Да ги заебеме тотнем, пошто они сите играчи кои ги барал Арсенал и они се приклучиле подоцнаА што ќе ви е Лорис кога Шчежни е доста добар голман?
Хмм, тој е добар, али има малце искуство. Ќе го биди него, али е подобро да се има еден квалитетен голман, кој брани на високо репрезентативно и клубско ниво, веќе неколку години.А што ќе ви е Лорис кога Шчежни е доста добар голман?
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=38216#.T_bgrmrL4KE.facebook se nadevam deka e tocno toa sto go kazuvaПо македонскиве сајтови освен за Волкот велат дека и Вермаелен може да го напушти Арсенал.
Искрено не знам повеќе во што да верувам.![]()
Хахаха комедии, али ич нема да ми биде криво за Волкот искрено.....Ќе овене Венгер додека бидне нешто повеќе од него.....
РвП не е ни Л-то од Легенда, има многу други зборови што подобро би го опишале.....Pola tim si ide...ako si ide i Ramsey navivam za WBA vo start
RvP saka da napravi kako sto napravi Henry, da otide vo nekoj klub da osvoi titula nekoja i da faka gitla u Katar ili USA. Neznam zaso se zamaraat so RvP, saka da si ide, neka si ide...treba da se koncentriraat da go pojacaat timot so uste nekoj igrac, a ne da placat kako dundi.
RvP e legenda, no koga saka da si odi, neka go pustat, barem kes ke lapnat neso
Koga davase golovi i vadese utakmici, super bese, sea koga saka da si ide, go plukame... Fabregas i Nasri ja use gi plukam i ke gi plukam, makar se vratile vo Arsenal za nekoja godina. Vremeto na RvP pomina, minatata godina go dade svojot maksimum i dosta mu e.РВП легенда жими ташаков
Ама не разбираш ти, што направил он за да биде легенда бре?Koga davase golovi i vadese utakmici, super bese, sea koga saka da si ide, go plukame... Fabregas i Nasri ja use gi plukam i ke gi plukam, makar se vratile vo Arsenal za nekoja godina. Vremeto na RvP pomina, minatata godina go dade svojot maksimum i dosta mu e.
ja sum da ostane vo Arsenal do kraj na karierata, no koga saka da si ide, neka si ide.