Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ај нека ни е честито :)) клик.
Луѓе, ова ми е веќе чудно!
Значи во 1 ден... без многу зборувања глупости...фами ... купивме играч и тоа добар( од тоа што го видов ).
Ова е веќе 3т играч купен а Јули е на половина, дали е во ред нешто? хахахахах

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Луѓе, ова ми е веќе чудно!
Значи во 1 ден... без многу зборувања глупости...фами ... купивме играч и тоа добар( од тоа што го видов ).
Ова е веќе 3т играч купен а Јули е на половина, дали е во ред нешто? хахахахах
19 год.. не, не е во ред, освен ако ти се чека уште 5 год. за пехарче некое..

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
http://www.youtube.com/watch?v=0hiRF8AgGrE Според тоа што го гледам на ова видео на играта ми наликува на Ван Перси
Уфф, каква лева нога има дечково, плус одлична техника со топка, според видеово е голем талент.

А трансферот е сеуште под знак прашалник бидејќи треба да земе англиска работна дозвола, а не исполнувал некојси услов.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Уфф, каква лева нога има дечково, плус одлична техника со топка, според видеово е голем талент.

А трансферот е сеуште под знак прашалник бидејќи треба да земе англиска работна дозвола, а не исполнувал некојси услов.
Значи исто како Велингтон и Галиндо ќе го земеме па ќе чекаме некоја сезона додека се кали во друг тим... супер, може и тоа.
А овој играч ми се чини , посебно според левата нога, дека ќе игра крило и тоа место Арша...

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Епа ајде нека ни е честито ново засилување, интересен играч....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ќе дочекам некогаш Венгер да го купи Меси или Роналдо или Снајдер или кој друг, сличен на нив !? За жал не, и некој кажа погоре, ако ни се чека уште 5 години, добар трансфер е...

Но се радувам јас, особено што знам дека ќе биде нешто од дечково, бидејќи се гледа дека има талент и желба за надоградвање

D

D_NazGUL

Гостин
Јас навистина не гледам овде што е добро. Наводно сме на чекор до потпишување договор со Џоел Кемпбел, уште едно детиште за кое ама баш никој не чул до сега во животов, а никаде ни ал ни абер од големите имиња кои беа најавувани на стартот на пазарењево. Што сега ќе го менуваме Шамак со овој, па кому иде? Ми преседна и утринсково кафе и се веќе од ова будалава А.В. Добрите играчи ни ги земаат пред нос секој ден, а ние купуваме ГОЛЕМО ИМЕ за 1,5 милиона. Дај те бре луѓе да не се лажеме.
Дали некој приметува дека „талентите“ на А.В. никој не сака да ги купи? Денилсон наводно ќе оди на позајмица енда година во Сао Паоло, а големата надеж Бендтнер, за кого се виде дека татко му сусшел лажел дека германски клубови се интересирале, одвај на позајмица ќе оди (можеби - шпекулација) во Евертон.
Абе ќе си останеме со сите дибеци на клупа, а овој купуе уште дибеци.
А, да и најнова вест: Реал почна да пушта патки за РВП - 30милиони.

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Збориме за „таленти“ од типот на Денилсон и Бендтнер?
Денилсон и на free agent нема да сака никој да го земе :confused:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Some great news to start the week: Gervinho has finalised his move to Arsenal, and will be joining the squad for pre-season training immediately!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Нека ни е честито и двете засилувања.
Се надевам дека нема да се загубат на терен, сепак ќе играат во Премиер.

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Јас навистина не гледам овде што е добро. Наводно сме на чекор до потпишување договор со Џоел Кемпбел, уште едно детиште за кое ама баш никој не чул до сега во животов, а никаде ни ал ни абер од големите имиња кои беа најавувани на стартот на пазарењево. Што сега ќе го менуваме Шамак со овој, па кому иде? Ми преседна и утринсково кафе и се веќе од ова будалава А.В. Добрите играчи ни ги земаат пред нос секој ден, а ние купуваме ГОЛЕМО ИМЕ за 1,5 милиона. Дај те бре луѓе да не се лажеме.
Дали некој приметува дека „талентите“ на А.В. никој не сака да ги купи? Денилсон наводно ќе оди на позајмица енда година во Сао Паоло, а големата надеж Бендтнер, за кого се виде дека татко му сусшел лажел дека германски клубови се интересирале, одвај на позајмица ќе оди (можеби - шпекулација) во Евертон.
Абе ќе си останеме со сите дибеци на клупа, а овој купуе уште дибеци.
А, да и најнова вест: Реал почна да пушта патки за РВП - 30милиони.
Одлично казано ! Али Искрено повеке се надевам у овој Кембел него у чамак,бентнер

D

D_NazGUL

Гостин
Сега веќе се е јасно. А.В. доби бекап и од газда Шиљо.
И оваа година ќе се тера старата приказна, ќе се води приватна фирма купи-продај бизнис.
Толку сум нервозен со информацииве сабајлево за Арсенал, шо се мислам дукан да затворам да не ми улета некој муштерија да го окрка. :(

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Сега веќе се е јасно. А.В. доби бекап и од газда Шиљо.
И оваа година ќе се тера старата приказна, ќе се води приватна фирма купи-продај бизнис.
Толку сум нервозен со информацииве сабајлево за Арсенал, шо се мислам дукан да затворам да не ми улета некој муштерија да го окрка. :(
не треба да те чуди тоа, Газидис секогаш бил позади Венгер т.е. ја преферира таа политика...

Kajgana Shop

На врв Bottom