Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Денес само победа и неишто друго дечки, многу ме интересира како ќе изигра тимот во ваква ситуација под притисок, кога се знае дека кикс би значел збогување од лига на шампиони....
Ајде да ги згазиме Албион и да биде малце поопуштено лето.....

п.с.Него дајте некој добар стрим, јас неможам да најдам асален стрим.....со време ве молам....фала

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Арсенал: Шчешни, Џенкинсон, Кошиелни, Вермален, Сантос, Росицки, Сонг, Кокелин(birthday boy), Бенајун, Жервињо, Ван Перси.

Замени: Фабјански, Џуру, Гибс, Окслајд-Чембрлајн, Волкот, Ремзи, Шамак.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Со одбранава ќе биде смеење. :facepalm:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Денес само победа и неишто друго дечки, многу ме интересира како ќе изигра тимот во ваква ситуација под притисок, кога се знае дека кикс би значел збогување од лига на шампиони....
Ајде да ги згазиме Албион и да биде малце поопуштено лето.....

п.с.Него дајте некој добар стрим, јас неможам да најдам асален стрим.....со време ве молам....фала
Воедно и 99%-но збогување со нашиот годинава ХЕРОЈ кој единствен играч во цела премиер лига( и покрај тоа што со нас ништо не освои) освои 5 трофеја!

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Исто и јас очекувам Кокелин да изигра јако, само десно кај Џенкинсон осеќам ќе биде Лепа Брена Уџи Слободно.. се надевам дека момакот ќе ме демантира! Волкот нешто порано очекувам да влезе да шпринта малце и конечно од Жервињо јака партија да видиме. МОРАМЕ ДА ПОБЕДИМЕ!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Со одбранава ќе биде смеење. :facepalm:
Сантош ако игра како што играше пред да се повреди... не само во одбрана што ќе ги гризе сите...и во напад ќе јаде!
Е сега, како Џенкинсон ќе се понаша, останува да видиме...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
хахаха добар е Фулер,браво Бенајун :pos:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Дечки дајте стриммммммммммм :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Член од
4 мај 2012
Мислења
671
Поени од реакции
522
Норвич втори дел:facepalm: Не успеав да видам ниту еден гол али загрижувачка е играва и ранливоста во одбрана. Ај да се надеваме дека се добро ќе се заврши на крај.
--- надополнето: 13 мај 2012 во 16:27 ---
Норвич втори дел:facepalm: Не успеав да видам ниту еден гол али загрижувачка е играва и ранливоста во одбрана. Ај да се надеваме дека се добро ќе се заврши на крај.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
неможе сопкаст...дајте друг...

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Абе не бива еднаш да се гледа на раат до крај, мора да се тресеме до 90 та....Еден гол од офсајд им поклонија, али тоа е што е....Не ми се допаѓа како игра Коклен, Ремзи да влезе, Сонг да си се врати назад кај што му е место дека се понаша многу....
АЈде по една мотивациона заушка у соблекувална, ....

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сонг да не изиграва плеј.Пак лошо покрива средината у пм.
Судијата ќорав !!!
РвП мора да даде гол,оти не ја бива,ако нема гол дол 65та,Тео и Окс во игра, Бенајун и Кокелан аут.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
2 шугави гола примивме, 2 шугави гола дадовме.
Со оваа одбрана и очекувано беше, но онаква грешка на Шчежни за првиот гол не очекував (иако и против Норвич слична грешка направи)
Кокелиун е нервозен, треба Ремзи или Окс да влезат, и накај 60 минута Волкот место Бенајун, тапа им се бековите.

Kajgana Shop

На врв Bottom