Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
хееееееее,наместо да си читаме шпекулации за нови фудбалери,за фудбалери кои ни се потребни да дојдат ова лето,јас читам насри,насри,насри.Најважните фудбалери ќе си ги продадиме и после сакаме титула.Епа нема титула.Барал 110 000 фунти неделно,па дај му да ти ебам мамата скапана !
--- надополнето: Jun 7, 2011 12:40 PM ---
http://bleacherreport.com/articles/725515-should-arsenal-sell-samir-nasri-for-demanding-wage-on-par-with-cesc-fabregas

Читајте...

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
Еве шо вика Фердинанд за Насри http://www.goal.com/en-us/news/85/england/2011/06/07/2521627/rio-ferdinand-hails-manchester-united-target-samir-nasri-he,како да го очекуваат неговото доаѓање во Ман Утд.

Инаку за сегашнава ситуација во тимов,мислам дека така и ни треба,мора управата да го смени мислењето,инаку ке ги изгуби играчите кои сакаат трофеј,а потоа и навивачите.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Koj k*r e ferdidnand pa da povikuva igraci. Kopilje britansko!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еве шо вика Фердинанд за Насри http://www.goal.com/en-us/news/85/england/2011/06/07/2521627/rio-ferdinand-hails-manchester-united-target-samir-nasri-he,како да го очекуваат неговото доаѓање во Ман Утд.

Инаку за сегашнава ситуација во тимов,мислам дека така и ни треба,мора управата да го смени мислењето,инаку ке ги изгуби играчите кои сакаат трофеј,а потоа и навивачите.
Koj k*r e ferdidnand pa da povikuva igraci. Kopilje britansko!
Не туку скокајте, изјавава е уште во декември кога Фердинанд го фалеше Насри дека за него сега за сега тој е играч на сезоната а не Нани, кога колку што ве читав на темава и на таа за ПЛ имаше коментари браво за Рио еве еден паметен откај нив.

Иди на неговиот твитер профил ако не веруваш.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не туку скокајте, изјавава е уште во декември кога Фердинанд го фалеше Насри дека за него сега за сега тој е играч на сезоната а не Нани, кога колку што ве читав на темава и на таа за ПЛ имаше коментари браво за Рио еве еден паметен откај нив.

Точно е ова... Го пратам твитерот на Рио

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375

eve od koga e izjavata

Rio Ferdinand hails Manchester United target Samir Nasri: He is an excellent player - one of the best around right now

The experienced England defender would seemingly be happy to see Arsenal's creative ace arrive at Old Trafford, heaping praise on the Frenchman's ability

By Ross Dunbar

Jun 7, 2011 5:23:00 AM

ne skokaj kako prle pred magare

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Изјавата на Рио е оддамна,но сега ја употребиле за да пополнат страници,да направат приказна,не е прв пат,минатата недела истото и со РвП кога користеа цитати од утакмицата после Барселона па ги објавија после 3 месеци.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
eve od koga e izjavata

Rio Ferdinand hails Manchester United target Samir Nasri: He is an excellent player - one of the best around right now

The experienced England defender would seemingly be happy to see Arsenal's creative ace arrive at Old Trafford, heaping praise on the Frenchman's ability

By Ross Dunbar

Jun 7, 2011 5:23:00 AM

ne skokaj kako prle pred magare
Изјавата е копи пејст од таа во декември, така да прво провери пред да ми реплицираш.

rioferdy5 Rio Ferdinand

My quotes about Samir Nasri are not recent(not that the papers let u know this)I spoke about him was waaaaay before any speculation started.
Ајт.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792
хаха a евра со викаше пред некоја недела да отидел у ман утд....:)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
хаха a евра со викаше пред некоја недела да отидел у ман утд....:)
Евра е друго, ова е злоупотреба на изјава на Рио.

Енивејз, мое мислење, Насри ќе си остане во Арсенал милион посто, мислам сепак дека Венгер ќе попушти пред фановите и ќе му ја покачи барем малце платата и ќе дојде до меѓусебен договор. Да се случуваше ова минатата сезона кога фановите на Арсенал не беа толку нас`скани на Венгер, можеби и веќе ќе имаше Насри шут карта, но сега не верувам. Што се однесува до мене, верувајте или не, сакам да остане Насри во Арсенал, исто како што сакам да остане и Фабрегас, сакам во тимовите во Премиер да има квалитетни играчи. Позз (y)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.366
Поени од реакции
12.792

Енивејз, мое мислење, Насри ќе си остане во Арсенал милион посто, мислам сепак дека Венгер ќе попушти пред фановите и ќе му ја покачи барем малце платата и ќе дојде до меѓусебен договор. Да се случуваше ова минатата сезона кога фановите на Арсенал не беа толку нас`скани на Венгер, можеби и веќе ќе имаше Насри шут карта, но сега не верувам. Што се однесува до мене, верувајте или не, сакам да остане Насри во Арсенал, исто како што сакам да остане и Фабрегас, сакам во тимовите во Премиер да има квалитетни играчи. Позз (y)
дај боже да останат ;)

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567

Да е до мене... 60+ милиончиња и Цеск е чив сакаат!
Само Самир да си го зачуваме... тој ми е како најпотребна алка во тимот со РвП и Вилшер :]
Можеби и многумина не се согласуваат баш со мене, но тоа е... јас само мој став и желба изразувам.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Не не.Играчите ко Насри,Фабрегас,Вермален,Вилшер,Сања МОРА да останат во Арсенал и на тие играчи да се наддодадат уште некои ирачи од ТОП класа па тогаш ќе пукаме јако.Во овој тим искрено веќе не верувам , многу пати беа фејл, но со овој тим , поточно овие 5-6 души што ги набројав и плус уште неколку засилувања мислам дека ќе бидеме и те како супериорна екипа.Аут еве Денилсон,Бенднер...Диаби е добар за клупа,Ебуе ЦАР,Росицки ќе го заборавев,исто и он аут.Место него може да се врати Мијачи и од клупа да дејствува.Имам бајаги доверба во ова типче,така да сигурен сум дека ќе биде нешто од него.Аршавин клупа и прва постава,значи да се менува,во зависност од формата и пак ќе кажам за Волкот.Овој ирач не ме исполнува.Најдобро за Арсенал е да го седнат на клупа и место него да се зема крилце.
Значи трансфер сагата,според мене сакам да биде нешто слично на ова..
Лев бек,крило,напад.И плус уште еден , овој пат оставам по избор на Венгер.А за ова ако не ме послуша , тешко него :)
А што бидна за Паркер,од Вест Хем?Овој ќе биде супер мислам,башка Сонг нема да биде толку спокоен за неговиот првотимски статус. ;)

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
дали мислите дека насри и фабрегас ке си заминат или ке останат ? И ако заминат кој би биле нивни замени ? Според мене одлични би биле на нивно место гетзе или хазад и гуркуф па ако заминат да се надеваме венгер ке ги донесе овие ;)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Значи пцујте ме, викајте по мене, банирајте ме али кој сака нека е па дури и РвП или Цеск да беше истото ќе го кажам: Играч на Арсенал кој отворено флертува со можноста да игра за Манчестер Јунајтед треба да се обеси за јајца насред Емирати.
Ако не ми верувате проверете во моите постари постови, навистина Насри ми се допаѓаше и сметам дека од него ќе биде гоилем играч - но сега - РАУС и ич не се враќај предавнику еден скапан (ај да не бидам погруб ќе ме бришат).
Ако се чудите зашто вака реагирам - епа еве зашто:

Инаку еве го целиот текст.
Е, дај не се филмајте со тие патриотско-лојални комплекси во фудбалот.
Самир Насри е француски професионален фудбалер, не можеш со ланец да го заврзеш за еден клуб, па он не се родил со Арсенал на чело напишано.
Секој играч треба да го сака клубот во кој игра, но ако не може да се воспостави договор поради која било причина помеѓу клубот и играчот, тогаш играчот има секаква можност да одлучува за својата иднина.

Насри премногу има дадено за овој клуб за да се нарекува предавник скапан.

Kajgana Shop

На врв Bottom