Фан Клуб: Арсенал

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Е јбг треба и кладилниците да живат и тие се луѓе :P
Не ми беше за кладилница муабет, туку со тоа што се вади. Пола Англија киксна нема везе, како бе нема везе?! па тогаш треба дасе користи кикс на друг! Што требаше Реал да прави коа кикснуваше Барса?! и после оп на Бернабе пораз и немаше да си бидат први ама тоа е.
--- надополнето: 27 декември 2011 во 19:04 ---
Арсенал не е Арсенал ако не прима глуп гол иако ја има топката во посед 80 посто.
Поглуп гол здравје следниот век.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Коа кикснува цело коло, тогаш паметните треба да користат...знаеш???

Ми земаа пари овие ботови, па од цело коло само Утд и Арсенал го играв...цццццццц!!!!!!!!!
И мене другар, ете ја Свонси ја фаќам, па то е. Друг пат повеќе среќа. ;)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Не ми беше за кладилница муабет, туку со тоа што се вади. Пола Англија киксна нема везе, како бе нема везе?! па тогаш треба дасе користи кикс на друг! Што требаше Реал да прави коа кикснуваше Барса?! и после оп на Бернабе пораз и немаше да си бидат први ама тоа е.
--- надополнето: 27 декември 2011 во 19:04 ---

Поглуп гол здравје следниот век.
Е шо да прам бе ? Да се обесам !?

D

D_NazGUL

Гостин
Страшен кикс нема што. Незнам што повеќе ме болеше, утакмицава или зубов мамата.
Али морам да кажам дека овој кикс не е проблемот, на секој добар тим му се случуваат вакви работи. Киксовите барајте ги во почетокот на сезоната, тамо е проблемот. Тамо се заеба целата работа, така да ова и не е толку за кукање. Да бодовите ни се потрбни ко лебче, но сами сме си криви, никој друг. Она што ме иритира мене е што и после овој натпревар А.В. тврди дека нема потреба од нови играчи.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.883
Поени од реакции
21.815
Карактеристика на големите тимови е што после вакви киксови следно коло бонусираат со петарди во противничките мрежи . Добри бевте , ама спортската среќа не ве послужи денес ... на крај пак ќе бидете во големата четворка ... тоа е неизбежно за тим како Арсенал .

Поздрав

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Гледав на школо на нет ужас ... па да прашам ...
НЕ БЕШЕ ТОА ПЕНАЛ кога верма доби жолт ? Не ја мавна со рака скотот?
И зар не беше офсајд погодокот? Играчот им беше некако позади сите наши а :/ ?

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.153
Поени од реакции
8.127
Гледав на школо на нет ужас ... па да прашам ...
НЕ БЕШЕ ТОА ПЕНАЛ кога верма доби жолт ? Не ја мавна со рака скотот?
И зар не беше офсајд погодокот? Играчот им беше некако позади сите наши а :/ ?
чист пенал ама ко ќе не оди не оди :/ шо е ова работата на арсенал такви пенали да не му се судат

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Купи венгер те молам купи некој квалитетен играч немаме клупа луѓе да ке се врати вилшер ама пак клупа ке немаме купи го кака тој ке оди во челзи купи го подолски купу го гетце врати анри барем на 1 месец 100 пати подобар од чамак и дај земи лев бек барем на позајмица лелеј луге без лев бек сме барем вејн бридџ нека го земе јас би сакал да го земе бејнс детото е ехтра го бидува и за одбрана и за напад а за набацувања е цар. Според мене идеално би било да се земат подолски бејнс гетце гуркуф и анри на позајмица.Продавај аршавин росицки скилачи и два од голманите што се резерва и еветуално. Нека потроши некој денар ако ги продаде овие играчи што реков се на се ке има 75 милиони за трошење се разбира со парите што ги заработи од насри и фабрегас. Тие 5 што ги спомнав за купување ке има доволно пари и кусур ке му остане

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ќе купи нешто, му гори под нозете, ако по Нова година не сме 4, знае Венгер дека нема со овој состав да издржи. Така беше пред некоја година, ќе го изгубевме 4 место од А.Вила и го направи рекордниот трансфер на Аршавин, кој реално тогаш навистина баш таков ни требаше.

И сега би ни требал таков играч, е Аршавин да ја има таа форма од тогаш, го гледам денеска ниеден дриблинг не може да направи и играч да помине.

Проблемот е што за разлика од таа година, сега конкуренцијата е многу посилна, и Абрамович нема да се задоволи со позицијата на Челзи и ќе троши пари, ај белки пак ќе ги даде за некој како Торес.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Да се надоврзам на предходната порака ако би ги купил венгер овие играчи што ги спомнав како би изгледал тимот

-------------------------Шчезни----------------------
Сања-----Кош-------Вермален------Бејнс-----
------------------------Сонг---------------------------
-----------Артета-------Гуркуф---------------------
----------Волкот-----------Гетце-------------------
-----------------------РВП------------------------------
Клупа:Вилшер Подолски Гервињо Мертецезакер Сантос Анри Џуру и Рамзи

идеална постава според мене мозе да има и измени во прв тим Вилшер наместо Артета или Гуркуф и Гервињо наместо Волкот или Гетце и се разбира Анри место РВП:D

Kajgana Shop

На врв Bottom