Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Де бе не стигнавме ни да се порадуваме на можноста дека Фалкао може да дојде, а он више за Јунајтед потпишал
Единствен кај нас што е во 16ник кога напаѓаме е Жиру, нити Санчез нити Саного никој, сите вртат околу. Натпреварот со Евертон ви беше чист пример со Алексис како шпиц, немаше ниту еден допир во 16ник...[DOUBLEPOST=1409563499][/DOUBLEPOST]Мислам дека проблемите во средината ги прави напаѓачот,90% од натпреварот кој и да игра напаѓач игра надвор од 16 свртен со грб кон голот и е во просторот кај што треба да е 10ката.Доколку играме со напаѓач што би втрчувал зад грб на одбраната поголем простор за движење и шанса за креација би добиле средњаците особено Озил,затоа сакам да го видам Санчез како центарфор.
fixedФалкао у Јунајтед ,ние со саного в`раце
Ама чекај нели ние баравме некој што ќе дрибла по 5-6мина т.е. ќе им крши кичми а не таргет мен. Проблемот е дали ние всушност знаеме што сакаме?Единствен кај нас што е во 16ник кога напаѓаме е Жиру, нити Санчез нити Саного никој, сите вртат околу. Натпреварот со Евертон ви беше чист пример со Алексис како шпиц, немаше ниту еден допир во 16ник...
Санчез сам напред неможе да игра, посебно против тимови кои се бранат. ФАКТ!Ама чекај нели ние баравме некој што ќе дрибла по 5-6мина т.е. ќе им крши кичми а не таргет мен. Проблемот е дали ние всушност знаеме што сакаме?
Изгледа бараме само причина да критикуваме општо без разлика за кого се работи.
Тебе те цитирав ама не се однесуаше на тебе знам дека тебе ти е јасно тоа...Санчез сам напред неможе да игра, посебно против тимови кои се бранат. ФАКТ!
Санчез со друг корпулентен напаѓач напред може да игра.
Sanchez nemoze sam Podolski nemoze sam treba da mu tekne na nekoj da gi proba zaedno.[DOUBLEPOST=1409568128][/DOUBLEPOST]Санчез сам напред неможе да игра, посебно против тимови кои се бранат. ФАКТ!
Санчез со друг корпулентен напаѓач напред може да игра.
Vo sesnaesetnik e na nafrlenite topki.Ne pamtam Ziru da imal dobro tempiran trk zad defanzifcite otkako e dojden vo Arsenal a vo ekipata imame igaci sto so vrzani oci mozat da mu pustat takov pas.Единствен кај нас што е во 16ник кога напаѓаме е Жиру, нити Санчез нити Саного никој, сите вртат околу. Натпреварот со Евертон ви беше чист пример со Алексис како шпиц, немаше ниту еден допир во 16ник...[DOUBLEPOST=1409563499][/DOUBLEPOST]
fixed
Cesc ne e zemen poradi toa sto imame kvalitetni alternativi na tie pozicii ne poradi parite.Pocnavte da barate igraci i tamu kaj sto imame.Ме чуди што не го сакаше Цеск назад во тимот поради ,,непотребно трошење'' па ај да видиме што наумил стариот.Да не заборавиме дека Чемберс,Оспина и Дебуши беа принудни трансфери.