- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.875
- Поени од реакции
- 7.115
Cekal da vidi kako virusov kje vlijael na klubot, pa podocna da videl za sto kje se iskoristat tie pari sto kje mu gi skratat.Абе што слушам само Озил се бунел и не прифаќал кратење на плати за време на кризава?
Ова е како уште една причина зошто да се продаде поскоро (ако малку беа тие претходно)
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Абе ајде, нека не ми изиграва сметководител он, или сакаш или нејќеш да дадеш све друго се изговориCekal da vidi kako virusov kje vlijael na klubot, pa podocna da videl za sto kje se iskoristat tie pari sto kje mu gi skratat.
Pa ocigledno e deka nekje...hahahaАбе ајде, нека не ми изиграва сметководител он, или сакаш или нејќеш да дадеш све друго се изговори
Алчноста е во позадина.Pa ocigledno e deka nekje...hahaha
Nesto se luti na klubot, sto e rabota ne veruvam deka kje doznaeme.
Moja pretpostavka e deka zatoa sto klubot ne zastana vo odbrana na nego koga bese rasisticki navreden, i ja napusti reprezentacijata i posleto imase nesto i komentari protiv kinezite, i arsenal izlegoa so oficijalno soopstenie deka se distanciraat od tie komentari( sosema razbirlivo), ama mozebi on gi e razbral ovie dva slucaevi kako navreda( sosema nerazbirlivo).
Se razbira samo spekuliram, ama vazno ima nesto vo pozadina sto vaka reagira.
Ќе ги тргнеме двајцата со тек на време, Тореира на лето го враќаме во Италија, сигурицаАко се донесит Парти, што мислите кој ќе јајт шут карта? Џака или Тореира? Знам дека на сите ни е(беше) желба да се отарасиме од косоваров, но од друга страна му е еден од милениците на Артета...
I toa e mozebi pricinata, kako sto kazav se e mozno.Алчноста е во позадина.
Најплатен играч е со 350.000
12% т.е.42.000 помалку не е ништо за него.
И онака се преплатени сите фудбалери на планетава.