Фан Клуб: Арсенал

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Possible starting XI: Szczesny; Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy; Fabregas, Song, Wilshere; Walcott, Van Persie, Arshavin. Најверојатно со овие играчи ке настапиме утре и очекувам лесна победа

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
јас мислам дека на местото на сонг ке игра денилсон

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Џуру и Сонг дефинитивно го минале тестот
Росицки повреден на натпреварот за репрезентацијата...

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Possible starting XI: Szczesny; Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy; Fabregas, Song, Wilshere; Walcott, Van Persie, Arshavin. Најверојатно со овие играчи ке настапиме утре и очекувам лесна победа
Искрено ќе бидам изненаден ако Џуру стартува... не верувам дека ќе биде ризикуван баш пред натпреварот со Барса

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-we-showed-barca-too-much-respect - Не знам дали и годинава ќе биди така...

--- надополнето ---

http://www.arsenal.com/news/news-archive/vermaelen-set-to-return-in-the-reserves - Добро е, полека но сигурно... Уште Аршавин да се врати во форма, и Вермален во тимот, и исто ко да сме купиле две засилувања, без пари...

Со среќа утре, ом да одморам малце

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ајмо момци очекувам добар викенд за нас, да ги напуниме Волвс денес и да намалиме разликата со ѓаволиве дека очекувам таму нерешен резултат....

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.474
Поени од реакции
10.205
Ајмо момци очекувам добар викенд за нас, да ги напуниме Волвс денес и да намалиме разликата со ѓаволиве дека очекувам таму нерешен резултат....
Ja па очекувам пораз :pipi:

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ja па очекувам пораз :pipi:
Хехехех не се бунам ја може и пораз, али не знам дали ја гледаш утакмицава тешко да тепа Сити. Имаа на почеток неверојатна шанса да поведат, 200% чиста на Силва, милиметри покрај стативата.....Али нерешено ќе испадне, осечам.....

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.474
Поени од реакции
10.205
Хехехех не се бунам ја може и пораз, али не знам дали ја гледаш утакмицава тешко да тепа Сити. Имаа на почеток неверојатна шанса да поведат, 200% чиста на Силва, милиметри покрај стативата.....Али нерешено ќе испадне, осечам.....

Цела ја гледав баче,ќе го утепав Силва...Нишо ни од твоите ни од моите очекувања.Ајде сега да ги наполниме ВОЛВС :nesum::pos2:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
за малку нерешено али страшен гол на Руни

Team in full: Szczesny, Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy, Wilshere, Song, Fabregas, Arshavin, Walcott, Van Persie

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Со ваква реализација тешко дека ќе ја поминеме Барса.
Инаку Вилшер е ѕвер. Ме остава со отворена уста.

Kajgana Shop

На врв Bottom