Фан Клуб: Арсенал

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Го гледам мечов и неможам да се изначудам... како играч , возрасен колку и јас скоро... го дава срцето на теренот!
Ми се плаче гледајќи го Вилшер како се бори за секоја педа на теренот...
Мораме да пронајдеме уште 1/2 играчи кои како и тој ќе го прават истото за следната сезона!
И Џуру и Гибс ужас комуникација денеска... 1 фалам, 2 критикувам... губиме 2-0... Бравос :/

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
патетики ни е одбраната...

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Секоја чест за Вилшер... не го гледам другото полувреме можат да се ебат у газ, пичка и матер.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Очекувам денес интересен натпревар со многу емоции и се надевам нема да му пречи на Ремзи да прикаже онаква игра, како што покажа со Јунајтед.
Мора да збрцаме барем две голчиња прво полувреме.....идеме ганерииии....
Ептен ја погодив....:tapp: ...прво полувреме тапа.......

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Ако ништо друго барем нека им скршат нога, рака, нос или сл.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
ВЕНГЕР МОЛИМ ТЕ ОДЕБИ ОД КЛУБОВ!!!

--- надополнето ---

Најретоски да кажиш е дека менаџерот е виновен... А како да забораваш дека нашите играчи, на моменти не даваја ниту 30% од тоа што го можат, и тоа во последните 5 меча.. Еден пример е мечот со ВБА... Така да, сите се виновни, почнувајќи од Алмуниа, преку Клиши, продолжувајќи до Фабрегас и Аршавин, заедно со Бендтнер, и завршувајќи до Рајс и Венгер
НЕ ДАВААТ И ИГРАЧИТЕ НА РЕАЛ И НА ИНТЕР АМА МУРИЊО ИМ ШЕПНА НЕШТО ПА ВИДИ ШТО НАПРАЈА!!!
ЗНАЧИ СЕПАК ЌЕ ДА Е ДО МИСЈУ!

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
А кој да дојде место Венгер?
Имаш против да дојде на пример Хидинк, Боас од Порто, било кој самио да не ме лаже 6 години и да не го гледам Арсенал како мало дте сите да се поигруват со него!!!
Види ти ко ќе играМанчестер каков однос имаат сите останити спрема нив а каков спрема нас!!!
Ако си го гледал Арсенал до 2005 ќе знајш за што зборувам!
А Венгер ко е способен да го повтори тоа да го врати на ШАМПИОНСКИТЕ ПАТЕКИ нека повели!

--- надополнето ---

Ми се плачит ама морат да се смеам на вакви дегени, оооооооффффффффффф брееееееееееее до кај стигнавме да немојш на еден стоук да му се одбраниш
хахахаха

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
Абе ајдеееееееееееееееееееееееееееееееее не ееееееееееееее ферррррррррррррррр да имамеееееееееееееее ваковввввввввввввввввв тренеррррррррррррррррр !!! Да ти го ебам проклетото копиле врска немаш од фудбал бе сељак еденнннн !!! формација утната цела 4-2-3-1 како бе со таква формација ке играш,земи си ја 4-4-2 со мн јака средина да праиш шанси на 2 ца напаѓачи и да даваш голови као некад, а не да кружат околу шеснаесетникк све да ти еб** !! Како бе и покрај се ова ти можеш да изнајдеш оправдание,како после све ова можеш да кажеш дека сме у трка за титулата,како може после све ова да кажеш дека не ти требаат засилувања како можеееееее !!!

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
ВЕНГЕР НА МАЈКА ТИ У ГАЗ ПИЧКА ТИ МАТЕРИНА УФ ОЧИ ДА НЕ ТИ ВИДАМ КОПИЛЕ!!!!!!!!!

Одбраната дрва дрва!!!!!
На сите пичка ви матер да ебам циганска!!!!!!!!!!!
Вилшер оди си... едноставно арсенал не те заслужува.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
ДОЈДИ ВАМУ!

Ја незнам што се потресувате.. ? Реномето да си го зачуваме? Кое црно реноме.. , и онака е се изгубено, немојте да дигате тензија за џабе, се додека не се направат конкретни промени во тимот, вака и уште 6 год. ќе млатиме портокали.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Немам потреба за коментари... видеово е доволно.
Full screen. And just watch.
Ако вистински фан на клубов го излгеда видеово целосно и не му затрепери срцето... не го осеќа клубот би рекол.
Толку од мене за мечов, Вилшер 15/10. РвП 8 меча гостински 8 погодоци :back:

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Тоа е тоа дечки, повеќе среќа следната сезона....Повеќе сакав да го видам Бентнер или Шамак во напад место Арша......Многу ми е криво за младичиве наши што не земавме барем една титула сезонава......

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
ВЕНГЕР МОЛИМ ТЕ ОДЕБИ ОД КЛУБОВ!!!

--- надополнето ---

НЕ ДАВААТ И ИГРАЧИТЕ НА РЕАЛ И НА ИНТЕР АМА МУРИЊО ИМ ШЕПНА НЕШТО ПА ВИДИ ШТО НАПРАЈА!!!
ЗНАЧИ СЕПАК ЌЕ ДА Е ДО МИСЈУ!
Абе, ако мислиш дека ако дојди Мурињо, ќе освоиме нешто, гадно се вараш.. А и не знам Реал со успех имаше толку.. Веројатно поразите од 5-0, и од 2-0 од Барселона, ако се смета за успех...

--- надополнето ---

Имаш против да дојде на пример Хидинк, Боас од Порто, било кој самио да не ме лаже 6 години и да не го гледам Арсенал како мало дте сите да се поигруват со него!!!
Види ти ко ќе играМанчестер каков однос имаат сите останити спрема нив а каков спрема нас!!!
Ако си го гледал Арсенал до 2005 ќе знајш за што зборувам!
А Венгер ко е способен да го повтори тоа да го врати на ШАМПИОНСКИТЕ ПАТЕКИ нека повели!

--- надополнето ---

Ми се плачит ама морат да се смеам на вакви дегени, оооооооффффффффффф брееееееееееее до кај стигнавме да немојш на еден стоук да му се одбраниш
хахахаха
Имам речено, дека тој и уште 2-3ца се едни од најдобрите млади менаџери, и има перспектива за нив во голем клуб... Но, не кај нас

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Преко гуров од таквите фанови што после секој пораз плукаат по Венгер, и толку ли не можете да сфатите дека ако не беше Венгер вие немаше ни да навивате за Арсенал.

Kajgana Shop

На врв Bottom