Фан Клуб: Арсенал

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Мора поцврсто во одбаната,во второ(70 минута,ако резултатот уште е 1-2) Шамак/Бендтнер аут, Сонг да влезе да добиеме на цврстина.
Значи досега еден натпревар не поминал без грешка во одбраната кога играле Скилачи и Лорен заедно.Па пичка му матер,јас го гледам тоа Венгер не го гледа.Не смеат да играт овие двајца заедно, еден Виган имаше 2-3 полушанси заради киксовите.
Стегајте се,нема да биде ич лесно.
Аршавин некако се разбуди,нека брцне уште некој :))

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Водиме, помалце и среќно али добро е.
Искрено не сум задоволен од играта посебно во првите 30 минути кога бевме изгубени.
Од влегувањето на Вилшир некако ми се посигурни во средина...
а за Аршавин, голема мрза е и делува изгубено како да не му се игра али е играч кој може само со еден потег да даде гол... и покрај голот пак за мене Аршавин е слаб на натпреваров а и воопшто цела сезона...
А што се однесува до чичко Венгер ја претера со 8те измени, не дека не сме квалитетни и со овој состав ама ако не победиме ќе му се удрат од глава тие 8 измени...

п.с. забораив да кажам дека најголемо дрво е Денилсон... еххх да останеше Фримпонг здрав немаше да припари Денилсон до прв тим...

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Toa e тоа,тешкото прави да изгледа лесно,а лесното тешко...Вилшер ебачки пас.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Браво бе Вилшере ,го испровоцира нивниот најдобар играч Нзогбиа и доби црвен,браво дете!!!
Е и сега ако не победиме....Насри да влезе одма!!
И еве 2-2,е курац веќе!
Скилачи...

D

D_NazGUL

Гостин
kreteni kreteniiiiiii

Venger e spremen znaci da prokocka i titula samo za da dokaze deka i ovie igraci gi biva

povlekuem milsenje
idat NAsri i Walkot ajmo sea

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
епа волкот требаше да влезе уште во 60 а не дури сега

Kajgana Shop

На врв Bottom