Фан Клуб: Арсенал

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Верувам на коментарите дека таа е нешто негово... не го дава баш така на неа... не ја спогледува од 150 метри баш така... баш пред недела дена го гледав клипчево и повеќе веројатно е таков исход.
А човеков ако замине, не ќе биде за пари, ќе биде како Анри... ќе биде пуштен за да успее нешто што во тој миг Арсенал не беше во можност да го исполни... што нам ни ги докрши срцата ( бар мене )
господарот може ке се врати на позајмица сезонава :D
--- надополнето: 19 декември 2011 во 00:21 ---
http://arsenal-news.com/if-arsene-wenger-cant-see-we-need-new-additions-he-needs-to-go-to-specsavers/1998
одличен текст треба венгер да го прочита и да се замисли малце

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
on Djourou's injury...
It is a groin problem. Usually that is 21 days.
Само уште малку да не до разочараат вестиве денешни, за Сонг само на твитер ама за Џуру на официјалната Венгер даде изјава...по се изгледа ноќниот кошмар со повредите стасува повторно и СКИЛАЧИ ќе не јаде како никогаш!
Оти Сонг, кај се повреди тој сеа па ?!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Му стартуваа со отворен ѓон на внатрешната страна од скочниот зглоб. Добро е и што стана јас на прв поглед помислив дека му отиде зглобот. Инаку и ова судијата не го виде па досуди само фаул без картон.:mad::mad:

D

D_NazGUL

Гостин
господарот може ке се врати на позајмица сезонава :D
Еве и линкче до статијата.Човеков го поштуем премногу, но да не се лажеме нас ни требаат нови засилувања.

Kids have dreams. And we all dream of being a star. When I was about eight years old, I opened my first ever Excel spreadsheet. It blew me away. The charts. The formulas. The numbers. From that day on, I dreamed of someday being an adult and spending all day looking at Excel Spreadsheets and trying to maximize EBITDA for high revenue but low profit multinational corporate entities. I also foolishly hoped to someday create elaborate PowerPoints to disseminate this knowledge to half-interested executives and lower-level management.
And my name is Arsene Wenger.“

Дочитајте ја статијава има логика.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Јас мислам дека ќе купи некој, бидејќи се плаши дека ќе остани без поддршка за Ван Перси, а веројатно и се двоуми околу Парк, бидејќи до сега требаше да му даде шанса. Искрено, за шпекулациите кои кружат, побрзо би го купил Подолски, него да го ангажираме Анри, повторно, на месец до два. Зошто ? После тој месец - два ќе се врати Шамак, и нема да се купи ништо. Вака, ќе се зголеми конкуренцијата и ќе имаме покомпетентен напад и клупа за мечевите од ФА и Карлинг.

Подолски би било супер засилување, али да не се лажиме. Венгер излезе со изјава дека не планира да купува, и ако случајно купи, ќе биде тоа ако смета дека е непходно. Повеќе сум за бек, одколку за плеј, но, ќе видиме. И вака имаме голем и компетитивен состав.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Слободниот и последниот погодок... АЛА АНРИ!
Па јас велам да си ја пишеме во машка екипа имаме така шанса нешто и да освоиме! :/
ПС: Ќе да е тешко да се најде асална рака на голман во Арсенал ( со исклучок на Шчезни кој си е дриблер во духот )

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Слободниот и последниот погодок... АЛА АНРИ!
Па јас велам да си ја пишеме во машка екипа имаме така шанса нешто и да освоиме! :/
ПС: Ќе да е тешко да се најде асална рака на голман во Арсенал ( со исклучок на Шчезни кој си е дриблер во духот )
Па па па, последново голче лудница ејјјјјј......

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Утре меч со Астон Вила на гости, ќе биде тешко, едно зошто гостуваме на Вила Парк каде секогаш за секого е тешко.. а па друга работа што се повреди Џуру, суспензијата на Сонг и ова ни ја комплицира уште толку нашата лоша ситуација со повреди и отсуства. На местото на Џуру очекувам да игра Мигел со тоа што Кош ќе игра десно а овој лево, впрочем и немаме друг играч што би покрил таму, а место Сонг би требало да игра Фримпонг.

Arsenal - Predicted Line Up:
  • Szczesny
  • Koscielny
  • Mertesacker
  • Miquel
  • Vermaelen
  • Frimpong
  • Ramsey
  • Arteta
  • Walcott
  • van Persie
  • Gervinho
Aston Villa - Predicted Line Up:

• Guzan
  • Hutton
  • Collins
  • Dunne
  • Warnock
  • Albrighton
  • Delph
  • Petrov
  • N'Zogbia
  • Agbonlahor
  • Delfouneso
Ова би требало да е нивниот состав за утре, не е така лош, солидна екипа се али оваа година бележат слаби резултати.. Само страшно ми е језив Н'Зогбиа, момакот го памтам од минатата сезона коа за Виган ни дае гол у 94 и не тепаа..
Еве ги нивните отсуства за утре: Baker, Bent,Beye,Gardner,Given,Herd,Heskey, Lichaj, Lowry.Doubt: Collins, Ireland. Мораме да искористиме тоа што не играат Бент, Хески, Гарднер и пред се првиот голман Гивен.

Очекувам победа со 2 гола разлика и стабилна игра во одбрана, Перси двоен стрелец во победа од 1-3 :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Џенцкиве наши 36 трофеи во 20 години, онаа црнкињата Јанки да ја земеме место Шамак, ѕверка е!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
И јас то велам, поарно ќе изигра од Шамак, сигурно ! За утре, тежок меч е дефинитивно. Би бил пресреќен и со 0-1, само да не примиме гол, со онаква крпена одбрана, каква што ке имаме утре и на наредните 4-5 меча.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Море утре ќе ги победите Астон Вила па јана мајка нека е..тие ионака се слаби плус пола тим не му игра а вие и тоа како сте во форма па мислам дека Ван Перси му качи гол па што сака нека е...1.9 коефициент не се пропушта!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
јас би го играл бенајун наместо ремзи колку да одмори малку а и дефанзивно мислам дека повеќе се бори. А може и кокелин да го игра. Ќе видиме вечер...

Kajgana Shop

На врв Bottom