- Член од
- 17 август 2011
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 46
Може ли накаде да ја најдам утакмицата Реал-Баерн да ја изгледам цела да се присетам на таа вечер?
Има торенти на замундаМоже ли накаде да ја најдам утакмицата Реал-Баерн да ја изгледам цела да се присетам на таа вечер?
"It's well known that Javi Martinez is still part of our plans. It's an exorbitant fee and that will probably be a problem. When you consider that he plays for Athletic you will know how to interpret his comments."Мартинез пред некој ден изјави дека има договор со Билбао до 2016 година, и дотогаш се гледа себеси во клубот. Не викам дека не е возможно, али претешко е да се преговара со баскијците, многу тешко ги продаваат своите играчи, посебно па некој како Мартинез кој им беше можеби најдобриот играч минатата сезона... Иначе топ играч, во пар со Швајни, партали.
"Bild": Melo is Sammer's favorite alternative to Martinez. Would cost around 14 million Euros.
ајдеее ако го земат Мело уште еднаш ќе покажат колку се тапа. Мело бе најголемиот флоп у Јуве отишол сеа у Турција изиграл една сезона во турска лига и ние ќе го зиаме не дај боже ова ако го земат ќе биде трансфер ала Рафиња лани ќе го земат и џабе парите ќе испадне затоа реков или нека зимаат некој асален или ич нека не зимаат Густаво нека си игра и Кан нека го форсираат