Епа тоа е проблемот кај нас што сакаме да ги освоиме сите и после секој кикс одма се бараат нови играчи. Не тврдам дека сме супер со играч во нападот но сигурен сум вчера ако ги згазивмо 4,5-0 никој немаше да бара нови играчи и ќе пишувавме како сме топ.@warmaster не можеш да ги добиеш сите натпревари. Сити лани во ноември беа 7ми со 4 порази. После тепаа 11-12 натпревари по ред.
Јас искрено сум депримиран утрово. Не ми текнува на асален напаѓач во моментов. Ај Реал да го земеше Фалкао па некако да го лапневме Бензема, вака за никаде. Цела ситуација е срање и се чека последен ден. И да не заборавиме дека трансфер периодот е само официјалниот дел од сезоната кога се купуваат играчи, инаку скаутите и општо менаџерите следат ситуација постојано. Не знам како можеме да се наоѓаме во ваква каша секоја година. И после ќе ми каже старото дека немало време, се качиле цените, дрн-мрн и оп криза во октомври/ноември, која веќе почна.
Не немаше сите да пишуваат така, знаеме ние до кое ниво може клубот, ама кога ќе се најдат некои да ме убедуваат дека за Арсенал моментално Артета и Саного се квалитет за прв тим... ај не ми се прави муабет искрено веќе.Епа тоа е проблемот кај нас што сакаме да ги освоиме сите и после секој кикс одма се бараат нови играчи. Не тврдам дека сме супер со играч во нападот но сигурен сум вчера ако ги згазивмо 4,5-0 никој немаше да бара нови играчи и ќе пишувавме како сме топ.
Колку време бараме замена за Жиру(ние фановите) ? Уствари ја добивме претходното лето и тоа без потрошена лира.Задоволен ли си од неговата игра?(за Саного зборам)Епа тоа е проблемот кај нас што сакаме да ги освоиме сите и после секој кикс одма се бараат нови играчи. Не тврдам дека сме супер со играч во нападот но сигурен сум вчера ако ги згазивмо 4,5-0 никој немаше да бара нови играчи и ќе пишувавме како сме топ.
Не немаше сите да пишуваат така, знаеме ние до кое ниво може клубот, ама кога ќе се најдат некои да ме убедуваат дека за Арсенал моментално Артета и Саного се квалитет за прв тим... ај не ми се прави муабет искрено веќе.
Како можеш да небараш играч во напад кога знаеш дека имаш една ебана опција САНОГО до јануари месец а сето друго ке е експериментирање со Санчез,Волкот итн на таа позција а дури експерименти прават ке поминит пола сезона не 5 10 да тепаа ке мораше да земат макар позајмне некој исто и одбрана еве сеа во ЛШ супендиран е Дебуши па замена нема на таа позиција да има, Чемберс десно и со кој со Мигел паk или со Монреал како централен ке пробаме а и Косчиелни дали се повреди вчера посериозно незнам, па тоа е самоубиство за тимој како Палас,ВБА и слични да останат на толку играчи не за претендент за висок пласманЕпа тоа е проблемот кај нас што сакаме да ги освоиме сите и после секој кикс одма се бараат нови играчи. Не тврдам дека сме супер со играч во нападот но сигурен сум вчера ако ги згазивмо 4,5-0 никој немаше да бара нови играчи и ќе пишувавме како сме топ.
David Ornstein @bbcsport_david 2m
Arsenal very unlikely to sign anyone before deadline. Barring late surprise & a couple of squad exits, #AFC business is done #bbcdeadlineday
Овој Венгер не е ментално салам, најозбилно.