- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.544
- Поени од реакции
- 5.772
Е и да, Лоџикс, ти завидувам бе, ти завидувам... Ако ? :pos2: Дај еден ракав !
Лоџикс има врски кај РВП зима дрес со грешни прашањаЕ и да, Лоџикс, ти завидувам бе, ти завидувам... Ако ? :pos2: Дај еден ракав !
Wellcome to the party!Здраво јас сум нов член во форумот лојален фан на арсенал редовно го читам вашиот овој фан клуб и ми се допаѓаат мислењата се надевам на соработка и пред се барем 3 трофеи сезонава за нашиот клуб :salut:
Ми се допаѓа ова. Самоувереност. Фала богу и нашиве ги фати.Едит:
Напаѓачот на лондонскиот премиерлигаш Арсенал Робин ван Перси е убеден дека неговиот тим има реални шанси да му ја одземе првата позиција во Премиер лигата на актуелниот лидер Манчестер Јунајтед.
„Црвените ѓаволи“ во моментов водат на табелата со пет бода предност пред „топџиите“, и сеуште немаат доживеано ниту еден единствен пораз оваа сезона.
Но, според холандскиот фудбалски репрезентативец, екипата на Сер Алекс Фергусон наскоро ќе биде поразена.
„Убеден сум дека Манчестер Јунајтед наскоро ќе ги загуби трите бода. Допрва треба да ги измери силите со Челси и Манчестер Сити, а има и други тешки натпревари, па некаде мора да згреши.“
„Добро ја познаваме нивната програма, како и онаа на Челси и ќе видиме како ќе се развиваат работите во иднина. Во моментов треба да мислиме на нашата игра и да се подобриме во некои сегменти за да можеме да конкурираме за шампионската титула.“ - изјави Ван Перси за англиските медиуми.
Ај да видиме !
Наздравје друже.
Како ми излезе на официјалната, свеста ми ја зеде ! :pos2:Наша е шансата да земеме дрес од Сања во Недела
Аршавин ко некое Детенце која фаца ја има на 30 години скоро! :pos2:
Rosicky dreaming about finally scoring a goal....