naum-bavar4e
Баварец до гроб
- Член од
- 16 јули 2008
- Мислења
- 61
- Поени од реакции
- 9
Долу на стадион кога им заврши тренингот. Кога не виде со дресови од Баерн, Марио сам истрча кај насnaum-bavar4e кај ги чекавте и како се сликавте?![]()
Долу на стадион кога им заврши тренингот. Кога не виде со дресови од Баерн, Марио сам истрча кај насnaum-bavar4e кај ги чекавте и како се сликавте?![]()
Каде долу? Кај стадионот?Долу на стадион кога им заврши тренингот. Кога не виде со дресови од Баерн, Марио сам истрча кај нас
Да да, долу на северна кај шо се излегува од соблекувални и пред да влезат во автобусКаде долу? Кај стадионот?
Пошто јас планирам ова со србиве да го правам.
Значи викаш пуштаат на стадион после тренинг за сликање со фудбалерите така?
Со Ван Бојтен на сон само, Белгија кога ќе гостува во Скопје можеби тој нема да биде дел веќе од нивниот состав и така не одиграл ниту една минута оваа сезона за Баерн и покрај ротациите што ги прави Хајнкес. Извини така Боби што ти ги расипав мафијашките сонови но тоа е реалностаАбе педери не викате да се сликаме со Манџукиќ!
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 23:56 ---
Ама затоа со Бујтен нема да испуштам прилика да се сликам.![]()
Супер ако го земеме, јас сум ЗАБоатенг-Принцот ќе сме го зимале зимово
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=93349
И тоа муабетов е озбилен.
Дечко да не касниш со информацијава...натпреварот со Казакстан се одигра во петокот...Алаба се приклучил на австриската репрезентација и е можно да игра едно полувреме против Казахстан што значи и дека во сабота има големи шанси да игра против Фортуна. Инаку што мислите кој ќе го игра Хајнкес, Данте или Бадштубер? Јас мислам дека Бадштубер ќе игра со Боатенг, нормално со ротации како што го прави тоа со Густаво и Мартинез.