Фан Клуб: Арсенал

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Рвп ни беше алфа и омега сеа се врати Хенру имаме и гама делта зета :D
Позз до сите ганери во на фан сајтов срекна нова година на сите и до година со титула :D
Малу подранив со постов за Н.Г. ке бидам отсутен така да уште еднаш срекна нова на сите :D

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Рвп ни беше алфа и омега сеа се врати Хенру имаме и гама делта зета :D
Позз до сите ганери во на фан сајтов срекна нова година на сите и до година со титула :D
Малу подранив со постов за Н.Г. ке бидам отсутен така да уште еднаш срекна нова на сите :D
Среќна Нова друже. Да ни се редат титули, убави голови и топ играчи.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.780
Поени од реакции
9.592
Честитки за Анри :) Него ме занима кој број ќе го зема сега?

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ај честито нека ви е Анри,хехе колку среќни сте,е како да не сте кога се враќа легенда назад во тимот.Овие 2 месеци ќе навивам за Арсенал у вашата лига:)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Прво, чекаме официјално да се произнесе Венгер, а мислам дека тоа ќе биде на првиот ден од новата година, баш ко ќе не сум свесен кај сум.

Иначе, не знам кој број би го зел. Ќе видиме. Прво да потпиште. :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Прво, чекаме официјално да се произнесе Венгер, а мислам дека тоа ќе биде на првиот ден од новата година, баш ко ќе не сум свесен кај сум.

Иначе, не знам кој број би го зел. Ќе видиме. Прво да потпиште. :D
Не знам како би го гледал Анри доколку не го носи 14 или 12 на дресот... никогаш во друг дрес го немам видено!
Ајде има време, можеби со на Волкот ќе игра а? Ќе го позајми :vozbud:
Хаха, шега на страна.
Се молам да биде подарок за Нова Година па и за Божиќ!
Доволен подарок ќе ми биде присуството на легендава во дресот уште еднаш!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Венгер кажа на пресконференцијата дека се работи на договорот,но не е готов сеуште.Како и да е,штом Арсен спомне име на некој трансфер,убеден е дека ќе се заврши позитивно и дека Анри ќе биде повторно член на Арсенал следните 2 месеци и ќе може да игра на 7-8 утакмици во ПЛ/а можеби и против Милан....

Добредојде назад кралу !
--- надополнето: 30 декември 2011 во 12:25 ---

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Венгер кажа на пресконференцијата дека се работи на договорот,но не е готов сеуште.Како и да е,штом Арсен спомне име на некој трансфер,убеден е дека ќе се заврши позитивно и дека Анри ќе биде повторно член на Арсенал следните 2 месеци и ќе може да игра на 7-8 утакмици во ПЛ/а можеби и против Милан....
Наводно и New York Red Bulls се согласуваат со трансферот така да не гледам причина да не се реализира. Каква легенда е човеков, само и една утакмица да изигра ќе ми биде доволно, особено ако им тртне некој гол на Тотнем на бегање. Хихи

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Го ставиле на посебна фитнес програма, дефинитивно ќе заигра пак. Потписот е само формална работа.

Пак ќе има шибањеее :vozbud:

D

dystopian

Гостин
Добра слика на фејсбук со добар дискрипшн, од Македонскиот фан клуб на Арсенал.

Соништата се остваруваат, затоа никогаш не престанувајте да сонувате!!!
Со оваа порака ви ја честитам Новата Година
Админ Д.Т.

Kajgana Shop

На врв Bottom