Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување
Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
Felaini nema nisto poveke od Shahin a ovja znae mnogu podobro da ja otfori igrata i da dade nekoj pas toa sto nas ne ni se sviga sto igral sa dortmund e druga rabota za 10mil takov igrac ka Shahin retko moze da se najde

Vecer mnogu se plasim da ne se povredi nekoj, ke bide borbena igra osobeno od nasa strana mora da im se vrati plus imase dobra premia za igracite 100,000e:sneaky:

Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Даниела Ван Бајтен изиграла 60 минути за резервите вчера. Изгубиле 0:3 :pos: :pos:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Дај не не срамете со муабетиве за 20 милиони за трансфери......Ќе се угушат у пари од сезонава,Ули свињата ќе се бања у пари....

Такада ќе има доста пари за трансфери....И ќе има добри трансфери....Моментално бркаат играчи што нема да играат на Европското а се добри и тоа е паметно!

А ВЕЧЕР ЌЕ СИ ГАЗЕМЕ,НЕКА ПУКНАТ ХЕЈТЕРИТЕ,ПРОДОЖЛУВА ДОМИНАЦИЈАТА НА НАЈЈАКАТА ЕВРОПСКА ЕКИПА(и НЕ Е Барселона)!!!!!! :vozbud:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Ќе ги мачкаме вечер ;)

П.С: Добро интервју на Хенес за спорт1: http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_bundesliga/artikel_558084.html

Годинава пак после 2 години ќе надминеме 350 милиони приходи. Пред 2 години изгубивме во финале, а годинава ако (кога :sneaky: ) ќе тепаме секако ќе ја надминеме таа границата.

BAAAAAAAAAAAYEEERN! Од дечково чекам вечерва нешто посебно:

M

Mario Gómez

Гостин
Ајде уште малце и ГАЗИМЕ!!

BAYERN! BAYERN!!!! BAAAAYERN!!!

Schiess BVB!!!

M

Mario Gómez

Гостин
Да им ебам се да им ебам, пичкитеземааат 10 милиони евра на сезона неможат глупите Ддортмунд да ги победат, скапани едни, се да ви ебам!!!!!!!!!!!!!Дсрд!!!!!!!!!!!!!!!!!

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
E sea najmnogu me plasi psihickata sostojba na cel tim kompletno dali ke vlezat vo duelot so Chelsea ponizeni ili so gordo krenati glavi da se osvoi 5-ta titula !
Dortmund denes bukvalno ne napravija vadilka , ovie u odbrana ko za nekoe sredno skolo da igraat a ne za tim koj go ponizi Real Madrid i ke igra finale vo LS ipak mislam deka ovoj poraz i porastot na kvalitetot na Dortmund za nas indirektno dobro ke vlijae , a i kompletno na cela bundesliga .
--- надополнето: 12 мај 2012 во 22:04 ---
Да им ебам се да им ебам, пичкитеземааат 10 милиони евра на сезона неможат глупите Ддортмунд да ги победат, скапани едни, се да ви ебам!!!!!!!!!!!!!Дсрд!!!!!!!!!!!!!!!!!
Se vide deka ne davaat se od sebe osven Ribery , dobro e Bobi Chelsea gi jademe ne se sekiraj , dobra utakmica za oci bese ovaa .

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Не бе,100 пати реков сезонава....Овие само во ЛШ играат оваа година,ко очарани се....

Тотално незаинтересирано,без желба да се надтрчуваат,без жар во играта,ништо....

Па не ме јеби на Бернабе Реал водеше 2:0,изгледаше ко да ќе не згазат,па целосно се стабилизира Баерн и игра наметнаа и посед...Денес немаа желба за тоа,Дортмунд си играше ко секогаш,ко на струја и заслужено си доби...

Тоа е тоа....една недела од денеска....утакмицата на декадата!

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
АБЕ НИКАД нема да ги тепаме Дортмунд со Гомез во напад едноставно премногу стегната одбрана имаат неможе ништо да напраи. ТАКТИКАТА пак ке кажам иста ко секој пат со Дортмунд и Гладбах и компанија па нарамно пак ке изгубиме 3,4 пати по ред у второ ни праат контра на ист начин(кагава и левандовски) и џабе пак си тераме исто и знаев дека коа тогаш ќе ни даат пак гол од контра. ГРЕШКИ незнам еј како може еј вакви играчи такви грешки да праат Ноер,Боатенг,Густаво,Гомез. Тој Боатенг ама ме изнервира 10 пати истрчуваше напред демек да ја удри со глава а таа го прелетуваше неможе да ја процени.Ништо ако сакаме Дортмунд да ги тепаме мора некако другачије тактички да се пристапи. Едини играч денес што заслужуваат преодна оцена се Лам и Рибери
--- надополнето: 12 мај 2012 во 23:07 ---
..Денес немаа желба за тоа,Дортмунд си играше ко секогаш,ко на струја и заслужено си доби...

Тоа е тоа....една недела од денеска....утакмицата на декадата!
Играа ок Дортмунд али не беа толку колку што Баерн ги правеја да изглеат па неможе бе Кагава и Левандовски иста контра 5,6 пати да ти мавнат и само со тие двајца напред грешките да не праам муабет. 1 гол чист заради Густаво,2риот среќа тука шут безвезе се одбива кај Куба,5тиот исто грешка Ноер. Вакви грешки во ЛШ и ќе ни кажат чао пријатно

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
АБЕ НИКАД нема да ги тепаме Дортмунд со Гомез во напад едноставно премногу стегната одбрана имаат неможе ништо да напраи. ТАКТИКАТА пак ке кажам иста ко секој пат со Дортмунд и Гладбах и компанија па нарамно пак ке изгубиме 3,4 пати по ред у второ ни праат контра на ист начин(кагава и левандовски) и џабе пак си тераме исто и знаев дека коа тогаш ќе ни даат пак гол од контра. ГРЕШКИ незнам еј како може еј вакви играчи такви грешки да праат Ноер,Боатенг,Густаво,Гомез. Тој Боатенг ама ме изнервира 10 пати истрчуваше напред демек да ја удри со глава а таа го прелетуваше неможе да ја процени.Ништо ако сакаме Дортмунд да ги тепаме мора некако другачије тактички да се пристапи. Едини играч денес што заслужуваат преодна оцена се Лам и Рибери

Играа ок Дортмунд али не беа толку колку што Баерн ги правеја да изглеат па неможе бе Кагава и Левандовски иста контра 5,6 пати да ти мавнат и само со тие двајца напред грешките да не праам муабет. 1 гол чист заради Густаво,2риот среќа тука шут безвезе се одбива кај Куба,5тиот исто грешка Ноер. Вакви грешки во ЛШ и ќе ни кажат чао пријатно
Факт е тоа....Со Гомез против вакви екипи никад ништо нема да направиме....

Но не беше само тоа....Денес играа во Берлин,а ФАКТ е непобитен дека на сите мислите им се во Минхен 19-ти Мај наредната сабота...И во тоа неможе никој да ме разубеди....

Пред да играме со Реал изгубивме од Дортмунд и тоа дури по фрустрирачки од денес,па после ги тепавме Реал во една фантастична утакмица за нас...

Последен пат кога го освоивме купот и лигата изгубивме во ЛШ финале.....Немам бројки да се изрази колку пати повеќе ќе ми значи ако освојат ЛШ без титули во бундес и купот.

Такада тоа е тоа...Денот Д за една недела од денес,буквално за живот или смрт!
--- надополнето: 12 мај 2012 во 23:10 ---

Тоа ти е само доказ,за каков недостаток на желба и концентрација се работеше денеска....И со Хановер да игравме ќе изгубевме денес....Не беа на теренот....

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
абе ок е тоа али неможе играчи да зимаат по 10 милиони а да не им е паметот тука не е до тоа мислам едноставно Дортмунд трчаат играат тимски види само колку пати Робен ќе фатеше топка и пред него имаше по тројца играчи и башка уште еден позади нив. Нема едноставно немаме одговор со оваа игра на посед и по крила прочитани сме од Дортмунд

Kajgana Shop

На врв Bottom