Фан Клуб: Арсенал

Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Топ 4 пласман е реално,друго не се ни надевам

A

Avenger99

Гостин
Ни топ 4 сеа не е реално. Сити си имаат комплетен тим, за Челзи да не зборувам, Ливерпул и без Суарез добро играат, Манчестер ги земаа Фалако, Ди Мариа + си имаат добри играчи како Мата, Руни, Ван Перси, Шо, Херера.. Не би ме чудело доколку не се донесе ДМ до вечер и 5 да завршиме.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
ХМ сити имаат комплетен тим а изгубија од Стоук, дури можеше и со 2-0 да завршат. Да беше Арсенал на нивно место одма ќе се бараше нова целосна постава....

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
@warmaster не можеш да ги добиеш сите натпревари. Сити лани во ноември беа 7ми со 4 порази. После тепаа 11-12 натпревари по ред.

Јас искрено сум депримиран утрово. Не ми текнува на асален напаѓач во моментов. Ај Реал да го земеше Фалкао па некако да го лапневме Бензема, вака за никаде. Цела ситуација е срање и се чека последен ден. И да не заборавиме дека трансфер периодот е само официјалниот дел од сезоната кога се купуваат играчи, инаку скаутите и општо менаџерите следат ситуација постојано. Не знам како можеме да се наоѓаме во ваква каша секоја година. И после ќе ми каже старото дека немало време, се качиле цените, дрн-мрн и оп криза во октомври/ноември, која веќе почна.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
@warmaster не можеш да ги добиеш сите натпревари. Сити лани во ноември беа 7ми со 4 порази. После тепаа 11-12 натпревари по ред.

Јас искрено сум депримиран утрово. Не ми текнува на асален напаѓач во моментов. Ај Реал да го земеше Фалкао па некако да го лапневме Бензема, вака за никаде. Цела ситуација е срање и се чека последен ден. И да не заборавиме дека трансфер периодот е само официјалниот дел од сезоната кога се купуваат играчи, инаку скаутите и општо менаџерите следат ситуација постојано. Не знам како можеме да се наоѓаме во ваква каша секоја година. И после ќе ми каже старото дека немало време, се качиле цените, дрн-мрн и оп криза во октомври/ноември, која веќе почна.
Епа тоа е проблемот кај нас што сакаме да ги освоиме сите и после секој кикс одма се бараат нови играчи. Не тврдам дека сме супер со играч во нападот но сигурен сум вчера ако ги згазивмо 4,5-0 никој немаше да бара нови играчи и ќе пишувавме како сме топ.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Епа тоа е проблемот кај нас што сакаме да ги освоиме сите и после секој кикс одма се бараат нови играчи. Не тврдам дека сме супер со играч во нападот но сигурен сум вчера ако ги згазивмо 4,5-0 никој немаше да бара нови играчи и ќе пишувавме како сме топ.
Не немаше сите да пишуваат така, знаеме ние до кое ниво може клубот, ама кога ќе се најдат некои да ме убедуваат дека за Арсенал моментално Артета и Саного се квалитет за прв тим... ај не ми се прави муабет искрено веќе.

Член од
27 септември 2010
Мислења
5.076
Поени од реакции
7.163
Колку време бараме замена за Жиру(ние фановите) ? Уствари ја добивме претходното лето и тоа без потрошена лира.Задоволен ли си од неговата игра?(за Саного зборам)

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Не немаше сите да пишуваат така, знаеме ние до кое ниво може клубот, ама кога ќе се најдат некои да ме убедуваат дека за Арсенал моментално Артета и Саного се квалитет за прв тим... ај не ми се прави муабет искрено веќе.

На форумов сум долго а и ти си поодамна и самиот знаеш дека такви сме. Ќе пишам да не ме сватите погрешно дека и мене не ми се свиѓа ситуацијава но што менуваме мислења после секој натпревар факт е тоа.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.966
Поени од реакции
9.596
Како можеш да небараш играч во напад кога знаеш дека имаш една ебана опција САНОГО до јануари месец а сето друго ке е експериментирање со Санчез,Волкот итн на таа позција а дури експерименти прават ке поминит пола сезона не 5 10 да тепаа ке мораше да земат макар позајмне некој исто и одбрана еве сеа во ЛШ супендиран е Дебуши па замена нема на таа позиција да има, Чемберс десно и со кој со Мигел паk или со Монреал како централен ке пробаме а и Косчиелни дали се повреди вчера посериозно незнам, па тоа е самоубиство за тимој како Палас,ВБА и слични да останат на толку играчи не за претендент за висок пласман

Последно уредено:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
David Ornstein ‏@bbcsport_david 2m
Arsenal very unlikely to sign anyone before deadline. Barring late surprise & a couple of squad exits, #AFC business is done #bbcdeadlineday
Овој Венгер не е ментално салам, најозбилно.

Сезонава поголемо срање ќе биде од претходната, маме му јебем со просечни играчи и згора на тоа свесен ли е дека секоја година иаме највеќе повреди од сите тимови у лигата, да му ебам инатот да му ебам.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.451
Поени од реакции
6.139
Ajde do vgodina so nov dmf koga ke im istecat dogovorite na botovite Arteta i Flamini, poso da se zajaknit sostavot nesmejt pod nikoj slucaj tuku samo zameni ako si zaminit nekoj.

Kajgana Shop

На врв Bottom