Жиру го имаат во тимот, нема шанса да завршиме пред нив.Кое четврто место? Пред вас ќе завшиме сезонава.![]()
Тој и Велбек имаат повеќе голови од Ван Перси 27м+Фалкао 50м(уште не купен али ве цица со платата)+Ди Мариа 75м заедно.Вкупната вредност на Велбек и Жиру е како вредноста на вашиот клучен играч Де Геа. Сигурно завршувате пред нас, ние си го сакаме четвртото место.Жиру го имаат во тимот, нема шанса да завршиме пред нив.
Пресметај колку потрошил утд на плата за Фалкао па ќе можиме да правиме муабет, вака не.Тој и Велбек имаат повеќе голови од Ван Перси 27м+Фалкао 50м(уште не купен али ве цица со платата)+Ди Мариа 75м заедно.Вкупната вредност на Велбек и Жиру е како вредноста на вашиот клучен играч Де Геа. Сигурно завршувате пред нас, ние си го сакаме четвртото место.
знаеш дека Јунајтед е отиден у п.м. кога на 5 мин до почеток на натпревар ти се расправаш во друг фан клубПресметај колку потрошил утд на плата за Фалкао па ќе можиме да правиме муабет, вака не.
Извини вака, а шо се прај на 5 мин до почеток на натпревар? Сакам ти да ми кажиш, не да ми остајш линк од рандом консипираси будала.знаеш дека Јунајтед е отиден у п.м. кога на 5 мин до почеток на натпревар ти се расправаш во друг фан клуб
Све ли треба да ве учам бе.....еве вака на пример, отвораш флаша пиво, ставаш чинија чипс, кикирики и сл. на маса и палиш телевизор. Добро ли е ова?Извини вака, а шо се прај на 5 мин до почеток на натпревар? Сакам ти да ми кажиш, не да ми остајш линк од рандом консипираси будала.
И сакаш да кажиш дека ако го правам ова пред секоја утакмица, Манчестер ќе се опрај. Шо да не, ќе пробам. Фала.Све ли треба да ве учам бе.....еве вака на пример, отвораш флаша пиво, ставаш чинија чипс, кикирики и сл. на маса и палиш телевизор. Добро ли е ова?
Не ми стои релевантен изворот а и многу рано почнаа со шпекулации ќе не отечат летовошто викате за ова ?
@DeanLDN22
Have it from an impeccable source that Arsenal have a strong interest in Raheem Sterling. Walcott could be used in any deal to sign him #afc