- Член од
- 29 декември 2011
- Мислења
- 2.988
- Поени од реакции
- 2.438
И Џенкинсон игра десен бек. Го мења Сања, т.е. пробува да го мења.Природна позиција на Јенарис му е десен бек
И Џенкинсон игра десен бек. Го мења Сања, т.е. пробува да го мења.Природна позиција на Јенарис му е десен бек
Десно крило ))Природна позиција на Јенарис му е десен бек
Утре ваљда медицински,ама заради празникот,знаете луѓето слабо ќе седат пред пц или тв...у петок ќе го објават ))) и 17.3 м фунти еНајомилена работа кај Казорла ми е што може да игра средина, поназад и понапред, офанзивен плејмејкер и одозгора може да игра крило по двете страни.
Патем, утре и официјално Казорла ќе биде објавен, трансфер од 11.8 милиони фунти. (15 милиони евра)
Незнам што сум гледал кога сум пишувал средина знам му беше природната позиција сум се збунил баш за тоа и го реплицирав дека не лепи споредбата со ЏенкинсонИ Џенкинсон игра десен бек. Го мења Сања, т.е. пробува да го мења.
Не е десно крило, игра точно во средината , Although naturally a central midfielder Од официјална ова а пише дека принудно игра десен бек и дека добро се покажал, Јенарис мислам ке биде универзален играч нешто слично на КокелинДесно крило ))
--- надополнето: 2 август 2012 во 02:40 ---
Утре ваљда медицински,ама заради празникот,знаете луѓето слабо ќе седат пред пц или тв...у петок ќе го објават ))) и 17.3 м фунти е
Милев, не е ли време за промена на аватар, или до крај ќе веруваш во неговото "останување" ?Незнам што сум гледал кога сум пишувал средина знам му беше природната позиција сум се збунил баш за тоа и го реплицирав дека не лепи споредбата со Џенкинсон
--- надополнето: 2 август 2012 во 11:10 ---
Не е десно крило, игра точно во средината , Although naturally a central midfielder Од официјална ова а пише дека принудно игра десен бек и дека добро се покажал, Јенарис мислам ке биде универзален играч нешто слично на Кокелин
Ке го променам само нека си одиМилев, не е ли време за промена на аватар, или до крај ќе веруваш во неговото "останување" ?
незнам само што прочитав....стара е оваа слика
Vauuuuuuuu naaaaajs.....