Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Тоа шо игра катастрофа нашата средина не значи дека е слаба на хартија.
Не мислам дека некој му кажал да враќа топки назад па и кога нема никој пред него во 20м. Може не знаат да го користат, али и дечкото е ужас, многу лош играчНе е Џака крив. Крив е тој што му дава инструкции и не знае да го користи правилно. Истиот Џака доминира за Швајцарија.
Ако се однесува на теренот спротивно од кажаното на тренинг, има опција Артета да го смени со Елнени/Вилок/Себаљос уште од првата минута. Но познати сте само по наоѓањето дежурен кривец, па ајде на Џака да се нафрлиме. Никој ништо не пиша за Обамејанг, а според мене тотално бескорисен играч цела сезона. Но, не го кривам ни Оба, Артета е тој што треба да мисли како да му се создаваат шанси.Не мислам дека некој му кажал да враќа топки назад па и кога нема никој пред него во 20м. Може не знаат да го користат, али и дечкото е ужас, многу лош играч
Definitivno, ova i sluckata so Luiz so VulvsE za ova treba da go izbrkaat uste vecerva
![]()
Друже дај бе олабави со муабетов, кој бара дежурен кривец па НАВИКНАТИ СМЕ БИЛЕ... демек ние слепи офци поима немаме и сес дојде ти стручњак да не просветлиш. Само кажав дека не ми се допаѓа играта на Џака. Форум, мислење мое си е, не ја кревај работава на дискусија кога нема потреба од тоа. Артета, Аубамејанг и слични теми на друг риплај не на мојовАко се однесува на теренот спротивно од кажаното на тренинг, има опција Артета да го смени со Елнени/Вилок/Себаљос уште од првата минута. Но познати сте само по наоѓањето дежурен кривец, па ајде на Џака да се нафрлиме. Никој ништо не пиша за Обамејанг, а според мене тотално бескорисен играч цела сезона. Но, не го кривам ни Оба, Артета е тој што треба да мисли како да му се создаваат шанси.
Виде ли бе, и ја исто помислив... Која мизеријаГабриел од наша половина, отиде во шеснаесетник на Тотенхем за да креира акција, enough said
Sent from my SM-G965F using Tapatalk