- Член од
- 17 јули 2008
- Мислења
- 496
- Поени од реакции
- 27
Тоа што прв пат слушаш за Марвин Мартин е само знак колку си неупатен во фудбалот а знаеш само да сереш и да критикуваш.Од фудбалери знам дека го знаеш само Аршавин ,и за Анри имаш слушнато..))Ti si za Marvin hahahahahhahaa prv pat slusam za ovoj ! I posle ke treba od tebe da cueme deka venger kupuva deca bez iskustvo,anonimci ?? posle ti ke se bunisS??? a sea kazuvas marvin neka doe ! of lele ni zaminaa site sea i nasri kaj i da e on go menja so valbuena malbuena (teski kamenja i prosecni igraci koi samo arsenal moze da gi pobara ) nemozam da veruvam uste e so zborovite ako gi najdam pravite igraci ! cc ahahhahah i smesno i mi ide da ubijam nekoj ! a site ekipi se zasiluvaaat se pojacuvaat sto nemozeme da im vlezeme u konkurencija so taa filozofija za OLd Footbball
Марвин Мартин беше откритие на сезоната во Франција и е сосема солиден играч кој веќе има 5 настапи за француската репрезентација за која постигна 6 гола.Има 23 години и не е дете и без искуство.Да биде повикан за француска репрезентација укажува само на едно а тоа е фактот дека е солиден играч.Ако лани можеше да го купи Кошчелни кој сосем солидно се покажа зошто да не го земе Мартин.Никогаш не сум го критикувал Венгер за децата што ги купува ,меѓутоа не викам дека не треба да донесе и некој поискусен играч.
Ако ти до сега не ја свати политиката на Арсенал навистина ми е жал за тебе , а знам дека ти очекуваш од Венгер да донесе некоја екстра звезда за која ќе плати 40 милиони и кој ќе зема 8 милиони годишно а ќе прикажува сосем просечни игри.За тоа можеш комотно да заборавиш и да не се надеваш на такво нешто.
Се си мислев дека си се подобрил со постовиве зошто имаше едно 2-3 добри поста ама сега со овој пост ме разубеди односно сватив дека сум бил грешка и дека си ти истиот тој хејтер на венгер и дете што очекува дека арсенал ќе фрли 120 милиони и ќе купи 3 светски играчи и ќе се бори за титула.Тоа нема да се случи.
Уствари ете ти ги сити кој имаат 20 светски играчи и фрлаат пари без врска , дај навивај си за нив , ем ти среќен ем сите на форумов среќни.Најубаво би било така....
--- надополнето: Aug 18, 2011 11:47 AM ---
Веруј ми дека сум го гледал доста долго ,има брзина и некоја си никаква техника брат , затоа неможе да му фати место на Ајое ,во секој случај држи ова твоево дека има подобра техника од волкот меѓутоа не е на некое завидно ниво.Абе Марвин Мартин анонимец вака нака ако гледаш лани во франција маана 17 асистенции и 3-4 гола во репрезентацијата му го зема местото на Гуркоф, некои од фановите викале да не игра Насри да игра овој, 24години е би рекол во најдобрите години а кај Валбуена единствено не ме бендисува висината инаку за техника грешка си не ти е гледан доволно овој играч има доста добар дриблинг за разлика од волкот туку и како ни треба Зарате таков играч Венгер би го земал за 10м а доста опасен по крилните позиции исто така може да игра и како напаѓач и позади напаѓач па ајде Венгер ако се трошат парите од насри фабрегас троши ги тука плус Мертесакер последна година од договорот е може да се земе за максимум 8м а ако му тргне Венгер ќе го исценка и за 6м така да ги земиме овие играчи пак ќе бидиме конкуренти за титулата но едно е ни што мислиме а друго е што мисли Венгер...
Во врска со Зарате брат само едно ќе ти кажам , екстра фудбалер кој премногу себичи и има екстремно лош карактер и мислам дека не е за сега да се земе со оглед на тоа дека на професоров ќе му треба доста време за да го научи да не себичи толку и да го скроти темпераментот негов.На почеток на преоден рок можеше да се земе Зарате.