Фан Клуб: Арсенал

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
Со ваква реализација тешко дека ќе ја поминеме Барса.
Инаку Вилшер е ѕвер. Ме остава со отворена уста.
Остај ти Вилшер види го Џуру,ЗВЕР,со него у одбрана сме супер.Иначе сеа се тренираат онака лајт за со барса :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ајде бре.Ебати растурот ебати.Шо ли се изнапромашивме.Очекувам уште два гола за мирна завршнца мада после она со Њукасл,уфф.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Пу пу каква среќа се еј. :)
Ама после ова со Њукасл и 4-0 да водат ќе ме е страв :/

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Честито победа,премногу промашуваме но битно победивме

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Браво.Супер.Тоо.Победа 2-0.Задоволен мада можевме и 10-0 да тепа али ај.Сега у среда да ги издишиме на Каталонциве :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Чисто информативно,Волците имаа само 2 шута,а ниту еден во голот. :))

РвП со лед врз коленото,да се надеваме дека не е сериозно :((

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ајде нека ни е честита победата.....Доминиравме цел натпревар, само многу тапа реализација имаме...Посебно денес се истакна Волкот, што се не промаши....Ме изнервира на крај силуваше шут, кога можеше да проигра некој за чист гол. Иначе Вилшер алал му вера, детево си зацементира место во прв тим...Фабрегас цел натпревар се утепа од асистенции, фантастичен беше денес.
Во одбранта Џуру е како карпа, само вака нека продолжи....Иначе требаше во второ полувреме оној шупакот Зубар да доби втор жолт, ме стегна срце, помислив дека му го скрши коленцето на РвП. Се надевам не му е ништо, дека го покажаа држеше мраз на коленото на клупа...
Мног важни бодови земавме, ќе беше супер денес ѓаволите да ремизираат, али на Руни му се посреќи и го даде најубавиот гол во кариерата...
идеме понатаму, среда иде .....:drk: ќе бие луда утакмица, очекувам победа.....:eek:lee:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Браво за играта, секоја чест. Феноменална. Истото не можам да го кажам и за реализацијата, ама добро, познати сме по тоа. Ај се надевам дека ќе се подобри со Барса. Сите изиграа одлично и да се надеваме дека со РВП е се во ред.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
На официјалната твитер страна на Арсенал ке има во живо пренос од конференцијата на Венгер (со текст,не со видео ) :)

We're still waiting for the boss. His post-match press conference should get underway in a few minutes. Live updates right here...

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Wenger: 'Van Persie should be alright [to face Barca].

добро е... и ако се врати Насри ке паѓа Барса :)

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Кажувајте ако има некоја новост за Ван Перси.А ме радува тоа што има шанси Насри да заигра против Барса во среда.Али сепак мислам дека не треба да се форсира.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
"Van Persie has scored 10 Premier League goals in 2011, a new PL record for most goals in first two months of a calendar year."

Уствари нема месец ипол. :)))

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
Ги гледам Фејнорд,Рио гол даде,звер е ги ремети вие во холандсково првенство кичмите им ги крши...

Kajgana Shop

На врв Bottom