Фан Клуб: Арсенал

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Негде прoчитaв пoдaтoк декa Пoдoлски гo имa нaјјaкиoт шут.
Ете мoже бил мрзa мoже не не е битнo тoa, ете пример јa сум сaкaл дa oстaне кaј нaс aмa и тoa не е битнo, фaкт е декa ни фaлaт игрaчи штo знaaт и не се плaшaт дa шутирaaт oд дaлеку, a Пoлди беше еден тaкoв. Еве денес пример имaвме 2 шутa oд дaлеку и двaтa нa Сaнчез и пoсле првиoт беше 100%тнaтa шaнсa нa Вoлкoт.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Негде прoчитaв пoдaтoк декa Пoдoлски гo имa нaјјaкиoт шут.
Ете мoже бил мрзa мoже не не е битнo тoa, ете пример јa сум сaкaл дa oстaне кaј нaс aмa и тoa не е битнo, фaкт е декa ни фaлaт игрaчи штo знaaт и не се плaшaт дa шутирaaт oд дaлеку, a Пoлди беше еден тaкoв. Еве денес пример имaвме 2 шутa oд дaлеку и двaтa нa Сaнчез и пoсле првиoт беше 100%тнaтa шaнсa нa Вoлкoт.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Па и голот падна после шут надвор од 16 метра од Ремзи и после одбраната на Крул стигна прв Окс. За играта не сум толку разочаран иако нормално далеку се од потребната форма. Задоволен сум посебно од одбраната доста сигурно ми делуваа и затоа што играта ја контролиравме. А чим почнуваме да ја контролираме играта резултатот ќе дојде многу брзо.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Па и голот падна после шут надвор од 16 метра од Ремзи и после одбраната на Крул стигна прв Окс. За играта не сум толку разочаран иако нормално далеку се од потребната форма. Задоволен сум посебно од одбраната доста сигурно ми делуваа и затоа што играта ја контролиравме. А чим почнуваме да ја контролираме играта резултатот ќе дојде многу брзо.
Значи очајно ни требаат играчи што знаат да шутираат од далеку.

T

Todd Solondz

Гостин
Значи очајно ни требаат играчи што знаат да шутираат од далеку.
Pre bi rekol deka ni treba tecnost vo igrata.Najlesno e da ja rognes od 20 metri, sekoj go moze toa.Potesko e da izgradis cista situacija za gol.
Neznam od kaj ti idejata deka nemame suteri, koga vo ekipata imame odlicni suteri od dalecina.Remzi,Oks,Aleksis site imaat postignuvano spektakularni golovi.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Pre bi rekol deka ni treba tecnost vo igrata.Najlesno e da ja rognes od 20 metri, sekoj go moze toa.Potesko e da izgradis cista situacija za gol.
Neznam od kaj ti idejata deka nemame suteri, koga vo ekipata imame odlicni suteri od dalecina.Remzi,Oks,Aleksis site imaat postignuvano spektakularni golovi.
Кога последен пат сме дале гол со шут од далечина ?
Вчера овие играат бункер а ние пробуваме топката со пасови у гол да ја однесеме...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Kolku i da sum nezadovolen od igrata nema vrska posto najvazni se trite boda.
Podolski falel be :facepalm: Podolski sto za pola godina u serija a ne dade gol on ke go spasuval timot, mrza ne videna.U inter nemozese da fati mesto u prvi 11.Uste sto nema da procitas.Edvaj se otkacivme od nego oni go baraat nazad.Pa uste stavanje vo ista recenica so Anri :tapp::pos:
Смири се малце, полека, го спомнав Подолски за да потенцирам колку ни е очаен нападот.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.507
Поени од реакции
10.265
Работата е што наредено им е да не шутираат, туку да влезат со топка во гол.

T

Todd Solondz

Гостин
Работата е што наредено им е да не шутираат, туку да влезат со топка во гол.
Многу јасно, важно е да се победи но не по цена на интегритетот.Не е Стоук ова.Не е битно само да се победи битно е да се победи атрактивно, the Arsenal way.

Kajgana Shop

На врв Bottom