Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
абе ок е тоа али неможе играчи да зимаат по 10 милиони а да не им е паметот тука не е до тоа мислам едноставно Дортмунд трчаат играат тимски види само колку пати Робен ќе фатеше топка и пред него имаше по тројца играчи и башка уште еден позади нив. Нема едноставно немаме одговор со оваа игра на посед и по крила прочитани сме од Дортмунд
Баш може....

Пишчек ако не игра ко на дроги ко што увек игра против нас,како ќе се продаде во Реал???Или Кагава во Јунајтед????

Единствена преостаната мотивација на Лам Швајни Рибери и компанија им е трофеј во ЛШ,и тоа е факт!Тоа е правиот предизвик и тоа се покажа многу пати сезонава....Освен утакмицата со Базел се друго во ЛШ беше ПЕРФЕКТНО одиграно...

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Пак кога би ја пробиле оваа одбрана на Дортмунд тогаш мислам кој сака нека игра бункер ќе ги растуриме али многу ни е тапа тактиката за вакви тимови што играат тимска одбрана. Многу чекаме не праиме полуконтри чекаме посед се додаваме и за тоа време Дортмунд си се местеа игрчаите на нивните позиции и после тоа џабе се додававме. Првиот гол го дадовме зашто баш така брзо изигравме напраиве нешо ко полуконтра Гомез искочи сам а вториот чисто ради индивидуалноста на Рибери

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Неможеш со Гомез,и КРАЈ!Нема шанси,играме со играч помалце.....

и ни треба дубина во средината.....Сахин би бил маестрално засилување....Швајни играше дефанзива,останавме само со крос.....Ни треба поголема пробивност,и ТРАЧАЊЕ!!!Борба....

Последната против Дортмунд на пример топ ја изигравме....Беа по мотивирани,поише шанси поише трчаа....

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Неможеш со Гомез,и КРАЈ!Нема шанси,играме со играч помалце.....

и ни треба дубина во средината.....Сахин би бил маестрално засилување....Швајни играше дефанзива,останавме само со крос.....Ни треба поголема пробивност,и ТРАЧАЊЕ!!!Борба....

Последната против Дортмунд на пример топ ја изигравме....Беа по мотивирани,поише шанси поише трчаа....
и во средина и во напад па неможе бе Гомез 90 минути да биде дрво и да нема кој да стаиш. Против ваков тим Гомез никад не треба да игра али пошо клупата ни е тапа нема кој. Ова е уште еден доказ дека не треба да зиаме играч сличен на Гомез(Giroud) ни треба некој брз и пробивен за со вакви тимови
--- надополнето: 12 мај 2012 во 23:48 ---
И многу се нервирам што против вакви тимови ко Дортмунд и Гладбах си дозволуваме да примиме брз гол од наша грешка и после цела утакмица ние сме тие што бркаме и се отвараме а тоа уште повеќе им одговара за контри.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893

Само се надевам не го гледале ова во Лондон :facepalm: Инаку има да летаат во сабота ко авиони... комплекс Дортмунд да им набие еј... епа секоја чест.

Последна шанса конкретно мене да ми покажат дека не се родени лузери во душа е следната сабота. Ако го заебат тоа официјално се потврдува дека генот на Баер Вицекузен од 2002 сме го наследиле ние (веројатно како дел од големиот заговор на концернот Баер кои ни подметнале некакви апчиња)...

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Само се надевам не го гледале ова во Лондон :facepalm: Инаку има да летаат во сабота ко авиони... комплекс Дортмунд да им набие еј... епа секоја чест.

Последна шанса конкретно мене да ми покажат дека не се родени лузери во душа е следната сабота. Ако го заебат тоа официјално се потврдува дека генот на Баер Вицекузен од 2002 сме го наследиле ние (веројатно како дел од големиот заговор на концернот Баер кои ни подметнале некакви апчиња)...

Ја гарантирам у нивно име дека у сабота минхен ќе гори од славење......:vozbud:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380
Ne ja gledav utakmicata no mislam deka igracite na Baern sigurno veke mislat za Minhen i vo pravo se. Taa utakmica e klucna i ocekuvam Baern da tepa i da ja krunisa odlicnata godina vo LS.

M

Mario Gómez

Гостин
Ne ja gledav utakmicata no mislam deka igracite na Baern sigurno veke mislat za Minhen i vo pravo se. Taa utakmica e klucna i ocekuvam Baern da tepa i da ja krunisa odlicnata godina vo LS.
Ni ja ne ja gledav ama rezultatot:facepalm:....ama you know the rules igorce, it's over between us :)
--- надополнето: 13 мај 2012 во 10:36 ---
Na RIbery golot!!! :cuc::cuc::cuc: Ostajte ne se nervirajte za glupiot kup, nie igrame finale na LS, oni samo neka go sonuvaat toa, nema pogolema titula od evropskata!!!

I pojaki ke izlezime od ova, ovoj sram mora nekako da se nadmine, mora da se kupuva igraci. I toa ne obicni igraci, od Dortmund klucnite igraci da se kupat da gi oslabnime, iako toa e teshko poso oni ne zavisat od individualci kako nas, bez Getce igraat i pak gazat!! Klopp e genij se da mu ebam!!

A Noer kako se gleda deka e Salkievo dete, kako se nervira koa Dortmund ke dadat gol. :pos:

BAYERN UBER ALLES!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Само Рибс играше вчера, се гледаше колку се нервира и колку сака да победи. Единствен со прав победнички менталитет - без разлика дали е пријателска или финале. Му симнувам капа, затоа понекогаш знае да „прегрее“ и е агресивен и пие глупи картони ама што се донесува до мене простено му е ако игра со срце секогаш како синоќа.

Na RIbery golot!!! :cuc::cuc::cuc: Ostajte ne se nervirajte za glupiot kup, nie igrame finale na LS, oni samo neka go sonuvaat toa, nema pogolema titula od evropskata!!!

I pojaki ke izlezime od ova, ovoj sram mora nekako da se nadmine, mora da se kupuva igraci. I toa ne obicni igraci, od Dortmund klucnite igraci da se kupat da gi oslabnime, iako toa e teshko poso oni ne zavisat od individualci kako nas, bez Getce igraat i pak gazat!! Klopp e genij se da mu ebam!!

A Noer kako se gleda deka e Salkievo dete, kako se nervira koa Dortmund ke dadat gol. :pos:

BAYERN UBER ALLES!
Ама признај не беше гениј кога го лапаа од Марсеј и дома и на гости или од Гејците смрдливи во група...

Една желба имам за наредна сезона и само една - да ни се падне Дортмунд во која било фаза од ЛШ... толку...

M

Mario Gómez

Гостин
Abe LS, bundes... neznam kako gubime... mnogu sme pojaki od niv. Igrame finale LS, pet gola primame od Dortmund, aj u kurac!

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Нарамно Клоп е гениј али и Хајнкес му налетува со гол гз секоја утакмица кога играме против Дортмунд цело време го надмудрува а овој си тера по старо. Како и да е ако играат Дортмунд вака во ЛШ другата година а не уплашено ко лани сигурно ќе се пласираат во нокаут фазата едноставно моментално нема тим во светот што трча тимски толку како Дортмунд
--- надополнето: 13 мај 2012 во 11:44 ---
Abe LS, bundes... neznam kako gubime... mnogu sme pojaki od niv. Igrame finale LS, pet gola primame od Dortmund, aj u kurac!
епа тоа викам губиме зашто тактички го јадеме секад џабе ќе купуваме играчи пак ќе го јадеме на тактика од Дортмунд освен ако не смени нешо тренерот. Види какви играчи иаме и со овие треба да ги згазиме Дортмунд али џабе. Ја Гомез веќе НИКАД не би го играл против Дортмунд џабе игра

M

Mario Gómez

Гостин
Ne gledav, odvreme na vreme malce ke poglednev, ic ne mi se dopadna kako igrame. Za Gomez znam deka e katastrofa, i plus vo slaba forma e podolgo vreme koa ke mu se stae Hummels nemoze da mrdne, i Shmelzer i Groskrojs nemozam da gi gledam, ne mu davaat na Robben da dishe.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
Значи цела сезона примаме 22 гола (во 34 натпревари) а синоќа Дортмунд ни дава 5... Што доживеав еј :facepalm:

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Значи цела сезона примаме 22 гола (во 34 натпревари) а синоќа Дортмунд ни дава 5... Што доживеав еј :facepalm:
тоа е да се чудиш уште неможам да сватам како може некои играчи некад да играат ѕверски а некад праат некои аматерски грешки ко вчера. Еј Реал не водеше 2-0 па НИЕДНА контра не ни напраија ги затвараа во средина одма а ги имаат Роналдо,Ди Марија,Озил.... а Дортмунд на почеток на второ за 5 минути 5 контри ни напраија и тоа само Левандовски,Кагава и Гроскројц

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Џабе ги тераме муабетите,сите одговори или прашања ќе ги добиеме во саботата,утакмицата за живот или смрт!

Што дека пред 2 години го утепавме Вердер 4:0 и го освоивме купот,тогаш као викавме еве во топ форма се,екстра вака така,ќе ги тепаме Интер и после потоп....

Фала не ми треба тоа,Баерн подобро реагира кога е во подредена улога и кога е
избламиран...
Overconfidence се вика тоа.После Реал славеа ко да освоиле,ова ќе ги врати на земја дека ништо не е сеуште освоено!

такада....

19 Мај Сабота

Kajgana Shop

На врв Bottom