Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Nema potreba.Od na stadion se gleda deka Martinez neznae kaj odi barem sega zasega, za razlika od na tv.:(

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.792
Поени од реакции
44.073
“In the Bundesliga it would just be about Bayern Munich, but this club has no shortage in my position. In Europe there are just about four to five clubs that would really interest me.”

Никаде не кажал оти утре да го викнат од Баерн ќе летне право, ама ако нашите знаат поинтересна да ја направат. :D

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.624
Поени од реакции
22.364
Tesko da pojde Hummels vo Bayern od mnogu pricini:
Prvo toj veke odbil dobra ponuda od Bayern koj mozese da go kupi Hummels za 8m poradi klauzula. Naprotiv, toj go prodolozi dogovorot vo Dortmund do 2016, bez klauzula.
Vtoro tatkomu posle toa kako mladinski trener e izbrkan od Bayern, sigurno Hummels go nema zaboraeno toa, plus tatkomu mu e agent/sovetnik.
I treto, za Hummels sigurno ke ima premnogu zainteresirani pa sansata e golema da si odi nekade vo stranstvo, Anglija ili Spanija, ako odluci da go napusti Dortmund nekojpat. ;)

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Очигледно е со изјавата на Хумелс дека би дошол во Баерн али и самиот си кажува дека Баерн се покриени убаво на таа позиција и знае дека нема да биде Баерн заинтересиран да го купи башка и околу 30 мил ќе треба да дадат а веќе ги иаме БОатенг,Бади,Данте и Мартинез игра таму. Си ја утна шансата Хумелс првиот пат пред да го продолжи договорот имаше клаузула за Баерн али го продужи договорот и се вртеа шпекулации дека Дортмунд му платиле неколку милиони плус само да го продужи договорот за да се ослободат од клаузулата.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.403
Поени од реакции
26.393
Ноер, Лам и Гомез се кандидати за изборот на Фифа за најдобар фудбалер 2012, Хајнкес е кандидат за најдобар тренер :)

M

MrzaRules

Гостин
Ама и вие сте малце заладени, се летнавте по некој анонимен сајт, кој објавил без врска за Хумелс и готово одма сакал да дојде во Баерн. Се шо лета не се јаде...

Kajgana Shop

На врв Bottom