Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Ван Перси :cuc: Само сакам здравје да ни го служи и лојален да си остане, легенда е!
Ептен ми е жал што не влезе лобот, ме потести на Беркамп на момент, ту :)

Сантош мора да игра, класа е момакот. Сонг одбрана феноменален, напад бафча...
Тесен резултат на крај али денес игравме супер во нападот, мн шанси створивме, имавме 5 слободни од 20 метри, од кој 4 беа од лево па деснациве благе везе немаат кај нас, од другата Перси 1/1.. Росицки ме изненади,ко дечиња ги претрчуваше колку дуели издржа, браво!
Одвај чекам да се вратат повредениве да го видам Арсенал у фул состав.Вермален, Сања, Вилшер... пфф каков состав ќе биде тоа..

D

D_NazGUL

Гостин
Уфф неможев да гледам али ноги ми се тресеа да не изгубиме пак. Кога конечно видов ана лајфскор резултат ми лекна. Фала богу. Игравме ли барем добро или пак извлековме кожичката за малку?

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Уфф неможев да гледам али ноги ми се тресеа да не изгубиме пак. Кога конечно видов ана лајфскор резултат ми лекна. Фала богу. Игравме ли барем добро или пак извлековме кожичката за малку?
Игравме мн добро, поготово на почетокот, имавме мн шанси .. после пад имавме во играта и на крајот Перси ни спаси гз од слободњак. Во одбраната по обичај панични на моменти, Шчежни извади една топка невидена, со глава од 20 сантима пред гол шутна противнички..

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Браво за мајсторот Перси, феноменален натпревар изигра.....Многу ми е криво што не влезе фантастичното лобче, ќе беше гол за хајлајтс....Али затоа жбрца феноменален гол од слободен....Бравос, само здравје да го служи и да не се вратат повредениве што побрзо......
Џенкинсон разочарува ептен, единствено позитивно му се нафрлувањата, али одбрана е паника систем....
Росицки денес голема заслуга за победава, првиот гол од негов пас почна цела акција.....И јас се изненадив кога видов која брзина ја вадеше денес....Браво, во моментов би го играл во секој случај пред Ремзи......
Нека ни е честита победава и нека ни се множат......

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Браво за мајсторот Перси, феноменален натпревар изигра.....Многу ми е криво што не влезе фантастичното лобче, ќе беше гол за хајлајтс....Али затоа жбрца феноменален гол од слободен....Бравос, само здравје да го служи и да не се вратат повредениве што побрзо......
Џенкинсон разочарува ептен, единствено позитивно му се нафрлувањата, али одбрана е паника систем....
Росицки денес голема заслуга за победава, првиот гол од негов пас почна цела акција.....И јас се изненадив кога видов која брзина ја вадеше денес....Браво, во моментов би го играл во секој случај пред Ремзи......
Нека ни е честита победава и нека ни се множат......
Мигот кога претрча 3ца нивни како Волкот да го гледам по крај... и кога му влезе со оштар старт противничкиот играч... мислам дека таа акција на успорена снимка уште 3 пати гледање ... СТАРИОТ РОСИЦКИ is back а?
Ама ајде да видиме, јас мислам дека овој човек се враќа конечно! Може не е подобар од Вилшер, не ќе ни биде... но ова е позитивен знак.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Аршавин изигра едно ниво повисоко од тоа што сме навикнати да гледаме.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Точно мислиш :D
Освен ако годинава не смениле плата на некој од новиве, до лани беше најплатен во Англија
Уште бил, да ! Сер Алекс зема околу 4 милиони, а новиов од Челзи околу 5 милиони... :)) Браво за Венгер ! :))

Иначе за мечов, само класата на Ван Перси не изваде, ништо повеќе... Го преспав до 73 минута, и поарно за мене

Член од
24 октомври 2010
Мислења
38
Поени од реакции
6
Росицки и Ван Перси Мотмс!!!!
А и оној слалом на Аршавин , УФФ !!! Каков гол ќе беше!! Пу!
Се на се добра утакмица, три бода, а и од следната се очекуваат исто толку ( ПЛ ) дома со Стоук!!
Плус ќе не даваат нас на Канал 5 во среда 20 45 на гости со Марсеј!!!
Ај па беќе ни тргне барем месецов!!
--- надополнето: Oct 16, 2011 6:53 PM ---
Дајте линк од утакмицава не ја гледав :S
Мислиш хајлајтс !!! http://footyroom.com/arsenal-2-1-sunderland-2011-10/ Еве ти!!

Kajgana Shop

На врв Bottom