Фан Клуб: Арсенал

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ептен дигнаа галама околу ова со Подолски. Иако нема ништо официјално сепак од толкава бучава не е чудно да дојде летово. Ќе видиме има време... :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Хехе, Подолски е мизерија бе... Тешете се дека ќе го бидне, знам да препознаам очаен потек на трансфер пазарот, мојот клуб нон стоп праи такви потези. ;)
А као демек нешто ти си трасфер експерт аналитичар.

D

D_NazGUL

Гостин
Хм, Подолски ... неколку пати имам кажано дека треба швабо да се носи, затоа што имаат подруго сфаќање за фудбалот. Несакам да се радувам премногу да не испадне уште еден Бензема.
Друго мене ме извади од такт денеска, а тоа е можната повреда на РвП. Ако оваа информација се покаже како точна - го е*авме ежот.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Некој кога ќе дое до информација за Перси околу повредата,одмах тука.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Единствено ова што најдов.....http://nos.nl/video/346223-van-persie-maakt-training-niet-af.html

Од тоа што можев да разберам, очекува да игра, а РвП го завршил порано тренингот како превентива, замор или слично......
Значи нека не ве фаќа срце,, може и ќе го гледаме нашата легенда вечер....^

П.С. http://www.arsenal.com/news/news-archive/42252/february-goal-of-the-month-vote-now-
Мислам дека голчево на РвП против Кокошките е во топ тен на сите дадени во Арсенал а не само за овој месец.....(y)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ако Подолски дојде во тимот, дефинитивно, некој ќе си оди од моменталниот состав ! Дефинитивно !! Нема друга математика.

А дека Подолски е добар играч, е добар. Само шо е многу поуспешен во репрезентација, од колку во клубовите кај шо играл.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Аршавин веројатно ќе си оди, ете ја земената, веројатни нема да ги гледаме и Алмуниа, Вела, Бентнер, Денилсон. Само да има некој шо ќе ги купи, ако не пак на позајмица треба да ги даваме.

А и Парк и Шамак не ми се сигурни за наредната сезона.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Парк треба да остане.
Шамак не добива шанса...а згора на тоа и се повредува... ќе бара клуб нов.
Бендтнер МОРА да биде отпишан.
Аршавин - ќе си заминува на лето
Епа губиме тројца офанзивци, Подолски и Афобе доаѓаат во првиот тим.
Се надевам на кам-бек на Вела па да немаме потреба од купување на замена за Арша на негова позиција... ќе имаме наши топ играчи брзи за таму и тоа 3.

ПС: Ленсбури го постигна првиот погодок на денешниот меч за Англија под 21.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Зборвам од првиот состав, моментално, тука пред се мислам на Росицки, Волкот или Ван Перси.
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 20:31 ---
Мислам дека Венгер ке му даде уште една шанса на Аршавин, скоро сигурен сум во то.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Зборвам од првиот состав, моментално, тука пред се мислам на Росицки, Волкот или Ван Перси.
--- надополнето: 29 февруари 2012 во 20:31 ---
Мислам дека Венгер ке му даде уште една шанса на Аршавин, скоро сигурен сум во то.
Волкот не си оди тоа сме 101% сигурни.
Росицки...е не се знае за него ништо. Исто како и за Бенајун кој кажа сака да продолжи кај нас ама... не одговорил Венгер.
Ванчо не смее да го пуштиме...ни за 100 милиончиња.
Не е Цеск он. Цеск е креатор овој е Финишер.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Аршавин е позајмен само заради ЕУРО 2012, ако продолжеше да седи на клупа најверојатно немаше да патува на Европско.

Kajgana Shop

На врв Bottom