Според тоа како ја свитка ногата, може да е дури и 3-4 месеци...Сања според мене 6-8 недели аут.
KAko be Drogba padna lasta od 2 metri u koma bese nemozea da go izvadat 10 minuti od teren !! pa za nepoln mesec pak igra utakmici ???Според тоа како ја свитка ногата, може да е дури и 3-4 месеци...
Еј жити се кај го фати Сонг, денес пак беше меѓу најдобрите.....Ај да кажеш Ремзи да те разберам......А и coquelin изигра солидно.....Него гледам Аршавин ни за замена веќе не го бива.....За него што не кажеш нешто. Не те провоцирам,али биди малце реален, Сонг МОТМ.....Не заборавај дека играше принудно како централен дефанзивец.....Sekoj mec ni davaat gol od 100 metri !!! Huddlestone,Rose,Walker,Jenas itn !! Mnogu jaki suteri imaat totenhem i mn dobro sklopena ekipa dodeka nie sme grevovi ! Ramzi,coquelin,benayoun,jenkinson itn !! Song mn greski pri pasovite epten ke ja odzeme i ke podade na pogresen itn
абе муле едно ако ја ебал тетивата може и пола година да го нема... незгодно паѓање е сосема различно од повреда со нозетеKAko be Drogba padna lasta od 2 metri u koma bese nemozea da go izvadat 10 minuti od teren !! pa za nepoln mesec pak igra utakmici ???
Друже и друг да дојде на чело на клубот, што ќе направи, магично ќе ги излечи цел тим....Да бидеме реални, да немавме толку повредени, пилињава ќе можеа само добро да го издудлаат еднаш......Мислам дека на сите ни беше јасно дека ќе го јадеме да бидеме реални.
Тотенхем секој пат имаат барем еден убав гол од далечина, за разлика од нашиве пички што се плашат да шутнат.
Секој пас грешка, Ван Перси мислам дека немаше ниту еден шут кон голот. Ептен ептен бевме патетика. Бејл не сјеба по страната. Добро е што не го стави Џуру да игра на местото на Сања дури тогаш ќе го јадевме.
Венгер освести се Венгер!!!
Зимово ако не купи играчи кои се докажани мислам дека треба да се преземат мерки во врска со Венгер.
И немојте сеа да ми ги потите ташаците подржувачите на Венгер (ако ги има) за тоа што направил во минатото за Арсенал.
Секоја сезона го јадеме од тотенхем колку и да боли тоа е вистината.
Што изигра повеќе Бенајун од Аршавин пак да има 5 а овој 4 ? или самиот факт дека Аршавин го мразиме ваа сезона ?Шчезњи - 7
Сања - 5
Пер - 6
Сонг - 7
Гибс - 6
Кокелин - 7
Артета - 6
Ремзи - 1
Тео - 4
Жервињо - 4
РВП - 6
Бенајун - 5
Џенкинсон - 4
Аршавин - 4
а ти гарант молеше бога да изгубиме за да го напишеш тоа!!!!Кај се оптимистите???