Фан Клуб: Арсенал

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
UNCONFIRMED reports that Walcott has an ankle sprain and will miss the Carling Cup Final. Boss in shortly to discuss that.

Незнам ни ја веќе дали да се радувам или...
Дрвата заеднички се ставија и ни донесоа 3 бода :)
Фабрегас и мене не ми изгледаше нешто многу страшно,али Волкот... доста озбилно изгледаше,неможеше на нозе да стое :/

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Cesc has a hamstring problem, will be assessed tomorrow.
Ако не е сериозно,за недела време ќе се врати,но но верувам дека ќе игра во недела.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
WENGER: 'Cesc was very upset... but that's part of sport... it's strange that it happens early in the game... but we did the job after that'

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Цеск и не изгледаше толку лошо, а и според првиве репорти, тоа и се потврдува.. него дајте нешто за Волкот..

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
аман бре аман ... до кога вака ??

овие стоук ко рагбисти некои упм ?
- значи цесц бил од претпазливост заменет ?
- тио заебан од (____ наведи го неговото проклето име да го разрешам ____) и сега повредата е сериозна ?

дали од овие две случки ни се повторуваат сезоните минати ? или е само сигнал да се стегнеме подобро ?

од мечот го видов голот и подоцна крајот - ЛШ следев , затоа прашам да ми објаснат упатените .

епилог : ете зошто РвП бил под прашалник , меѓудругото и да биде одморен но и од „лошиве“ .

посакував победа било каква - битни ни се овие бодови , ептен - се залепивме со утд - кој има сега доста заебани мечеви , нашава шанса е сега , се надевам дека ова што погоре го кажувавте е само најлошото и дека нема врска со реалноста ? .. ?

- форза Арсенал !!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Цеск и не изгледаше толку лошо, а и според првиве репорти, тоа и се потврдува.. него дајте нешто за Волкот..
Walcott has an ankle sprain
Ако е од прв степен,тоа ти се 10 дена до 2 недели.
Ако е втор степен,од 2 до 6 недели.
Ако е трет, 6-24 недели.

Најверојатно е втор степен.Како што реков,најмалце месец.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
лелеј ако не фати малерот со повредите пак ко лани пуста работа денешнава игра ми остави позитен впечаток ми се допагаше како браневме резултат како да се вежбавме за со барса напред ганери:salut:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Најпрвин да кажам дека сум многу задоволен што победивме 1-0, а не повеќе. Сепак треба да се признае дека Стоук играа фер, а и треба да се признае дека Фабрегас ни е најважен играч во екипата. Задоволен сум што успеавме да не примиме гол од екипата што имаат најмногу голови дадени од прекини, а притоа ние сме екипа што имаат примено најмногу голови од прекини. Замените во првиот тим Бентнер и Скилачи го решија мечот. А за повредите да се надеваме дека брзо ќе ни се вратат играчите затоа што за борба на 4 фронта ни требаат богами многу играчи.

--- надополнето ---

Башка и судијава беше добар според мене, што е голема реткост.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Theo having an x-ray

--- надополнето ---

oд на arseblog ова...лошо
и шо е најтрагично што појма неам како успеа да се повредат двајцава...

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Лаже.Ќе заспие за 5 минути.

Сериозно сега,супер коментар од Ел капитено,но сепак нема Венгер да ризикува со него,гарант.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Лаже.Ќе заспие за 5 минути.

Сериозно сега,супер коментар од Ел капитено,но сепак нема Венгер да ризикува со него,гарант.
Освен ако не биде ептен потребен па го пушти у 70 мин и да ризикува.Нешо слична работа ко со Астон Вила..хаа Влезе у 60 даде 2 гола и у 75 излезе,си ја обнови повредата.Али пу пу нејкам вакво сценарио сега :)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Абе какво играње.. ако стварно му е обновена повредата сигурен сум дека нема да го ризикуваат до 8ми март...
утре ќе имаат тестови и ќе знаеме повеќе да се надеваме дека е ништо и само беше претпазливост пошто без него сме ненормално НЕкреативни напред

--- надополнето ---

Fabregas has created a chance from open play every 29 minutes, the best rate of any player in Europe's top 5 leagues.

Kajgana Shop

На врв Bottom