не се точни јавувањава бидејќи се од италија1- колку што сум запознат дел од медиумска групација што му припаѓа на берлускони. не би дал нешто вакво да излезе во јавност ако не му одговара силвио...
од друга страна па нема шанси официјално ништо да се објави пред да заврши сезонава. за баерн фактички веќе заврши ама милан се бори за 4то во италија.
додека не чујам од хенес или румениге или не прочитам на fcb.de ништо не тврдам. и да е потпишано мислам ќе треба да се стрпиме 2-3 недели да чуеме официјална потврда...
Деко е истотака многу веројатно дека ке дојде со оглед дека е на траснфер листата на Барселона!!!Така многу полесно од Гатузо може да го добиеме!!!инаку клинсман наводно(не можам да најдам линк) изјавил дека после гатусо следен на листа е деко. е таа средина со гатусо, в бомел, деко и ребери + алтинтоп, зе роберто, кроос, соса, швајни, боровски, отл...
флексибилно би било ептен... може зависно од противникот да се игра:
---------рино
------деко--в бомел
алтинтоп-------рибери
----------тони
----------рино
---в бомел---рибери
----------деко
-----клосе----тони
-------рино--в бомел/деко
алтинтоп------------рибери
ама сега за сега шпекулации само...
И јас уште го жалам тој фудбалер. Дај боже да се врати слушам шпекулации низ англија, ама пак му нудат највисока плата во Челзи, и мислам дека нема да ја одбие.морам да кажам..уште го жалам балак..