Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Убаво кажа дечкото погоре, derrain, мислам беше... Англиски играчи, само то му е мајката

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2012392/Samir-Nasri-hold-Arsenal-fight-Juan-Mata.html
достојна замена можеби и подобар од насри :)
само не знам што ке се прави со фабрегас нема замена на трансфер пазарот за него освен снајдер или пасторе иако вториот уште треба да се докажува во појака екипа и немој да ми рече некој ремзи сеуште му требаат уште мн натпревари под нозе за да би на нивото на фабрегас не би било лошо ако замине да дојде диего или пак гуркуф на негово место а пак за клиши не е тешко да се најде замена за него има играчи кои се дури и подобри од него на таа позиција како на пр али сисоко, бејнс или пак енрике од њукасл или вермален доколку дојдат кехил и самба централни.
Се на се ако заминат фабрегас би сакал во тимот да ги видам кехил мата сисоко и еветуално бензема ;)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.506
Поени од реакции
10.260
Искрено,веќе Насри и Фабрегас почнаа да ми стануват одвратни.Мислам дека и да ги зачуваме нема да е тоа тоа.Посебно пак Фабрегас,којшто се гледаше и оваа сезона дека нема желба да игра во овој тим.А и искрено незнам како можат да бидат толку неблагодарни кон тим кој ги направил тоа што се,што ги направил играчи за да сега некој блесави екипи со полн џеб им нудат суми,сумишта.
Мата,место Насри.Има смисла,но знаејки ги Шпанците,после 3 сезони откако ќе стане ко Фабрегас,значи класа од играч,кога Фарса или Реал ќе почнат да го барат ќе си избега ко два и два шо се собираат.Некој спомна Диего.Мислам дека овој играч беше тоа што беше кога играше во Вердер.Сето останато је пичкин дим.И кога ќе подразмислам дека ниеден тим во послените 6 години не освоил ПЛ без да има играч во дефанзивата(штопер) кој е Англичанец (пази,Чези-Тери...Манчестер-Фердинанд) се повеќе и повеќе го сакам Кејхил ,дуо со Кошелни,а Верма бек.Иако не сум баш најсигурен дали треба да игра таму,но сум сугурен дека ќе изигра подобро од било кој лев бек.Жервињо,Жервињо,Жервињо.Каде е тој.Ајде дајте на официјална,маме ваше.Бензема не е лош,мада сигурен сум,рака у оган ставам дека нема да го купиме.Кај ќе даде Чичкото 27 м.
Можеби ќе сме добри без Насри и Фабрегас,можеби не.Но едно знам дека никој не е незаменлив и дека ова е Арсенал,клуб за кој навивам,а не клуб во којшто навивам за играч ! Ако треба и Цекс и Насри аут ! :)
Сепак џабе си пишиме,кога нишо не се знае.Наше е да си праиме фантазии како е најдобро и останува да видиме до 31 Август како и што ќе идат трансфериве.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.451
Поени од реакции
6.139
Се додека не земаме засилување , туку само достојна замена(и тоа не на играч кој се пензионирал) , не правиме ништо... сакам да не сум во право али за жал така испаѓа...

D

D_NazGUL

Гостин
Морав да пишам ... хехех, вчера ми се деси просветление (хахаха се смеам и у моментов док пишуем). Нормално просветлението се деси после тон пиво и жустра расправија у кафана за тоа кој е бољи играч, а палетата на играчи беше богме голема (од Тричкоски, преку Михајловиќ - Ривалдо, Кахил, Модриќ итн па се до мојата болка Анри и Бензема). На крајот од целава расправија така полузаспан одеднаш ми светна: Насри и Цеск на клоци надвор, Денилсон ако не го купат ќе служи да го пере автобусот пред пат, Бендтнер за цепење дрва е топ, Росицки може сеуште да послужи греота ми е чоеков али може да си заврши кариера поштено кај нас - и сега THE EPIPHANY - Карим Бензема, Швајни, Кејхил и Самба. Можда сега и звучи нелогично, али вчера се си беше на место и си заспав ко бајче. :sleep:

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Цццц колку боли ова што сака да си иде насри !! и мата го напраивте боље од него !! блазе си ти макавели !! Некој дури сватил сеа зашто не го земал Доменеш за репрезентација !! ццц што си праите бајрам на мозокот бе !! ДЕчкото е играчиште и сосема го разбирам зашто сака да си иде !! Вие викате пари,не е за пари човекот има пари,ама нема ништо освоено !! он нејке да остане без ниту една титула и слично !! а Венгер е најкрив што сеа сите сакаат да си одат го плаќа данокот на овие години каде се заебава со децаа !! Ова му е данокот и тоа со камата !! Немозе да купи ѕвезда и си одат неговите !! Овие играчи гледаат дека тука немозе да се освои титула 6 години веке се без некои помалце некои повеке ,во главном гледаат и скурчено им е веке да седат тука за ништо да не освојуваат ,а глеам и на нас фановите ни е скурчено да глеаме како си одат играчите што ни се најаки и како не осојува ништо ! Место сеа да ги осудуваш фабрегас и насри осуди го венгер пошто тој е Бос на сево ова !!

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.852
Поени од реакции
503
Венгер е бос на воа, а замисли позади него колку луѓе од управата стоат со ''патики'' ? Ако му рече управата на Венгер не смеиш да му дадиш на тиа играч повеќе пари и сигурно во таа ситуација не одлучува венгер ;) Сигурно венгер не одлучува колку пари ке има за трансевери и сл

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
со сила се праиш дека не свакаш или што е работата? до вчера зборевме дека венгер ги праи трансферите и дека он зима што сака ,сеа збориш како друг му казува што да купи итн !! Сигурно управата не му дава 10 милиони па да немозе да купи играч !! не заебавај секоја година имал по 30 милиони најмалце за трансфери ! затоа не збори и ако не крови ваква политика(што сеа и го плаќаме данокот) ке зимаше ѕвезди а не деца!! и сеа ке ги имавме сите ѕвезди што ни отидоа и ке донесвме уште некој и ке бевме шампиони !!

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Цццц колку боли ова што сака да си иде насри !! и мата го напраивте боље од него !! блазе си ти макавели !! Некој дури сватил сеа зашто не го земал Доменеш за репрезентација !! ццц што си праите бајрам на мозокот бе !! ДЕчкото е играчиште и сосема го разбирам зашто сака да си иде !! Вие викате пари,не е за пари човекот има пари,ама нема ништо освоено !! он нејке да остане без ниту една титула и слично !! а Венгер е најкрив што сеа сите сакаат да си одат го плаќа данокот на овие години каде се заебава со децаа !! Ова му е данокот и тоа со камата !! Немозе да купи ѕвезда и си одат неговите !! Овие играчи гледаат дека тука немозе да се освои титула 6 години веке се без некои помалце некои повеке ,во главном гледаат и скурчено им е веке да седат тука за ништо да не освојуваат ,а глеам и на нас фановите ни е скурчено да глеаме како си одат играчите што ни се најаки и како не осојува ништо ! Место сеа да ги осудуваш фабрегас и насри осуди го венгер пошто тој е Бос на сево ова !!
не ми е јасно како насри стана толку голема ѕвезда во твоите очи по само една добро изиграна полусезона мата си е играч на место и достојно ке го замени насри а ти да ти ебам навивачот не ни треба навивач како тебе оооо тикво види читам малце по страните и доста плукаш по венгер види што изјавува насри дека сака да игра во Утд. па кој нормален играч би сакал во ривал да замине и ти со твоето мислење го подржуваш насри а венгер не лол не знам што да речам освен да прашам нешто како што прашуваа погоре
Сестра имаш?:D
--- надополнето: Jul 8, 2011 12:21 PM ---
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/07/08/2566011/wanted-by-manchester-city-united-chelsea-is-arsenals-samir-nasri-
eве ти споредба на насри со другите играчи одлучи сам
--- надополнето: Jul 8, 2011 12:44 PM ---
http://www.youtube.com/watch?v=Mx5zc0B-fTo
едно од најдобрите видеа за минатава сезона вреди да е погледне

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
не ми е јасно како насри стана толку голема ѕвезда во твоите очи по само една добро изиграна полусезона мата си е играч на место и достојно ке го замени насри а ти да ти ебам навивачот не ни треба навивач како тебе оооо тикво види читам малце по страните и доста плукаш по венгер види што изјавува насри дека сака да игра во Утд. па кој нормален играч би сакал во ривал да замине и ти со твоето мислење го подржуваш насри а венгер не лол не знам што да речам освен да прашам нешто како што прашуваа погоре
Сестра имаш?:D
--- надополнето: Jul 8, 2011 12:21 PM ---
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/07/08/2566011/wanted-by-manchester-city-united-chelsea-is-arsenals-samir-nasri-
eве ти споредба на насри со другите играчи одлучи сам
--- надополнето: Jul 8, 2011 12:44 PM ---
http://www.youtube.com/watch?v=Mx5zc0B-fTo
едно од најдобрите видеа за минатава сезона вреди да е погледне
ti bitno imash majka !! sigurno ne e bolje mata od nasri !! venger e kriv i ke pljukam po nego !!da osveshe nesho da zadrzese zvezdite i da ne gi sitkase do sea nemase da ima zelba nieden igrac da si otide site ke bea srekni ke osojuvaa i ke se tepaa za mesto u ekipataa

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.451
Поени од реакции
6.139
Што фанови сте значи, да не се кренеше оваа фама околу Насри и негов трансфер , сите ќе го величевме како еден од најголемите ѕверови, затоа што беше врвен играч во најсилната (некој фан на тим од друга лига ќе рече не е најсилна , ондак најинтересната) лига во светот па макар само една сезона (од вкупно 3 во кои во ниедна не беше просечен). Но подсвесно поради знаење дека со заминување на Насри и Фаб, арсенал ќе загуби многу сакате да ја намалите неговата вредност(oва од психолошки аспект ;D) .

А зошто сум повеќе да се задржат старите играчи од колку да се донесат нови замени за нив, најверојатно затоа што ниеден нов играч неможе првата сезона да игра во полн ек , и што е најлошо во тие моменти кога ќе го оствари својот полн потенцијал ќе биде продаден,окарактеризиран како предавник и лаком ,заменет повторно со нов играч а арсенал за жал ќе тапка во место. И немојте да продавате фори као навијај за друг тим ако не ти одговара затоа што личите ко дечиња кога пцујат во недостаток на аргументи...
--- надополнето: Jul 8, 2011 1:04 PM ---
ti bitno imash majka !! sigurno ne e bolje mata od nasri !! venger e kriv i ke pljukam po nego !!da osveshe nesho da zadrzese zvezdite i da ne gi sitkase do sea nemase da ima zelba nieden igrac da si otide site ke bea srekni ke osojuvaa i ke se tepaa za mesto u ekipataa
а ти аршесавин,се надевам дека можиш некоаш да споиш 2-3 реченици без навреди и извичници.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.385
Поени од реакции
12.813
Жервињо го купуваме 16 години,недај боже за бензема,кејхил,мата колку време ке преговараме ц ц ц ц

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Што фанови сте значи, да не се кренеше оваа фама околу Насри и негов трансфер , сите ќе го величевме како еден од најголемите ѕверови, затоа што беше врвен играч во најсилната (некој фан на тим од друга лига ќе рече не е најсилна , ондак најинтересната) лига во светот па макар само една сезона (од вкупно 3 во кои во ниедна не беше просечен). Но подсвесно поради знаење дека со заминување на Насри и Фаб, арсенал ќе загуби многу сакате да ја намалите неговата вредност(oва од психолошки аспект ;D) .

А зошто сум повеќе да се задржат старите играчи од колку да се донесат нови замени за нив, најверојатно затоа што ниеден нов играч неможе првата сезона да игра во полн ек , и што е најлошо во тие моменти кога ќе го оствари својот полн потенцијал ќе биде продаден,окарактеризиран како предавник и лаком ,заменет повторно со нов играч а арсенал за жал ќе тапка во место. И немојте да продавате фори као навијај за друг тим ако не ти одговара затоа што личите ко дечиња кога пцујат во недостаток на аргументи...

а ти аршесавин,се надевам дека можиш некоаш да споиш 2-3 реченици без навреди и извичници.
respect za postov !! toa i ja im go zboram samo mene odma me navreduvaat pa sto sum ja da kjutam !? taka li ??? koj e on da mi vika imas li sestra vamu tamu !! ali bitno mi naprai merak sho nekoj go svati moabetot sho go kazuvam i sho nekoj isto go misli toa !! respect decko
--- надополнето: Jul 8, 2011 3:40 PM ---

respect za postov !! toa i ja im go zboram samo mene odma me navreduvaat pa sto sum ja da kjutam !? taka li ??? koj e on da mi vika imas li sestra vamu tamu !! ali bitno mi naprai merak sho nekoj go svati moabetot sho go kazuvam i sho nekoj isto go misli toa !! respect decko

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Тапчо еден, ти нон-стоп се дереш зошто Венгер не купува ѕвезди, муабетот на дечкото што го цитираше е дека не ни требаат засилувања, но и дека сегашните играчи треба да останат.
Се контрадицираш сам со себе нон-стоп.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Венгер потврдува дека Жервињо е многу блиску до потпишување на договор со Арсенал,а се надева дека ќе успеат да донесат уште едно или две врвни засилувања.Изјави дека позицијата за Цеск и за Насри е иста,сака да ги задржи и ке се бори со сите свои сили така да биде.
На турнеата нема да оди Цеск поради повреда,а можеби и Ебуе.

Kajgana Shop

На врв Bottom