Да ги заебеме тотнем, пошто они сите играчи кои ги барал Арсенал и они се приклучиле подоцнаА што ќе ви е Лорис кога Шчежни е доста добар голман?
Хмм, тој е добар, али има малце искуство. Ќе го биди него, али е подобро да се има еден квалитетен голман, кој брани на високо репрезентативно и клубско ниво, веќе неколку години.А што ќе ви е Лорис кога Шчежни е доста добар голман?
http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=38216#.T_bgrmrL4KE.facebook se nadevam deka e tocno toa sto go kazuvaПо македонскиве сајтови освен за Волкот велат дека и Вермаелен може да го напушти Арсенал.
Искрено не знам повеќе во што да верувам.
Хахаха комедии, али ич нема да ми биде криво за Волкот искрено.....Ќе овене Венгер додека бидне нешто повеќе од него.....
РвП не е ни Л-то од Легенда, има многу други зборови што подобро би го опишале.....Pola tim si ide...ako si ide i Ramsey navivam za WBA vo start
RvP saka da napravi kako sto napravi Henry, da otide vo nekoj klub da osvoi titula nekoja i da faka gitla u Katar ili USA. Neznam zaso se zamaraat so RvP, saka da si ide, neka si ide...treba da se koncentriraat da go pojacaat timot so uste nekoj igrac, a ne da placat kako dundi.
RvP e legenda, no koga saka da si odi, neka go pustat, barem kes ke lapnat neso
Koga davase golovi i vadese utakmici, super bese, sea koga saka da si ide, go plukame... Fabregas i Nasri ja use gi plukam i ke gi plukam, makar se vratile vo Arsenal za nekoja godina. Vremeto na RvP pomina, minatata godina go dade svojot maksimum i dosta mu e.РВП легенда жими ташаков
Ама не разбираш ти, што направил он за да биде легенда бре?Koga davase golovi i vadese utakmici, super bese, sea koga saka da si ide, go plukame... Fabregas i Nasri ja use gi plukam i ke gi plukam, makar se vratile vo Arsenal za nekoja godina. Vremeto na RvP pomina, minatata godina go dade svojot maksimum i dosta mu e.
ja sum da ostane vo Arsenal do kraj na karierata, no koga saka da si ide, neka si ide.