Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ако можам да бирам, Платини. :D
Ааааааа, џабе ти е то. Тој ти е вечен таму. Се намести во фотељата, никој не го станва. Нешто слично како Сеп или во наши рамки, Хари ! То ти е то.

Искористи си ја желбата за некој друг. :D

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
2012-13 season to start later

It ihas been provisionally announced that the start of the Barclays Premier League season in 2012/2013 will be on the weekend of 18/19 August 2012, slightly later than usual due to the Olympics Games. Arsenal have already advised that there will not be an Emirates Cup tournament this year for the same reason.

Еден трофеј помалку следна сезона :D

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
2012-13 season to start later

It ihas been provisionally announced that the start of the Barclays Premier League season in 2012/2013 will be on the weekend of 18/19 August 2012, slightly later than usual due to the Olympics Games. Arsenal have already advised that there will not be an Emirates Cup tournament this year for the same reason.
Еден трофеј помалку следна сезона :D
Исто и оваа. Мислам дека Ред Бул Њујорк, го освоија трофејот. :pos::pos:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Абе има уште фудбал во Аршавин. Аххх, сега криво ми е за него, цело време го плукавме. Ама мислам дека треба да се врати, и да покаже се што знае, и да ни ја затне муцката мене и на сите кои зборувавме лошо за него.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Абе има уште фудбал во Аршавин. Аххх, сега криво ми е за него, цело време го плукавме. Ама мислам дека треба да се врати, и да покаже се што знае, и да ни ја затне муцката мене и на сите кои зборувавме лошо за него.
Сите така мислевме... но нажалост додека беше кај нас доби премногу шанси од Венгер и само асистенцијата до Анри беше добар потег од се сезонава ...
Можеби има фудбал во него, но подобро е во Русија да игра , таму знаеме дека ќе го даде максимумот за многу побрз период :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Одсекогаш имало фудбал во Аршавин, но никогаш не успоеа целосно да се адаптира на англискиот фудбал, на моменти ќе блеснеше, но толку.
Затоа се повеќе поддржувам купување готови играчи со искуство во Премиер Лигата.

D

D_NazGUL

Гостин

Worst Case Scenario, Полди не потпишуе, РвП фаќа магла и па деца потпишани за тим

This is how Arsenal's team might look if Arsene Wenger has a summer as catastrophic as he did in 2011. The Doomsday scenario would see the signing of Podolski fail to materialise, with RVP then tempted elsewhere late in the transfer window, leaving the same panic buy situation that occurred in 2011. It would potentially signal more unspectacular signings in the mould of Gabon international/Ligue 1 forward Pierre-Emerick Aubameyang and ageing ex-England international, Joe Cole

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
http://off.net.mk/offside/fudbal/baletanite-od-arsenal
Ми се допаѓа што веќе и Окс и Шчезни се добар дел од тимот...
што ги има афирмирано на повеќе области...
А воедно со секоја ваква ситница, меѓу сите контестанти се крева атмосферата.
Се на се, утре на победа :LOL:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Вела растура у Сосиедад! :cuc:

Два гола за 20 минути денеска, веќе има 10 гола и 6 асистенции, што не е мала бројка за тим како Сосиедад!

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Вела растура у Сосиедад! :cuc:

Два гола за 20 минути денеска, веќе има 10 гола и 6 асистенции, што не е мала бројка за тим како Сосиедад!
Напротив... огромна бројка е.
Љоренте има 8 само во лигата за сега постигнато а сите знаеме што играчиште е.
Но ако ваков играч ни го лапнат за само 7 милиони докажува веќе којзнае која сезона по ред дека тимот не е озбилен... (Бордот.)

Kajgana Shop

На врв Bottom