Фан Клуб: Арсенал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Вауууууу дечкиииииииииии......Да му е.ам стримот снимав само прво ми се снимило :(......Прво изигравме ептен тапа, Ливерпул се истурија со шанси, али Војче ОМФГ најдобар меч сезонава ако не се лажам...... Ѕвероина.....Не знам како играле второ али важно земавме јаки 3 поени, глеам Челзи кикснале....Уште кокошккиве утре да кикснат и фантазии викенд.....
Искрено во вторник што биде нкеа биде, но се надевам зошто да не да им брцнеме една петарда ;)....
Ајде нека ни се множат победиве......

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Добро е што духот не падна и тоа што ги надокнадивме глупо изгубените бодови во јануари од послабите тимови. Сепак кој очекуваше 6 бода од дуелите со кокошките и ливерпул.

А освен тоа и формата на Челзи ептен ни одговара, се недевам дека стрмоглав пад ќе имаат и пердувестите комшии.

А за Милан, ми мене не ми гајле, шо биде нека биде, само достоинствено да се простиме од ЛШ, па ако се наместат убаво картите зошто да не видиме и чудо?

D

D_NazGUL

Гостин
Момци не ја гледав утакмицава денес, јбг работа преку глаа, али после хајлајтсот имам само едно нешто да кажам:
Ако си оди РвП, цел борд со се А.В. и остала компанија да си оди!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846

ЦЦЦЦ Да видиме дали ќе се реагира на ова некако....

D

D_NazGUL

Гостин
on Mikel Arteta’s injury…
As I sit here now, he is in hospital at the moment and we have no news.
on Abou Diaby…
The bad news of the day is that Diaby is injured and did his hamstring. Benayoun has a small hamstring problem, Gibbs has a problem. We look decimated after the game. I don’t know who will be available on Tuesday night. Maybe I will play with six strikers as we have to score goals!
Yossi Benayoun and Kieran Gibbs also picked up injuries which will make them doubts for Tuesday’s second leg against AC Milan.
Кој рече дека сме биле баксузи???

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Дел од текст на Бличер репорт
Good match for Diaby to make his annual appearance! See you in 2013″
Не можам а да не кажам дека е тотално вистинито.
Значи, после извесен период и јас да пишам нешто. Таман сакав да почнам да фрлам со „дрвја и камења“, мојата „погана уста“ беше спектакуларно затворена. Од радост и славје не можев рационално да го размислувам. Последниве 10 дена повеќе личеа на на ганерски сон, додека за време на претходните 10 сакавме да си го пукаме во глава. Арно ама господата во црвено бело се тотално непредвидливи.
Прво 5 кокошки печени и ондак на Ливерпул, онака ливерпулски му го клајвне како шо он знаеше како деца да не малтретира. Е сега официјалната статистика вика дека Ливерпул ни има дадено 3 гола сезонава, ама реалноста е дека ни нема дадено ниту еден, два сами си ги дадовме а третиот беше офсајд( ако некој претходно веќе го има пишано ова, се извинувам, ме мрзеше да читам), што значи и уште 120 мин да се играа Лузерпул немаше да ни даде гол.
Е сега нека му ја мисли Милан. Знам дека немаме којзнае каква шанса, ама сакам да изиграме така да отсега натаму ќе се молат да не им паднеме ние, да им покажеме како се игра венгербол. А би се осмелил дури и да кажам дека е подобро да отпаднеме, пласманот во ПЛ е далеку поважен, колку помалку натпревари до крај толку подобро за овој десеткуван состав, наредната со Њукасл за нас е финале во ЛШ, море сите до крајот на сезоната се финалиња. Патем кокошките го окркаа од Јунајтед, така да и среќата ни се насмевнува.
Така, ајт поздрав и да си посакаме повеќе засилувања на лето.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Утре реваншот со вас, а? :D

Се надевате на изненадување? :D
Impossible is nothing.

Сети се само на двомечот со Депортиво, доволно е еден момент да тргне натпреварот наопаку за вас. никогаш не знаеш.

Реално шансите ни се 1% ама сепак ги има, топка е се врти.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
19
Поени од реакции
4
Кој играчи ви се повредени како ви изгледа составот за утре

Kajgana Shop

На врв Bottom