Фан Клуб: Арсенал

Член од
18 ноември 2011
Мислења
770
Поени од реакции
455
Јас мислам дека само Мвила ни треба, и ќе газиме, остај РВП и онака почна да се лигави.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Кое гомно испадна дека е ван перси.... :tapp:
5 години го лечиме и плата му даваме и сеа да го заебе клубот. Па нека му ги скршат нозете каде и да игра!

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
А што ќе ви е Лорис кога Шчежни е доста добар голман?

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Да ги заебеме тотнем, пошто они сите играчи кои ги барал Арсенал и они се приклучиле подоцна:P

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Хмм, тој е добар, али има малце искуство. Ќе го биди него, али е подобро да се има еден квалитетен голман, кој брани на високо репрезентативно и клубско ниво, веќе неколку години.
--- надополнето: 6 јули 2012 во 03:14 ---
http://supersport.com.mk/images/sliki/darko-2/justin bieber wenger.jpg :pos::pos:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
По македонскиве сајтови освен за Волкот велат дека и Вермаелен може да го напушти Арсенал.
Искрено не знам повеќе во што да верувам. :sick:

Член од
26 октомври 2011
Мислења
1.605
Поени од реакции
1.167
Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Pola tim si ide...ako si ide i Ramsey navivam za WBA vo start :)
RvP saka da napravi kako sto napravi Henry, da otide vo nekoj klub da osvoi titula nekoja i da faka gitla u Katar ili USA. Neznam zaso se zamaraat so RvP, saka da si ide, neka si ide...treba da se koncentriraat da go pojacaat timot so uste nekoj igrac, a ne da placat kako dundi.
RvP e legenda, no koga saka da si odi, neka go pustat, barem kes ke lapnat neso

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Pola tim si ide...ako si ide i Ramsey navivam za WBA vo start :)
RvP saka da napravi kako sto napravi Henry, da otide vo nekoj klub da osvoi titula nekoja i da faka gitla u Katar ili USA. Neznam zaso se zamaraat so RvP, saka da si ide, neka si ide...treba da se koncentriraat da go pojacaat timot so uste nekoj igrac, a ne da placat kako dundi.
RvP e legenda, no koga saka da si odi, neka go pustat, barem kes ke lapnat neso
РвП не е ни Л-то од Легенда, има многу други зборови што подобро би го опишале.....

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
РВП легенда жими ташаков

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
РВП легенда жими ташаков
Koga davase golovi i vadese utakmici, super bese, sea koga saka da si ide, go plukame... Fabregas i Nasri ja use gi plukam i ke gi plukam, makar se vratile vo Arsenal za nekoja godina. Vremeto na RvP pomina, minatata godina go dade svojot maksimum i dosta mu e.
ja sum da ostane vo Arsenal do kraj na karierata, no koga saka da si ide, neka si ide.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Koga davase golovi i vadese utakmici, super bese, sea koga saka da si ide, go plukame... Fabregas i Nasri ja use gi plukam i ke gi plukam, makar se vratile vo Arsenal za nekoja godina. Vremeto na RvP pomina, minatata godina go dade svojot maksimum i dosta mu e.
ja sum da ostane vo Arsenal do kraj na karierata, no koga saka da si ide, neka si ide.
Ама не разбираш ти, што направил он за да биде легенда бре?

Kajgana Shop

На врв Bottom