Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
И би било добро да дое М'Вила за да има конкуренција и да не си го л адат ептен...

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Што сте се фатиле за догодина, ако не ги тепаме ВБА отиде сезонава у курац, а со последниве две уткамици ич не ми влеваат сигурност!

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.953
Поени од реакции
9.582
Затоа и навивам за овој клуб затоа шо натпревари како шо има Арсенал изиграно квалитетни и убави за око другите тимови можат да сонуваат само што фалат резултати од тој атрактивен фудбал т.е. титули кои не ми се битни толку колку шо сум исфрустриран шо нема награда за таа игра која ја прикажуваат играчите
--- надополнето: 8 мај 2012 во 02:27 ---
http://www.youtube.com/watch?v=Dx-vO84DoAI - Мечот на деценијата !! :)
--- надополнето: 8 мај 2012 во 02:16 ---
http://www.youtube.com/watch?v=MwPWs_P9p40 - Се расплачив, матер му еб.... !
http://www.youtube.com/watch?v=qD8w5d1V628 Гол и коментар шо неам зборови Would you believe it?"Arsenal awesome" секогаш ке ги памтам

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Arsenal are closing in on the signing of Rennes star Yann M'Vila, deal is likely to be £17 million with £60k per week wages.

????

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Приметил некој по трач статиите за колкава сума се шпекулира дека сме го купиле Подолски?

Се разгоруваат и шпекулациите за М’вила али сумата од 20тина милиони не ми е ама ич веродостојна. Јас не сум убеден дека имаме потреба баш толку од ДМФ играч, али можеби на крај ќе успее да го седне Сонг на клупа и ќе ме демантира..

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Богами нас ни треба креатор и тоа под итно... хазард топ ќе си дојдеше, па дури и 30мил да го зееме!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ако Венгер купува играчи, ќе ги купи пред Европско.
Не е глуп, знае дека цените на повеќето ќе се покачат доста по Европското, очекувам уште едно -две засилувања и враќање на Вела и Мијаичи, доволно ни е. И нормално, главното засилување ќе ни биде продолжувањето на договорот за ван перси.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
незнам колку би оштетата за РВП, пошто ако дадат 40-50 милиони за него... тогаш и треба да се продаде, пошто 1 повреда на перси и ќе значи за него крај на кариера. Холанѓаните се заебани заради нивните повреди, а Перси се надмина себеси оваа сезона... додека со тие 40-50 мил би го земале Фалкао или двајца со по 25 мил.... Али пак од друга страна би го изгубиле Капитенот кој од дете е за Арсенал у пм... Како и да е со некоја таква понуда одлуката би била претешка... Истото му се деси на Интер што не ги продаде Милито и Маикон. сеа ни по 5 мил неможат да ги дадат

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
незнам колку би оштетата за РВП, пошто ако дадат 40-50 милиони за него... тогаш и треба да се продаде, пошто 1 повреда на перси и ќе значи за него крај на кариера. Холанѓаните се заебани заради нивните повреди, а Перси се надмина себеси оваа сезона... додека со тие 40-50 мил би го земале Фалкао или двајца со по 25 мил.... Али пак од друга страна би го изгубиле Капитенот кој од дете е за Арсенал у пм... Како и да е со некоја таква понуда одлуката би била претешка... Истото му се деси на Интер што не ги продаде Милито и Маикон. сеа ни по 5 мил неможат да ги дадат
Ван Перси не е one season wonder како Милито или Маикон, никако не смееме да го продадеме.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ван Перси не е one season wonder како Милито или Маикон, никако не смееме да го продадеме.
Милито one season wonder?

За 50 милиони и те како смее да се продаде.
Како прво не се ни знае дали сака да остане, како второ склон е на повреди.

И јас не сакам да си иде ама доколку ја тупи уште малце со непотпишувањето на договорот нека крши глава и он
Никој не е поголем од клубот.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Милито one season wonder?

За 50 милиони и те како смее да се продаде.
Како прво не се ни знае дали сака да остане, како второ склон е на повреди.

И јас не сакам да си иде ама доколку ја тупи уште малце со непотпишувањето на договорот нека крши глава и он
Никој не е поголем од клубот.
Непотребно си остар кон нашата легенда, мислам дека нема теорија да си иде, ама еве ќе видиме времето ќе си покаже.....Иначе го делиме мислењето дека ако си оди( со шанса 0,00001 %:)), Арсенал нема да падне у депресија.....

Иначе изјава на Кош за Подолски.....http://www.arsenalinsider.com/5983/koscielny-podolksi-vital-for-trophy-tilt/?

Во право е, добро е што ги имаме Пер, Војче и Фабиански, ќе може на раат да си сврти муабет.....

Kajgana Shop

На врв Bottom