Имаш нешто против Бенајун незнам зашто... Човекот е одличен како замена...и во одбрана не спаси по киксот на Бенајун..гаден човек еј!
Игравме мн добро, поготово на почетокот, имавме мн шанси .. после пад имавме во играта и на крајот Перси ни спаси гз од слободњак. Во одбраната по обичај панични на моменти, Шчежни извади една топка невидена, со глава од 20 сантима пред гол шутна противнички..Уфф неможев да гледам али ноги ми се тресеа да не изгубиме пак. Кога конечно видов ана лајфскор резултат ми лекна. Фала богу. Игравме ли барем добро или пак извлековме кожичката за малку?
Легенда !Робин Ван Перси напиша:If you can say about one player that he is committed to Arsenal, it's me.
Мигот кога претрча 3ца нивни како Волкот да го гледам по крај... и кога му влезе со оштар старт противничкиот играч... мислам дека таа акција на успорена снимка уште 3 пати гледање ... СТАРИОТ РОСИЦКИ is back а?Браво за мајсторот Перси, феноменален натпревар изигра.....Многу ми е криво што не влезе фантастичното лобче, ќе беше гол за хајлајтс....Али затоа жбрца феноменален гол од слободен....Бравос, само здравје да го служи и да не се вратат повредениве што побрзо......
Џенкинсон разочарува ептен, единствено позитивно му се нафрлувањата, али одбрана е паника систем....
Росицки денес голема заслуга за победава, првиот гол од негов пас почна цела акција.....И јас се изненадив кога видов која брзина ја вадеше денес....Браво, во моментов би го играл во секој случај пред Ремзи......
Нека ни е честита победава и нека ни се множат......
Уште бил, да ! Сер Алекс зема околу 4 милиони, а новиов од Челзи околу 5 милиони... ) Браво за Венгер ! )Точно мислиш
Освен ако годинава не смениле плата на некој од новиве, до лани беше најплатен во Англија
Мислиш хајлајтс !!! http://footyroom.com/arsenal-2-1-sunderland-2011-10/ Еве ти!!Дајте линк од утакмицава не ја гледав :S