IgorChete
27
- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 7.733
- Поени од реакции
- 7.549
Ако можам да бирам, Платини.Кој е на ред за умирање ? Чарли Шин ?
Ако можам да бирам, Платини.Кој е на ред за умирање ? Чарли Шин ?
Ааааааа, џабе ти е то. Тој ти е вечен таму. Се намести во фотељата, никој не го станва. Нешто слично како Сеп или во наши рамки, Хари ! То ти е то.Ако можам да бирам, Платини.
Исто и оваа. Мислам дека Ред Бул Њујорк, го освоија трофејот.2012-13 season to start later
It ihas been provisionally announced that the start of the Barclays Premier League season in 2012/2013 will be on the weekend of 18/19 August 2012, slightly later than usual due to the Olympics Games. Arsenal have already advised that there will not be an Emirates Cup tournament this year for the same reason. Еден трофеј помалку следна сезона
Абе има уште фудбал во Аршавин. Аххх, сега криво ми е за него, цело време го плукавме. Ама мислам дека треба да се врати, и да покаже се што знае, и да ни ја затне муцката мене и на сите кои зборувавме лошо за него.
Сите така мислевме... но нажалост додека беше кај нас доби премногу шанси од Венгер и само асистенцијата до Анри беше добар потег од се сезонава ...Абе има уште фудбал во Аршавин. Аххх, сега криво ми е за него, цело време го плукавме. Ама мислам дека треба да се врати, и да покаже се што знае, и да ни ја затне муцката мене и на сите кои зборувавме лошо за него.
Одсекогаш имало фудбал во Аршавин, но никогаш не успоеа целосно да се адаптира на англискиот фудбал, на моменти ќе блеснеше, но толку.Абе има уште фудбал во Аршавин. Аххх, сега криво ми е за него, цело време го плукавме. Ама мислам дека треба да се врати, и да покаже се што знае, и да ни ја затне муцката мене и на сите кои зборувавме лошо за него.
Напротив... огромна бројка е.Вела растура у Сосиедад!
Два гола за 20 минути денеска, веќе има 10 гола и 6 асистенции, што не е мала бројка за тим како Сосиедад!