Фан Клуб: Арсенал

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Природна позиција на Јенарис му е десен бек :)
Десно крило :)))
--- надополнето: 2 август 2012 во 02:40 ---
Најомилена работа кај Казорла ми е што може да игра средина, поназад и понапред, офанзивен плејмејкер и одозгора може да игра крило по двете страни.
Патем, утре и официјално Казорла ќе биде објавен, трансфер од 11.8 милиони фунти. (15 милиони евра)
Утре ваљда медицински,ама заради празникот,знаете луѓето слабо ќе седат пред пц или тв...у петок ќе го објават :)))) и 17.3 м фунти е :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Ова со Вилшир ми мириса како на она со Харгривс. Само сет-бек на повредите.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.834
Поени од реакции
492
И Џенкинсон игра десен бек. Го мења Сања, т.е. пробува да го мења. :cautious:
Незнам што сум гледал кога сум пишувал средина знам му беше природната позиција сум се збунил баш за тоа и го реплицирав дека не лепи споредбата со Џенкинсон :icon_mrgr:
--- надополнето: 2 август 2012 во 11:10 ---
Десно крило :)))
--- надополнето: 2 август 2012 во 02:40 ---

Утре ваљда медицински,ама заради празникот,знаете луѓето слабо ќе седат пред пц или тв...у петок ќе го објават :)))) и 17.3 м фунти е :)
Не е десно крило, игра точно во средината , Although naturally a central midfielder Од официјална ова а пише дека принудно игра десен бек и дека добро се покажал, Јенарис мислам ке биде универзален играч нешто слично на Кокелин :)

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Незнам што сум гледал кога сум пишувал средина знам му беше природната позиција сум се збунил баш за тоа и го реплицирав дека не лепи споредбата со Џенкинсон :icon_mrgr:
--- надополнето: 2 август 2012 во 11:10 ---

Не е десно крило, игра точно во средината , Although naturally a central midfielder Од официјална ова а пише дека принудно игра десен бек и дека добро се покажал, Јенарис мислам ке биде универзален играч нешто слично на Кокелин :)
Милев, не е ли време за промена на аватар, или до крај ќе веруваш во неговото "останување" ?;)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Што ќе ни е М‘Вила, видете каков талент имаме, овој за 2-3 сезони ќе стане еден од најдобрите деструктивци во светот.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ме загрижуваат шпекулацииве за Сонг, нејќам да си оди, за било какви пари.

P

pepito*

Гостин
Се надевам омилената бројка на Санти ви е слободна - 12 ката. ;) Фантастичен играч зедовте. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom