Фан Клуб: Арсенал

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Ti si za Marvin hahahahahhahaa prv pat slusam za ovoj ! I posle ke treba od tebe da cueme deka venger kupuva deca bez iskustvo,anonimci ?? posle ti ke se bunisS??? a sea kazuvas marvin neka doe ! of lele ni zaminaa site sea i nasri kaj i da e on go menja so valbuena malbuena (teski kamenja i prosecni igraci koi samo arsenal moze da gi pobara ) nemozam da veruvam uste e so zborovite ako gi najdam pravite igraci ! cc ahahhahah i smesno i mi ide da ubijam nekoj ! a site ekipi se zasiluvaaat se pojacuvaat sto nemozeme da im vlezeme u konkurencija so taa filozofija za OLd Footbball
Тоа што прв пат слушаш за Марвин Мартин е само знак колку си неупатен во фудбалот а знаеш само да сереш и да критикуваш.Од фудбалери знам дека го знаеш само Аршавин ,и за Анри имаш слушнато..:)))
Марвин Мартин беше откритие на сезоната во Франција и е сосема солиден играч кој веќе има 5 настапи за француската репрезентација за која постигна 6 гола.Има 23 години и не е дете и без искуство.Да биде повикан за француска репрезентација укажува само на едно а тоа е фактот дека е солиден играч.Ако лани можеше да го купи Кошчелни кој сосем солидно се покажа зошто да не го земе Мартин.Никогаш не сум го критикувал Венгер за децата што ги купува ,меѓутоа не викам дека не треба да донесе и некој поискусен играч.
Ако ти до сега не ја свати политиката на Арсенал навистина ми е жал за тебе , а знам дека ти очекуваш од Венгер да донесе некоја екстра звезда за која ќе плати 40 милиони и кој ќе зема 8 милиони годишно а ќе прикажува сосем просечни игри.За тоа можеш комотно да заборавиш и да не се надеваш на такво нешто.
Се си мислев дека си се подобрил со постовиве зошто имаше едно 2-3 добри поста ама сега со овој пост ме разубеди односно сватив дека сум бил грешка и дека си ти истиот тој хејтер на венгер и дете што очекува дека арсенал ќе фрли 120 милиони и ќе купи 3 светски играчи и ќе се бори за титула.Тоа нема да се случи.
Уствари ете ти ги сити кој имаат 20 светски играчи и фрлаат пари без врска , дај навивај си за нив , ем ти среќен ем сите на форумов среќни.Најубаво би било така....:oops:(n)
--- надополнето: Aug 18, 2011 11:47 AM ---
Абе Марвин Мартин анонимец вака нака ако гледаш лани во франција маана 17 асистенции и 3-4 гола во репрезентацијата му го зема местото на Гуркоф, некои од фановите викале да не игра Насри да игра овој, 24години е би рекол во најдобрите години а кај Валбуена единствено не ме бендисува висината инаку за техника грешка си не ти е гледан доволно овој играч има доста добар дриблинг за разлика од волкот :) туку и како ни треба Зарате таков играч Венгер би го земал за 10м а доста опасен по крилните позиции исто така може да игра и како напаѓач и позади напаѓач па ајде Венгер ако се трошат парите од насри фабрегас троши ги тука плус Мертесакер последна година од договорот е може да се земе за максимум 8м а ако му тргне Венгер ќе го исценка и за 6м така да ги земиме овие играчи пак ќе бидиме конкуренти за титулата :) но едно е ни што мислиме а друго е што мисли Венгер...
Веруј ми дека сум го гледал доста долго ,има брзина и некоја си никаква техника брат , затоа неможе да му фати место на Ајое ,во секој случај држи ова твоево дека има подобра техника од волкот меѓутоа не е на некое завидно ниво.
Во врска со Зарате брат само едно ќе ти кажам , екстра фудбалер кој премногу себичи и има екстремно лош карактер и мислам дека не е за сега да се земе со оглед на тоа дека на професоров ќе му треба доста време за да го научи да не себичи толку и да го скроти темпераментот негов.На почеток на преоден рок можеше да се земе Зарате.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Па да сега гледам и не се изнаиграл многу лани а за Зарате што знам мислам дека ни треба таков играч кој знае да го реши натпреварот со еден потег би рекол дека е сличен играч на Суарез од Ливерпул а инаку за Марвин во Франција по својата игра почнале да го викаа Чави бидејќи имал слична висина како него и одлична пасс игра се останува на Венгер за некоа дек ќе има трансвери осеќам :D

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
Победата против Удинезе,беше 100та победа на Емирати :cautious:

A

Avenger99

Гостин
Од сите овие играчи што ги споменавте со ниту еден не се поврзуваме,така да малце намалете ја фантазијата;)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
^ кога веќе си нагаѓаме играчи сакам Мирелеш да дојде :)
иначе поврзувани сме со Мартин и Валбуена,дури некаде прочитав дека Марсеј одбиле позајмица на Лучо Гонзалез,и рекле дека Валбуена може да го добијат за 8м.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Париве од Фабрегас, на крај ќе отидат за давање плати.

Член од
17 јули 2008
Мислења
496
Поени од реакции
27
Од сите овие играчи што ги споменавте со ниту еден не се поврзуваме,така да малце намалете ја фантазијата;)
Браво , звер, никој не рече дека сме поврзувани туку само си дискутиравме онака , колку да разбиеме монотонија и се убедувавме дека мартин е добар играч. Relax , :))))))

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Париве од Фабрегас, на крај ќе отидат за давање плати.
Чиви?
Кога сите најплатени си заминуваат, само РвП ако замине Насри ќе биде човек што зема голема плата...

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Чиви?
Кога сите најплатени си заминуваат, само РвП ако замине Насри ќе биде човек што зема голема плата...
Не ми беше буквално тоа поентата. Поентата ми беше дека цела управа со се Венгер, најверојатно не ни планира нешто многу да потроши и ќе сакаат да си ги покријат дел од трошоците со тие пари.

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Баш со сите овие играчи сме поврзувани преку раслични сајтови, се разбира ништо не е официјално ни ние дискутираме меѓусебно да разбиеме монотомија или што да пишеме Рамзи е Ѕвер ќе биде подобар од Фабрегас оваа сезона што ќе ни е Насри го имаме Чемберлејн да го шитнеме и Ван Перси го имаме Џоел Кембел :D мала шала инаку се останува ма Венгер да видиме што ќе се случи инаку за засилувања требаат и тоа како лани тиа тим што го имавме на емирати на Удине ќе му мааневме 5ка и тоа да му играа и санчез и запата и инлер засулувања требаат оваа сезона повеќе од било која до сега ако некој гледа позитивна ствар тоа што не примивме гол овие две утакмици јас не гледам многу сепак на емирати против далеку ослабениот удинезе кој дури не надигра и од њукастл не е некој добар резултат тоа :)

A

Avenger99

Гостин
Со Зарате,Гургуф,Мерелеш..сме поврзувани?Каде?На спортденес.цом?

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Тоа што прв пат слушаш за Марвин Мартин е само знак колку си неупатен во фудбалот а знаеш само да сереш и да критикуваш.Од фудбалери знам дека го знаеш само Аршавин ,и за Анри имаш слушнато..:)))
Марвин Мартин беше откритие на сезоната во Франција и е сосема солиден играч кој веќе има 5 настапи за француската репрезентација за која постигна 6 гола.Има 23 години и не е дете и без искуство.Да биде повикан за француска репрезентација укажува само на едно а тоа е фактот дека е солиден играч.Ако лани можеше да го купи Кошчелни кој сосем солидно се покажа зошто да не го земе Мартин.Никогаш не сум го критикувал Венгер за децата што ги купува ,меѓутоа не викам дека не треба да донесе и некој поискусен играч.
Ако ти до сега не ја свати политиката на Арсенал навистина ми е жал за тебе , а знам дека ти очекуваш од Венгер да донесе некоја екстра звезда за која ќе плати 40 милиони и кој ќе зема 8 милиони годишно а ќе прикажува сосем просечни игри.За тоа можеш комотно да заборавиш и да не се надеваш на такво нешто.
Се си мислев дека си се подобрил со постовиве зошто имаше едно 2-3 добри поста ама сега со овој пост ме разубеди односно сватив дека сум бил грешка и дека си ти истиот тој хејтер на венгер и дете што очекува дека арсенал ќе фрли 120 милиони и ќе купи 3 светски играчи и ќе се бори за титула.Тоа нема да се случи.
Уствари ете ти ги сити кој имаат 20 светски играчи и фрлаат пари без врска , дај навивај си за нив , ем ти среќен ем сите на форумов среќни.Најубаво би било така....:oops:(n)
--- надополнето: Aug 18, 2011 11:47 AM ---
.
ХАХаххахаха ја колку играчи знам ти толку различни имиња незнаеш да ми казеш хахахах .. кое мерило ако не сум слушнал за некој си марвин мартин кој имал една добра сезона у СОШО и има 2-3 пријателски настапи за франција не сум бил упатен хахахахахахх !! иначе хејтер сум на венгер и мислам дека и пола веке го замрзеа и начинот негов на командување !! и тоа што пропаѓаме сите не боли и полека сите признаваат дека венгер е крив речиси ! Не очекувам да фрли 120 милиони нека фрли 50 али за прави играчи ! Зарате,Диего,Фалкао,Мертесакер,Кејхил,Самба итн има играчи што се доста квалитетни и што не треба мн пари !! До 25 мил не се скапи играчи со продазба на насри и фабрегас има уште пари и мозе да се напраи одлична екипа

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.836
Поени од реакции
495
Со Зарате,Гургуф,Мерелеш..сме поврзувани?Каде?На спортденес.цом?
Гуркуф не сме поврзувани тоа беше онака спомнат од мене, мерелеш не го спомнав јас за Зарате читам разни сајтови на Твитер за него, Марвин Мартин имаше на повеќе сајтови дека е поврзуван како замена за Фабрегас за Мертесакер има на многу сајтови исто така, Валбуена го спомнавме и тој е поврзуван а сега тоа што некој спомнал некоја желба а и јас исто така спомнав, па за тоа е форумот да споделиме мислење за Арсенал.
--- надополнето: Aug 18, 2011 12:48 PM ---
ХАХаххахаха ја колку играчи знам ти толку различни имиња незнаеш да ми казеш хахахах .. кое мерило ако не сум слушнал за некој си марвин мартин кој имал една добра сезона у СОШО и има 2-3 пријателски настапи за франција не сум бил упатен хахахахахахх !! иначе хејтер сум на венгер и мислам дека и пола веке го замрзеа и начинот негов на командување !! и тоа што пропаѓаме сите не боли и полека сите признаваат дека венгер е крив речиси ! Не очекувам да фрли 120 милиони нека фрли 50 али за прави играчи ! Зарате,Диего,Фалкао,Мертесакер,Кејхил,Самба итн има играчи што се доста квалитетни и што не треба мн пари !! До 25 мил не се скапи играчи со продазба на насри и фабрегас има уште пари и мозе да се напраи одлична екипа
Диего тој играч две сезони не игра фудбал на ниво :eek: Марвин за него моментално е Кока Кола

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Гуркуф не сме поврзувани тоа беше онака спомнат од мене, мерелеш не го спомнав јас за Зарате читам разни сајтови на Твитер за него, Марвин Мартин имаше на повеќе сајтови дека е поврзуван како замена за Фабрегас за Мертесакер има на многу сајтови исто така, Валбуена го спомнавме и тој е поврзуван а сега тоа што некој спомнал некоја желба а и јас исто така спомнав, па за тоа е форумот да споделиме мислење за Арсенал.
--- надополнето: Aug 18, 2011 12:48 PM ---

Диего тој играч две сезони не игра фудбал на ниво :eek: Марвин за него моментално е Кока Кола
Ali ipak ima poveke iskustvo i znaenje od nekoj so izigral edna sezona dobra u SOcheaux :D Diego bi se snasol izvoredno u arsneal

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Ali ipak ima poveke iskustvo i znaenje od nekoj so izigral edna sezona dobra u SOcheaux :D Diego bi se snasol izvoredno u arsneal
Pak igras nekoj Football Manager ili Fantasy Football? Diego u Arsenal? Nego ne bi go zemal ni vo belasica gerascunev. Da bese tolku dobar ke ostanese u Juventus, on BESE dobar toa e minato vreme, sea e muvla. Drugite igraci so gi nabroja ti drzat voda, ali Diego ne.

Kajgana Shop

На врв Bottom