Фан Клуб: Арсенал

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Sekoj mec ni davaat gol od 100 metri !!! Huddlestone,Rose,Walker,Jenas itn !! Mnogu jaki suteri imaat totenhem i mn dobro sklopena ekipa dodeka nie sme grevovi ! Ramzi,coquelin,benayoun,jenkinson itn !! Song mn greski pri pasovite epten ke ja odzeme i ke podade na pogresen itn
--- надополнето: Oct 2, 2011 5:24 PM ---
Според тоа како ја свитка ногата, може да е дури и 3-4 месеци...
KAko be Drogba padna lasta od 2 metri u koma bese nemozea da go izvadat 10 minuti od teren !! pa za nepoln mesec pak igra utakmici ???

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Sekoj mec ni davaat gol od 100 metri !!! Huddlestone,Rose,Walker,Jenas itn !! Mnogu jaki suteri imaat totenhem i mn dobro sklopena ekipa dodeka nie sme grevovi ! Ramzi,coquelin,benayoun,jenkinson itn !! Song mn greski pri pasovite epten ke ja odzeme i ke podade na pogresen itn
Еј жити се кај го фати Сонг, денес пак беше меѓу најдобрите.....Ај да кажеш Ремзи да те разберам......А и coquelin изигра солидно.....Него гледам Аршавин ни за замена веќе не го бива.....За него што не кажеш нешто. Не те провоцирам,али биди малце реален, Сонг МОТМ.....Не заборавај дека играше принудно како централен дефанзивец.....

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
KAko be Drogba padna lasta od 2 metri u koma bese nemozea da go izvadat 10 minuti od teren !! pa za nepoln mesec pak igra utakmici ???
абе муле едно ако ја ебал тетивата може и пола година да го нема... незгодно паѓање е сосема различно од повреда со нозете

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Ин Џенкинсон Ај Траст :pos: Сања ако е повреден а наредна утакмица се враќа Џуру, и во одбрана ги имаме Џенкинсон-Пер-Џуру побавна тројка од ваа здравје :tapp: Ај Мисс Ебуе :cool:....

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Мислам дека на сите ни беше јасно дека ќе го јадеме да бидеме реални.
Тотенхем секој пат имаат барем еден убав гол од далечина, за разлика од нашиве пички што се плашат да шутнат.
Секој пас грешка, Ван Перси мислам дека немаше ниту еден шут кон голот. Ептен ептен бевме патетика. Бејл не сјеба по страната. Добро е што не го стави Џуру да игра на местото на Сања дури тогаш ќе го јадевме.
Венгер освести се Венгер!!!
Зимово ако не купи играчи кои се докажани мислам дека треба да се преземат мерки во врска со Венгер.
И немојте сеа да ми ги потите ташаците подржувачите на Венгер (ако ги има) за тоа што направил во минатото за Арсенал.
Секоја сезона го јадеме од тотенхем колку и да боли тоа е вистината.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
До кога бе со ремзи ќе прави експериметни, секој натпревар ни ги ебе акциите, 100% кривец за поразот!!!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Шчезњи - 7
Сања - 5
Пер - 6
Сонг - 7
Гибс - 6
Кокелин - 7
Артета - 6
Ремзи - 1
Тео - 4
Жервињо - 4
РВП - 6

Бенајун - 5
Џенкинсон - 4
Аршавин - 4

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Мислам дека на сите ни беше јасно дека ќе го јадеме да бидеме реални.
Тотенхем секој пат имаат барем еден убав гол од далечина, за разлика од нашиве пички што се плашат да шутнат.
Секој пас грешка, Ван Перси мислам дека немаше ниту еден шут кон голот. Ептен ептен бевме патетика. Бејл не сјеба по страната. Добро е што не го стави Џуру да игра на местото на Сања дури тогаш ќе го јадевме.
Венгер освести се Венгер!!!
Зимово ако не купи играчи кои се докажани мислам дека треба да се преземат мерки во врска со Венгер.
И немојте сеа да ми ги потите ташаците подржувачите на Венгер (ако ги има) за тоа што направил во минатото за Арсенал.
Секоја сезона го јадеме од тотенхем колку и да боли тоа е вистината.
Друже и друг да дојде на чело на клубот, што ќе направи, магично ќе ги излечи цел тим....Да бидеме реални, да немавме толку повредени, пилињава ќе можеа само добро да го издудлаат еднаш......

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Шчезњи - 7
Сања - 5
Пер - 6
Сонг - 7
Гибс - 6
Кокелин - 7
Артета - 6
Ремзи - 1
Тео - 4
Жервињо - 4
РВП - 6

Бенајун - 5
Џенкинсон - 4
Аршавин - 4
Што изигра повеќе Бенајун од Аршавин пак да има 5 а овој 4 ? или самиот факт дека Аршавин го мразиме ваа сезона ?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Тоа што барем за мене сосема солидно се поврзуваше со другите играчи, би му дал 6ка ама имаше 2-3 паса погрешни.
Аршавин не напраи буквално ништо скоро секој втор допир му беше давање топка на Тотенхем.

И со ваков Ремзи, Бенајун заслужува да игра прв тим, дури и Росицки кој е спор ко желка заслужува да игра пред Ремзи... едноставно дечкото има проблем со психата и се исклучува на моменти...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Најголеми грешки од стартот :
Сантос - Гибс.
Фримпонг - Коквелин ( да, потоа се докажа дека дечково е феноменален, но ни треба убица ко Фримпонг во тимот... не ќе го сменам ова мислење.)
И потоа...Парк - Волкот/Жервињо/Ремзи.
Еден од овие требаше да биде изваден уште во 50/60 минута за да влезе ПАРК но... ете... не го сака баш професоров така да... со среќа нека ни е еден лондонски убаво издолжел од 40 метри К*р.

Kajgana Shop

На врв Bottom