Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
M

Mario Gómez

Гостин
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Badstuber - Javi Martínez, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribéry - Mandžukić

Составот е добар, уште Алаба и Робен да се вратат од наредниот натпревар и Гомез за 2-3 недели.

Него не ми кажавте дали ќе ја има на еуроспорт 2?

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Neuer - Lahm, Boateng, Dante, Badstuber - Javi Martínez, Schweinsteiger - Müller, Kroos, Ribéry - Mandžukić

Составот е добар, уште Алаба и Робен да се вратат од наредниот натпревар и Гомез за 2-3 недели.

Него не ми кажавте дали ќе ја има на еуроспорт 2?
ќе има на еуроспорт 2. Таман после паузава за репрезентации Алаба ќе биде спремен за игра не иде веќе со Бади како лев бек

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Алаба да се врати и Бадштубер да си се врати на стоперската позиција со БОА, Данте сепак е послаб од Бадштубер.

M

Mario Gómez

Гостин
Рутинирано, но далеку сум од задоволен. Треба на некои работи да се проработи. И ај нека се враќаат веќе Робен, Гомез и Алаба.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
ова не беше ни 20% од тоа што можат играа колку да тепаат нема потреба против сите да се умараат толку многу коа веќе водат

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Утре Дортмунд ако не победи ондак ќе имаме 9 односно 10 бода разлика и мислам дека срамота е да се каже дека може и на таа разлика да ја изгубиме титулата...Со овој состав треба само рутински да играат ко денес и без проблем ќе ја освојат титулата....

Мислам дека Јуп треба да прекине со експериментите и да се воспостави кохезија на средината,да се уиграат Швајни и Хави,нема потреба секоја утакмица од 5 нови играчи...

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.396
Поени од реакции
26.388
Данте најдобра утакмица изигра досега а инаку Рибери беше најдобар не само заради головите, го имаше насекаде а и истрча многу.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Како се ближат утакмиците на Франција се подобро и подобро игра Франки наш.
Ајде нека остане во оваква форма за 2ва меча сега на репрезентацијата , ќе биде клучен играч :pipi:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.597
Поени од реакции
22.324
Заслужено пивце за Баварците на Октоберфестот:

Мартинез се чуди што се дешава па и елечето му е врв :icon_mrgr:

M

Mario Gómez

Гостин
Закон е октоберфест, најголем саем во светот, Минхен е убав град. Meanwhile in Ruhr има саеми за копање у рудници само . :D

Kajgana Shop

На врв Bottom