Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
SINOKA IMASE NA ELMUNDODEPORTIVO.COM IZJAVA NEKOJA OD JOSE URUTIA ( PRESEDATELOT NA BILBAO) VO KOJA VELI DEKA KAKO VTORA POCIJA BAERN BI MOZEL DA GO ANGAZIRA JAVI MARTINEZ , KOGA BI IM PLATIL 28 MILIONI EVRA I LUIS GUSTAVO VO PAKET SO TIE 28 MILIONI EVRA, MISLAM DEKA COVEKOT ODLEPIL NACELO, PA EDEN DOKAZAN FUDBALER OD SVETSKA KLASA KAKO JAJA TURE NE BI GIO CINEL BAERN TOLKU PARI , MISLAM DEKA POSLE OVAA IZJAVA NA JOSE URUTIA BAERN I DEFINITIVNO KE SE OTKAZE OD NAMERATA VO SVOITE REDOVI DA GO DONESE JAVI MARTINEZ. POZDRAV DO SITE BAVARCI

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
тешко дека изјавил така пошто во Билбао само Баскијци играат и рекоа не планираат да ја менуваат таа политика. Иначе Баерн ако го земе Мартинез ,Тимо сигурно ќе си оди имаше шпекулации ХСВ за 5 милиони така да ете им плус 5 милиони и за 35 да го земат ќе им дојде ко 30 што е ок според тоа колку се очајни само него или никој друг

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Нема шанси тоа,грешка е изјавата,само баскијци играат во билбао....

Хејнкес вика демек планирал и понатаму да го има во тимот Хави Мартинез.....што прават кој ќе ги знае,ама ако ништо не направат на сите муабети што ги свртеа по медиуми стварно се фејл...

Не ми се верува дека се до толку глупи да даваат толку изјави да немаа некој сигнали до сега...ипак Хејнкес им бил тренер пред неколку години плус Баерн си го има бизнисот од претходно со Билбао...

M

MrzaRules

Гостин
Аман бе ко кузнае кој да го бараме и зимаме, ко Меси да го бараме па толку тупење, па и сума од 40 милиони, нема грешка за Билбао. Ја незнам како може па и нашиве да ја тупат толку за непроверен играч, играч кој не играл надвор од Билбао и Шпанија...па и да лупнат толку пари.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Аман бе ко кузнае кој да го бараме и зимаме, ко Меси да го бараме па толку тупење, па и сума од 40 милиони, нема грешка за Билбао. Ја незнам како може па и нашиве да ја тупат толку за непроверен играч, играч кој не играл надвор од Билбао и Шпанија...па и да лупнат толку пари.
тоа е тоа па уште нејќат да бараат замена случајно ако не го земат Мартинез,ко којзнае кој играч да го зиаме па му нема замена на пазарот еден и единствен ко да е. Тоа е тоа намерно вака праат за после да не дадат пари за друг како што пишав ќе речат неуспеавме да го земеме ова она доста е за ова лето.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414
'Corriere dello Sport' piše da je Melo odbio ugovor sa Galatasarayom pa se u vezi s tim Melo dovodi u vezu sa Bayernom. Isti medij govori da je uprava Bayerna već pregovarala.

да да баш тој :icon_lol:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
знам дека од секад биле срање листиве за играч на годината али нема ниеден играч номинирано од Баерн иако играа финале ЛШ а меѓу номинираните се Торес,некој си Лесли Дејвис,Раул,Коентрао,Балотели,Руни,Модрич..... незнам како овие играчи и плус уште некои заслужуваат да бидат номинирани а Гомез,Рибери,Лам па и Бадштубер и Крос ги нема никаде

http://www.goal.com/en/news/755/europe/2012/07/16/3245862/cristiano-ronaldo-messi-among-the-32-nominees-for-uefas-best

Член од
24 јуни 2009
Мислења
172
Поени од реакции
52
LUGE GO PROCITAVTE LI INTERVJUTO NA KARL HAJNC RUMENIGE ZA TZ-ONLINE.COM, TOJ VELI DEKA NE E OPTIMIST DEKA JAVI MARTINEZ BI DOSHOL VO BAERN , ISTO TAKA NAPOMENUVA DEKA DEKA TOJ E DOBAR FUDBALER ,NO CENATA KOJA E STAVENA NA NEGO ODNOSNO KLUZULATA VO NIKOJ SLUCAJ NE BI JA PLATILE , BIDEJKI UPRAVATA NA BAERN SE ZALAGA ZA FINANSISKI FER PLEJ NA TRANSFER PAZAROT, TAKA DA LUGE DAJTE POVEKE I NIE SAMITE DA NE HALUCINIRAME I DA SI PRAVIME FILMOVI VO GLAVATA DEKA SEPAK NA KRAJOT KE GO DONESAT JAVI MARTINEZ, MOZEBI DOSEGA JAVI MARTINEZ KE TRENIRASE VEKE VO TRENING KAMPOT VO TRENTINO DOKOLKU UPRAVATA NA BILBAO SE SOGLASEHE ZA NEKOJ RAZUMNA CIFRA OD OKOLU 25 MILIONI EVRA, NO SHTO E TUKA E, JAS ISKRENO MISLAM DEKA BAERN NEMA NISHTO DA ZAGUBI DOKOLKU NE GO DOVEDE JAVI MARTINEZ, PA POGLEDNETE GO LUIS GUSTAVO NA TRENING SE RASKINUVA COVEKOT DAVA SE OD SEBE I IZJAVI DEKA VOOPSHTO NE SE PLASHI OD KONKURENCIJA DOKOLKU PRISTIGNE JAVI MARTINEZ, TAKA DA DRAGI MOI BAVARCI SAKALE ILI NE, MORAME NA KRAJOT NA KRAISHTATA DA SE ZADOVOLIME I SO TIE NEKOLKU TRANSFERI SHTO BEA NAPRAVENI, FAKT E DEKA ZA RAZLIKA OD LANI OVAA GODINA KE BIDE POGOLEMA KONKURENCIJATA, TAKA DA SE NADEVAM DEKA SO TOA EKIPATA KE DOBIE I NA KVALITET I NA KVANTITET, I SO EDNA KOLEKTIVNA PAS IGRA KE SE DOBIE POTREBNOTO NIVO ZA DOBRI REZULTATI VO PRETSTOJNAVA SEZONA.POZDRAV DO SITE BAVARCI

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Лелееее Мело е лудак......Аууу....Копачиште невидено,типот е матераци стил....

Незнам што да кажам...

Дај боже да попушти Атлетик,да се вразумат!

Kajgana Shop

На врв Bottom