- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
Шамах ке стартува сигурно,Венгер верува доста во него
И јас сакам Волкот прв состав
И јас сакам Волкот прв состав
И јас мислам дека овој состав ке биде вечерва.. за Џуру се слагам во потполност, детето стварно заслужува прв тим.Аршавин се надевам се одморил па ќе блесне вечерва зошто иако е мрзливо чоече знае да направи разлика на вакви големи натрепвари.Поради технички проблеми,ме нема често да пишувам ),а и ќе ме нема уште некое време ).
За вечер,како и пред секој натпревар,очекувам и се надевам на победа.Се надевам дека ќе успееме да победиме,а со тоа ќе се одлепиме од Челзи малце,а исто така и ќе го одржиме чекорот со МанУ.Сакам вечерва да го видам пак тандемот Цеск-РвП,повеќе од година време немаат играно заедно...:nesum:,да се надеваме дека ќе го видиме вечерва заедно,а Насри и Аршавин ќе бидат на потребното ниво.Одбраната мора да биде на највисоко можно ниво,и се надевам дека Џуру ке добие прилика,заслужува да игра детево.
Посакуван состав за вечер:
Шчежни
Сања-Скилачи-Џуру-Гаел
Сонг-Диаби
Цеск
Насри-РвП-Аршавин
)
Потполно се слагам за овој состав да илезе вечер и да ги сокршат на тие сините.Поради технички проблеми,ме нема често да пишувам ),а и ќе ме нема уште некое време ).
За вечер,како и пред секој натпревар,очекувам и се надевам на победа.Се надевам дека ќе успееме да победиме,а со тоа ќе се одлепиме од Челзи малце,а исто така и ќе го одржиме чекорот со МанУ.Сакам вечерва да го видам пак тандемот Цеск-РвП,повеќе од година време немаат играно заедно...:nesum:,да се надеваме дека ќе го видиме вечерва заедно,а Насри и Аршавин ќе бидат на потребното ниво.Одбраната мора да биде на највисоко можно ниво,и се надевам дека Џуру ке добие прилика,заслужува да игра детево.
Посакуван состав за вечер:
Шчежни
Сања-Скилачи-Џуру-Гаел
Сонг-Диаби
Цеск
Насри-РвП-Аршавин
)
Конечно Ван Перси прв состав.Конечно Аршавин седнат на клупа.Ми се допаѓа шо шанса ќе му се даде и на Џуру и исто ми е драго Волчко шо исто така ќе стартува Ајде момци одиме на победаааааОфицијален состав за вечерва: Fabianski, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Wilshere, Song, Fabregas, Nasri, Walcott, Van Persie