Фан Клуб: Арсенал

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Без Перси, Волкот и Сонг дефинитивно. Колку и да сме среќни што ќе играат Вилшер и Цеск, сепак тимот е видно ослабен.. многу. Али подобро нешто, отколку ништо :).. утре со сите сили, можат да направат приказна која ќе им го смени целиот "поглед" кон оваа сезона.

Среќно!

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
ме превари за некоја минута :) јас мислам дека и ван перси ке игра,а ако игра он ке имаме многу поголеми шанси

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
http://www.arsenal.com/news/news-archive/van-persie-in-squad-to-face-barcelona Арсен те молам само не го ризикуј , не вреде да го изгубиме до крајот на сезоната... али ако е здрав пак молимте дај му 4 милиона фунти бонус на лекарскиот тим!!!!! :vozbud: лелел сет се возбудив!

Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
od facebook:
Jack Wilshere
Trained today then heading off to Barcelona - and I'm fit to play for all those asking!! Not a great result for us at the weekend but the Man Utd result helped us. Roll on tomorrow!!!

B

BooBojan

Гостин
Толку бев лут што не ми се пишуваше вчера, ќе се помирев ако ние бевме виновни за нерешениот резултат, (да кажеш дека толку можеме, толку ни е силата, што не е точно) ама по таа статива, несвирен чист пенал (се гледаше од месечината), поништен гол поради непостоечки офсајд( и на двете гледав риплеј по 100 пати, заклучок:судијата не е слепец), а кога видов дека Јунајдет загуби уште толку ми дотури на нервоза и разочарување, два дена ми чадеше глава.
Ова судииве ретко кога прават грешки од кои ние имаме полза за потоа да се крева прашина како незнам што да станало, Арсенал се покварењаци, копита, сречковци итн. ама кога прават грешки против нас, никому ништо, нормална работа се случува тоа во фудбалот. И после неможат да се начудат како нивната репрезентација нема некој забележителен резултат на големи натпреварувања, нема судија што ќе ги чува и покрива Руни, Лампард, Тери кога овие прават фаули и се глупираат, се тепаат, плукаат, пцујат. Судиите ја убиваат ПЛ, затоа Челзи никогаш нема да освои ЛШ, Јунајтед ќе се влече на влијанието на Фергусон во УЕФА, на Ливерпул ќе му се прогледува низ прсти за финансиски нерегуларности(додека Портсмаут експресно го отпаднаа) итн. Ебати легендарните клубови кога за нивните грешки плаќаат помалите.
Поради финансиски и икс други причини, меѓу кои и судењето на арбитрите Премиер почна да губи играчи и влијание во УЕФА а следствено на тоа и резултатите на англиските екипи во ЛШ не се баш најсјајни во последно време а сезонава е најзамрсената во последните 10 години.Квалитетот на ПЛ во последниве години го рушат токму арбитрите фрлајќи темна дамка на една исклучително интересна лига во која се игра квалитетен фудбал. Сетете се на резултатите во ЛШ од пред две - три години кога имаше барем по две англиски екипи во полуфинале.
Не се криви ни Јунајтед, ни Челзи, тие само ги искористуваат грешките на тапанариве - судиите.
Не е страшно ако Јунајтед изигра 0-0 со Марсеј, кој е Марсеј или што Челзи 10 натпревари немаше победа и уште се во игра за одбрана на титулата (пази Боже со минус 20 бода) ама тоа ти е во Англија.
Ни шпанциве не се посјајни, таму цела лига е поставена во прилог на Реал и Барса, и после овие ми биле некои великани во фудбалот кога и дерат кожа на шпанската федерација земајќи 60 посто од фондовите.
Да се стегнеме и да ги поминеме циганиве и да му докажеме еднаш засекогаш на светот чиј фудбал е поубав, чиј менталитет е посилен, кој имал право сиве овие години, чија клубска политика е неморална а чија морална и еднаш засекогаш да им ја затнеме устата на тие „фудбалски експерти“.
:toe::toe::toe::bravo::bravo::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Од официјалната фејсбук страна на ван Перси:

Breaking News | Robin Van Persie included in Champions League squad to face Barcelona! More to follow...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
МАГИЧНИОТ ВАН ПЕРСИ СЕ ВРАЌА ЗА СО БАРСА!
ИДЕМЕ НА ПОБЕДА!!!!

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
леле сеа читам и дали е можно да игра и робинчо ?
на добро ми мириса работава хехе ми се смее среката и нас само напред арсенал

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Вклучувањето на Ван Перси во тимот е одлично, многу повеќе за самодовербата на другите, а и кога е на теренот повечко голчиња даваме:zlo:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
АЈДЕЕЕ АЈДЕЕЕ ВАН ПЕРСИИИИ !

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Да, но Ван Перси дефинитивно ќе биде на клупа од почеток.
Ван Перси беше дефинитивно аут 3-4 недели.Незнам што да очекувам,Венгер ме изненади со потегов.:))

Kajgana Shop

На врв Bottom