Фан Клуб: Арсенал

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Тео трипати на контра кога ја водеше топката се сопна и ја заборави. Ај се случува еднаш ама ова во последно редовно му е. Едина контра што му успеа да ја води топката е она против Ливерпул пред 10 и повеќе години.

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.186
Поени од реакции
13.467
Aлексис озбилно? На 2-0 на овој терен го пушта Алексис??
Изгледа Алексис се карал со Венгер дека сака да игра, имаше и изјави дека најмногу што му замерува Санчез на Венгер е кога му вика дека му треба одмор, и сега за “мир во куќи“ мора да го стави да игра и на вакви утакмици, дури и со тресење дека може да се повреди. Не е ова глупост на Венгер, инсистирање и инает за играње на Алексис е, Венгер да му задоволи желбата на најдобриот играч сезонава

Последно уредено:
Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Алексис не ќе да е многу интелигентна особа, ако му се десеше Фалкао ситуација ќе го прашав дали ќе се кара пак да ја игра секоја утакмица.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Алексис е тип на играч кој и со една нога би играл во било каков меч. Штета шо нема кој да го прати. Штета.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Да се брка Мбапе од Монако за напред, нека фукнат макар и 60мил фунти, детево на 18 решета се живо и диво. Ќе биде новиот Анри.[DOUBLEPOST=1487709154][/DOUBLEPOST]Агилност, брзина, дриблинг и елеганција, премногу потсеќа на кралот

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.077
Поени од реакции
7.163
Да се брка Мбапе од Монако за напред, нека фукнат макар и 60мил фунти, детево на 18 решета се живо и диво. Ќе биде новиот Анри.[DOUBLEPOST=1487709154][/DOUBLEPOST]Агилност, брзина, дриблинг и елеганција, премногу потсеќа на кралот
Марсијал 2 :D

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.077
Поени од реакции
7.163
Поентата ми беше дека се многу слични, а Марсијал на негова возраст го споредуваа со стилот на Анри.

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.875
Поени од реакции
7.115
Pablo @AFCAMDEN My prediction for next Arsenal Manager: Jorge Sampaoli. Follow tim payton @timpayton @AFCAMDEN Good call. Someone with good connections mentioned him to me last week.
Pablo @AFCAMDEN
@timpayton

Follow
tim payton @timpayton
@AFCAMDEN and it's not just a new manager being considered. New set-up
Non-Flying Dutchman @Bergkamp_esque @timpayton @AFCAMDEN monchi and Sampaoli? Follow tim payton @timpayton @Bergkamp_esque @AFCAMDEN yes

Kajgana Shop

На врв Bottom