Фан Клуб: Арсенал

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.809
Поени од реакции
21.556
Еден момент мора да нагласам на натпреваров, дуелот на Руни-Вилшир....Руни уште еднаш покажа дека има гнасен карактер и никогаш нема да го почитувам овој играч....Да му ја шутира топката у фаца на Вилшир додека овој лежи на земја, не е начин да третираш колега од репрезентацијата....Затоа Англија како репрезентација никогаш нема да има успеси, никакво почитување меѓу играчите.....
Ќе да беше керик кој истиот тој вилшир го држеше за нога ( со рака ) и не му даваше да стане да продолжи со нападот!!!

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ќе да беше керик кој истиот тој вилшир го држеше за нога ( со рака ) и не му даваше да стане да продолжи со нападот!!!
Стаи се на мсн бе пуси да те поработам малце......:pos2::pos2:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Како прво, во таа ситуација не беа Манчестер во напад, Арсенал беа. Како второ, ван Перси сеедно ќе дојдеше прв до топката, така да глуп потег беше тоа од Вилшер.

И ве молам пишувајте го Вилшер, не Вилшир.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Го усраа логото. :kesa:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дресовиве се супер, голманскиот крш, специфично за Најки.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
супер е новиов дрес

можам слободно да кажам дека е најубав после 10 сезони - гостинскиот ? не е даден сеуште ?

конечно најки да направат некој дрес поасолен мислам јас - оние од оваа сезона со оние ригите на ракавите заникаде се - така да ова е прогрес во таа област :pos:

за мечот - сања МОМ ? ако не е засрамота , одличен меч . патем утд никогаш не играле вака претпазливо . мечот беше ептен тактички поставен и мислев дека никогаш нема да изиграат така дефанзивно и затворено , претпазливо ко со страв ...

ептен ме бендиса А.А .

форза Арсенал !!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ќе се радуваме на победите против Јунајтед, а Јунајтед ќе слави титули, тоа е нашата реалност последните 6-7 години... Испуштени шанси против Ливерпул, Тотенхем и Болтон се дел од многуте киксеви.. Во наредното коло Јунајтед ќе ја освои титулата, само ние не им дозволивме тоа да го направат на Емирати...

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ќе се радуваме на победите против Јунајтед, а Јунајтед ќе слави титули, тоа е нашата реалност последните 6-7 години... Испуштени шанси против Ливерпул, Тотенхем и Болтон се дел од многуте киксеви.. Во наредното коло Јунајтед ќе ја освои титулата, само ние не им дозволивме тоа да го направат на Емирати...
Точно така ќе се радуваме за секоја победа, а титулата кога тогаш ќе си дојде.....

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Мене па ми е допаѓа овој голманскиот, иако неморале тие линиите толку густо да ги направат. :)

За ова околу знакот, и јас мислев дека ќе го уништат ама ми се свиѓа убаво им стои, па и тоа што е само со бела боја обележан знакот е убаво. :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Точно така ќе се радуваме за секоја победа, а титулата кога тогаш ќе си дојде.....
Па ако запниме уште малку, можи и Ливерпул ќе ги стигниме... :pos2:

Еве шо вози Ван Перси во моментов

--- надополнето ---

http://yfrog.com/h6c67cwj

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.809
Поени од реакции
21.556
добар дрес ама логото нешто го укакале !!!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
ПОБЕДА!
ФАЛА!
<3
пс:добри се дресовите,а и голманскиот подобар од оваа сезона што беше.:D