- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.544
- Поени од реакции
- 5.772
Абе само поубав старт да имавме, се наваму сезоната е еднаква до перфекција. Барај ги бодовите шо ги загубивме на почетокот, на Емирати, Ивуд Парк, Сент Џејмс Парк...
Зошто рвп го мешате?Христос воскресе! Среќен празник Топџии!
Ова лето ќе биде уште пожешко од минатото. Лани барем знаевме дека цеск сака да се врати у матичниот клуб со месеци унапред, едино на$ри не изненади.
Годинава РвП несака да потпише договор, Волкот одбил да потпише договор...Или не го одврзат ќесето на време пошо пред некој месец се пофалија дека имале добар штек за трансфери или и наредна сезона ако не го сочуваме тимот ќе биде полоша од оваа!
И се нервирам ко ќе размислим, осма година по ред се гради тимот и никако да се изгради!
Да ти дадам трансакциона треба?Јас ќе платам 10 000 000, само Волкот да си замини, жити се. Аман, барем по него нема да тажиме.
Знае да фрустрира многу Волкот, ама знае и да изигра многу добро. Неговата брзина многу добро може да ни дојде како сега со Вулфс, па и со Тот`нем. Знае да се изгуби, ама еден куп има такви. Не знам како игра Хазард, знам дека Геце е топ играч, ама и он не е крило. Ако можат Џуру, Дијаби и компанија да зимаат по 60к, зошто Волкот да не зема нешто повеќе?Јас ќе платам 10 000 000, само Волкот да си замини, жити се. Аман, барем по него нема да тажиме.
После летоска дур не видим на официјална црно на бело не верувам на ништо!Зошто рвп го мешате?
Тој ги одби 200 000 од Сити, за 5/6 милионски бонус од нашиот клуб и сега се што останува за матичната плата да се договорат што и самиот кажа ќе се објави по крај на сезоната сега сака само на фудбалот со Арсенал до крајот на сезоната да си размислува. Многу паметно.
Волчко, нека размисли слободно... мислам дека многу имаме вложено во него за да го пуштиме ама за ценкање ако не може Венгер нема кој може... ќе се спогодиме
Ја сум спремен да дотурам две нули на твојава сума само Ремзи да го нема.Јас ќе платам 10 000 000, само Волкот да си замини, жити се. Аман, барем по него нема да тажиме.