Фан Клуб: Баерн Минхен

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
ме зезаш?

нема тим на светов шо не би сакал играч ко рино. на страна дали имаат луѓе за таа позиција(деф. средина)- поентата е во менталитетот. секогаш дава 120% од себе како ретко кој друг играч. очекувам така da биде и во баерн.

а плус тоа:

-----лусио----демикелис
-----в.бомел--рино

ела помини да те видам... :zlo:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
ме зезаш?

нема тим на светов шо не би сакал играч ко рино. на страна дали имаат луѓе за таа позиција(деф. средина)- поентата е во менталитетот. секогаш дава 120% од себе како ретко кој друг играч. очекувам така da биде и во баерн.

а плус тоа:

-----лусио----демикелис
-----в.бомел--рино

Ќе ви го пуштам Касим Контра:pos:, хехе се шалам де :smir:

Богами опасен четворец би биле, иако Ван Бомел ми е гнаса тешка.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ќе ви го пуштам Касим Контра:pos:, хехе се шалам де :smir:

Богами опасен четворец би биле, иако Ван Бомел ми е гнаса тешка.
е добро де само контра... и погребњак... ама сега и да поминат ќе поминат без една нога:pos: хехе...

в.бомел заради тоа лани? :smir:

во секој случај супер засилување. чекам крај на сезона за десетина дена да се официјализира. после ова да ќариме од чистаката во барса нешто- деко не би бил лош и ете ти го искуството потребно за ЛШ.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
ме зезаш?

а плус тоа:

-----лусио----демикелис
-----в.бомел--рино

И уште на ова коа ќе ги придодадам десно Лам и лево Јансен,само со полиција ќе може да помине некој.Сепак да почекаме да се официјализира трансферов.Румениге во едно интервју вчера коа го прашаа за Гатузо,рече дека не сака да коментира.
После следен на листа е Деко,фантастичен плејмејкер,и мислам дека имаме фантастичен тим за ЛШ догодина!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
да да читав тоа со румениге- нормално не се коментира додека трае сезомата посебно што милан уште се бори за 4то. во интервјуто румениге ниеднаш ништо не демантира. едноставно рече дека не сака да коментира додека сезоната е во тек.

се сеќаваш лани на тони? негираше до последно агентот се и кај игра сега? хехе...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
да да читав тоа со румениге- нормално не се коментира додека трае сезомата посебно што милан уште се бори за 4то. во интервјуто румениге ниеднаш ништо не демантира. едноставно рече дека не сака да коментира додека сезоната е во тек.

се сеќаваш лани на тони? негираше до последно агентот се и кај игра сега? хехе...
Па да,многу е нормално да не коментира,се додека се до најмал детаљ не се договори,пошто замисли после не дај боже да не испадне,па навивачите ќе го утепаат.Такада не коментираше,ама не ни демантираше,што е многу важно.Едниствено сеа читам,се плашам Сањол да не зезне.Милан го сакаат и него во пакетот,а он преговара со Јуве,ама мислам на крај ќе заврши у Милан

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
охохохооо... со втор состав го испративме дуизбург во втора лига :tv:

еве малку занимливости:

сега имаме примено 20 голови. ако издржиме и наредно коло да примиме најмногу еден ќе поставиме нов рекорд за најмалку примени голови во една сезона. ако примиме 2 гола ќе го израмниме рекордот на бремен(22).

тони скоро 100% најдобар срелец во лига.

хицфелд му се радуваше на 500тиот гол како тренер во бундес лига(1-0 на отл)...

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
е добро де само контра... и погребњак... ама сега и да поминат ќе поминат без една нога:pos: хехе...

в.бомел заради тоа лани? :smir:

во секој случај супер засилување. чекам крај на сезона за десетина дена да се официјализира. после ова да ќариме од чистаката во барса нешто- деко не би бил лош и ете ти го искуството потребно за ЛШ.

Па во главно заради тоа, ама и кога играше во Барса ми беше антипатичен, кога дојде кај вас си реков добро е нема да го гледам веќе... ама се лажев... :jaj:

Да знаеш како ме извадил од такт со таа гестикулацијата, аууу:tapp:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Па во главно заради тоа, ама и кога играше во Барса ми беше антипатичен, кога дојде кај вас си реков добро е нема да го гледам веќе... ама се лажев... :jaj:

Да знаеш како ме извадил од такт со таа гестикулацијата, аууу:tapp:
Не дека знае да направи тежок испад знае,и тоа е факт.И мене многу ме изнервира кога за без потреба доби црвен,и кога го исклучија со Бохум при резултат 1-0 за нив,и тоа сосема по негова вина,ама тоа е тоа.Сепак сметам дека има големо влијание во тимот,како личност,но таквите испади во иднина не смее никако да се повторат.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Мило ми е за Подолски што игра во првиот тим.Се раздава голови во последниве кола.Штета што не даваше голови претходно во Бундес.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
ај да видиме следнава сезона. последна шанса по мене. швајни и полди ги имаа најдбрите настапи со клинсман за германија. човекот е дефинитивно мотиватор голем... она што ме плаши наредна сезона е тоа кој ќе се грижи за тактиката :nesum:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Па тактиката уствари ми дава најголема надеж за догодина.Мислам дека Клинсман ке направи конечно една понапаѓачка тактика која ке го извади целиот потенцијал на екипата!!!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
е баш заради тоа се плашам. знам дека клинси сака да игра напаѓачки и убаво за око. само додека беше селектор на германија клинсман обично лев, сегашниот селектор, се грижеше за тактиката.

имаат американците една спортска поговорка: offense wins game but defense wins titles! мора да се мисли и на одбрана. сезонава сме први зш се на се во 34 натпревари примивме 20 гола...

и баш заради тактиката на клинси мислам и дека го земаме гатузо. в бомел не е типичен деструктивец. гатусо е. со него во дефанзивна сите ќе може да се ослободат и да почнат да мислат повеќе напред што веројатно е и идејата на клинси.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
За тие што не го прателе натпреварот:
Дуисбург - Баерн Минхен 2-3
Сите голови.

Честито победа. :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
фала за честитките :smir:

герлиц останува ште една година на позајмица. значи сањол би требало да остане а за гатусо да платиме со кеш :toe:

инаку тоа што не јавуваме интерес за нов напаѓач по заминување на шлаудраф некако ми кажува дека следна сезона ќе играме и некоја варијација на 4-2-3-1 или 4-3-3 со полушпицови(претпоставувам ова ќе биде во битнете натпревари и во ЛШ) покрај стандардната офанзивна 4-4-2 против тие што ни играат бункер во домашно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom