Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Добро ли сум разбрал? Мајка му и татко му се разведени ?

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ја сум спремен да дотурам две нули на твојава сума само Ремзи да го нема. :)
А зошто да го нема? Можеби оваа сезона е дрво но сепак ова му е уствари првата сезона на Ремзи. Наредната ако исто така е дрво, тогаш можеби да се превземе нешто. Ја сумњам дека он ќе си остане таков, му лежат добри партии во нозете, како пример оваа со Вулвс. Не дека го бранам ама не треба толку лесно да се откажувате од него. Сепак чим Венгер глеа потенцијал за да плејмејкер, да почекаме.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Ние додека учиме потенцијални таленти, други земаат титули!

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Ние додека учиме потенцијални таленти, други земаат титули!
Епа ај да ги шитнеме сите потенцијални таленти, ај Окс да го шитнеме, Ози, Шчесни...

Ќе си ги јадеш зборовите за Ремзи наскоро, верувај ми.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Епа ај да ги шитнеме сите потенцијални таленти, ај Окс да го шитнеме, Ози, Шчесни...

Ќе си ги јадеш зборовите за Ремзи наскоро, верувај ми.
Зборев конкретно за Ремзи! Дај боже да е точно, мене никако не ми влева надеж...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Зборев конкретно за Ремзи! Дај боже да е точно, мене никако не ми влева надеж...
Венгер има добра причина зошто толку шанси му дава, гледа нешто во него. Не заборавај дека Арон имаше многу тешка повреда и цела година паузираше.
Барем во Венгер треба да се има целосна доверба кога се работи за млади играчи.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Венгер има добра причина зошто толку шанси му дава, гледа нешто во него. Не заборавај дека Арон имаше многу тешка повреда и цела година паузираше.
Барем во Венгер треба да се има целосна доверба кога се работи за млади играчи.
Работата е што го форсираше еден период непотребно и затоа толку хејтање има сега. Гледаш како сега му дава шанса ама не е прв избор тоа го почитувам.

Ремзи е играч за иднината ама сега во овој момент, оваа сезона а богами и идната неможе да се смета за првотимец, неможе да игра 50тина меча и неможе да го носи тимот на грб. Е тука погреши Венгер.

Треба да поработи на финиширањето и да го средат малце со оние пасови кога ќе дојде пред 16, се губи во тој простор незнае дали да шутне или да додаде и го кочи цел напад, иначе влегува во позиции каде може да даде гол, го има тој осет исто како и Фабрегас само мора да работи барем уште 2 години за да стигне на ниво да биде главен плеј кај нас.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Работата е што го форсираше еден период непотребно и затоа толку хејтање има сега. Гледаш како сега му дава шанса ама не е прв избор тоа го почитувам.

Ремзи е играч за иднината ама сега во овој момент, оваа сезона а богами и идната неможе да се смета за првотимец, неможе да игра 50тина меча и неможе да го носи тимот на грб. Е тука погреши Венгер.

Треба да поработи на финиширањето и да го средат малце со оние пасови кога ќе дојде пред 16, се губи во тој простор незнае дали да шутне или да додаде и го кочи цел напад, иначе влегува во позиции каде може да даде гол, го има тој осет исто како и Фабрегас само мора да работи барем уште 2 години за да стигне на ниво да биде главен плеј кај нас.
Да не му се случеше повредата немаше да има потреба од толкаво форсирање.
Така да, ја разбирам одлуката на Венгер иако тоа малку му наштети на тимот. Да не го форсираше сезонава, ќе мораше да се откаже од него, му поминаа годините за позајмици, а веќе цела година заостанува во напредокот заради повредата.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Да не му се случеше повредата немаше да има потреба од толкаво форсирање.
Така да, ја разбирам одлуката на Венгер иако тоа малку му наштети на тимот. Да не го форсираше сезонава, ќе мораше да се откаже од него, му поминаа годините за позајмици, а веќе цела година заостанува во напредокот заради повредата.
Да ама Вилшир од тоа форсирање сега паузира цела сезона.
Среќа му текна на Венгер да го седне Ремзи на клупа ако продолжеше да го игра со исто темпо ем немаше да бидеме топ4 ем ќе го истрошеше Ремзи до крај и ќе ризикуваше иста повреда како со Вилшир.

Изгледа се опамети Венгер од Вилшир па затоа Окс добива толку малку шанса сега а верувам нема до толку да форсира никој друг младинец исто ни во иднина.

Клучот до титула во ПЛ е ротација и имање квалитетна клупа а здравје боже идна сезона ќе имаме и те како квалитетни замени за секоја позиција под услов да останат сите што се сега во тимот.

И да бидам искрен уште неможам да сфатам како Робин толку долг период е неповреден. Човекот ги изигра сите натпревари сезонава и скоро сите од ланската полусезона.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Дечки , може на кратко за вечерашниов дуел против Виган ? Нешто да имате повредени? Ќе играте со прв состав? Што најавува Венгер.... ве чекам за некоја пара затоа прашувам... поздрав и среќно.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Дечки , може на кратко за вечерашниов дуел против Виган ? Нешто да имате повредени? Ќе играте со прв состав? Што најавува Венгер.... ве чекам за некоја пара затоа прашувам... поздрав и среќно.
Би требало да играме со најсилен состав, Виган ни е редовен пациент ама се е можно.

Kajgana Shop

На врв Bottom