Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Јас мислам ни Волкот ни Фабрегас да не се ризикуваат со Бирмингем, ке играме лево русинов, десно насри у средина росицки вилшер и сонг, стандард одбрана напад перси...
Мора да бидеме здрави за со Барса, како сме почнале со повредиве :S :/

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Јас мислам ни Волкот ни Фабрегас да не се ризикуваат со Бирмингем, ке играме лево русинов, десно насри у средина росицки вилшер и сонг, стандард одбрана напад перси...
Мислам подобро би било Денилсон, Сонг и Вилшер понапред да играат отколку Росицки да го гледам кај што подарува топки.
Или пак, Ники да игра десно, Чамак средина, лево Аршавин, на местото на Цеск Насри да игра и зад него Сонг и Вилшер.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
А РВП никој не го става?
Финале е бе луѓе ќе искочиме со најјак можен тим најверојатно без ризикување на полуповредени играчи (Фабрегас)...
Не смееме да се заебаваме сеа пошто ако изгубиме од Бирмингем тогаш може да се збогуваме со сите титули пошто психички ќе паднат фудбалерите...

По мене овој е најбитниот ден сезонава доколку земеме трофеј мислам дека позитивно ќе влијае на сите играчи доколку изгубиме обратно...

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Волкот нема шанси да игра во недела, сакал Венгер или не, а со Фабрегас се надевам ќе биде се во ред и ќе влезе евентуално како замена, дека мисам би требало и без него да ги плеснеме Бирмингем. Ајде нека се стегне сега медицинскиот тим, нека се ангажираат добри масерки да не ни се повредуваат играчиве.Толку сме блиску сезонава, се надевам нема се да се усере на крај....

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Momci dojde finalniot moment koga 6 - godisniot post ke go omrsime so titula pa ja predlagam Toj biten moment da go doziveeme site zaedno vo nekoja od poznatite skopski kafulinja. Kakov e vaseto mislenje? Yes or No ?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Momci dojde finalniot moment koga 6 - godisniot post ke go omrsime so titula pa ja predlagam Toj biten moment da go doziveeme site zaedno vo nekoja od poznatite skopski kafulinja. Kakov e vaseto mislenje? Yes or No ?
Иди на Arsenal Macedonia Supporters Club на фејсбук и ќе има сигурно ивент за во Корзо.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
сеа се знае ли волкот и фабре колку ке бидат надвор од терениве ?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
сеа се знае ли волкот и фабре колку ке бидат надвор од терениве ?
Сеуште не,денеска ке имаат тестови.
Фабрегас можеби и не е толку озбилна повреда,Волкот ке отсуствува доста повеќе според мене.Многу лошо го свитка зглобот и неможеше да стое на нозе.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Сеуште не,денеска ке имаат тестови.
Фабрегас можеби и не е толку озбилна повреда,Волкот ке отсуствува доста повеќе според мене.Многу лошо го свитка зглобот и неможеше да стое на нозе.
Значи на Волкот не можеме да сметаме за реваншот со Барса!?

Ако е така, ќе мора Аршавин да изигра 100% низ целите 90 минути.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Значи на Волкот не можеме да сметаме за реваншот со Барса!?

Ако е така, ќе мора Аршавин да изигра 100% низ целите 90 минути.
Мислам дека во полн состав ќе бидеме против Барса. Веројатно ќе паузира 2 недели Волкот баш до тој меч. Нешто слично би требало да биде и со Цеск, поради претпазливост.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
“It is a very small injury but certainly Cesc will be out for Sunday,”

РВП,Кошиелни и Дијаби се враќат за во Недела

Волкот-He is out for Sunday and maybe one or two more weeks more.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Значи за со Барса ќе е фит.Можеби и Волкот мада не верувам.И дааа,ме радува шо Дијаби се враќа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom