Искрено ќе бидам изненаден ако Џуру стартува... не верувам дека ќе биде ризикуван баш пред натпреварот со БарсаPossible starting XI: Szczesny; Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy; Fabregas, Song, Wilshere; Walcott, Van Persie, Arshavin. Најверојатно со овие играчи ке настапиме утре и очекувам лесна победа
Thierry Henry Remembered Legend
Football is our religion, Henry is our God \°/
Ja па очекувам поразАјмо момци очекувам добар викенд за нас, да ги напуниме Волвс денес и да намалиме разликата со ѓаволиве дека очекувам таму нерешен резултат....
Хехехех не се бунам ја може и пораз, али не знам дали ја гледаш утакмицава тешко да тепа Сити. Имаа на почеток неверојатна шанса да поведат, 200% чиста на Силва, милиметри покрај стативата.....Али нерешено ќе испадне, осечам.....Ja па очекувам пораз
Хехехех не се бунам ја може и пораз, али не знам дали ја гледаш утакмицава тешко да тепа Сити. Имаа на почеток неверојатна шанса да поведат, 200% чиста на Силва, милиметри покрај стативата.....Али нерешено ќе испадне, осечам.....
за малку нерешено али страшен гол на РуниХехехех не се бунам ја може и пораз, али не знам дали ја гледаш утакмицава тешко да тепа Сити. Имаа на почеток неверојатна шанса да поведат, 200% чиста на Силва, милиметри покрај стативата.....Али нерешено ќе испадне, осечам.....