Фан Клуб: Арсенал

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Е и да, Лоџикс, ти завидувам бе, ти завидувам... Ако ? :pos2: Дај еден ракав ! :)

D

D_NazGUL

Гостин
Здраво јас сум нов член во форумот лојален фан на арсенал редовно го читам вашиот овој фан клуб и ми се допаѓаат мислењата се надевам на соработка и пред се барем 3 трофеи сезонава за нашиот клуб :salut:
Wellcome to the party!

Едит:

Напаѓачот на лондонскиот премиерлигаш Арсенал Робин ван Перси е убеден дека неговиот тим има реални шанси да му ја одземе првата позиција во Премиер лигата на актуелниот лидер Манчестер Јунајтед.

„Црвените ѓаволи“ во моментов водат на табелата со пет бода предност пред „топџиите“, и сеуште немаат доживеано ниту еден единствен пораз оваа сезона.

Но, според холандскиот фудбалски репрезентативец, екипата на Сер Алекс Фергусон наскоро ќе биде поразена.

„Убеден сум дека Манчестер Јунајтед наскоро ќе ги загуби трите бода. Допрва треба да ги измери силите со Челси и Манчестер Сити, а има и други тешки натпревари, па некаде мора да згреши.“

„Добро ја познаваме нивната програма, како и онаа на Челси и ќе видиме како ќе се развиваат работите во иднина. Во моментов треба да мислиме на нашата игра и да се подобриме во некои сегменти за да можеме да конкурираме за шампионската титула.“ - изјави Ван Перси за англиските медиуми.

Ај да видиме ! :toe:
Ми се допаѓа ова. Самоувереност. Фала богу и нашиве ги фати.

Наздравје друже.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Лоџикс знам дека си среќен поради дресот ама ај заврши си ја должноста пошо ако не победиме утре те утепав :):)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Наша е шансата да земеме дрес од Сања во Недела :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Наша е шансата да земеме дрес од Сања во Недела :)
Како ми излезе на официјалната, свеста ми ја зеде ! :pos2:

Е сега, мечот за утре... Сигурно, нема да биди толку лесно, и нема Њукасал да ни ги даде трите бода на тацна... Но, ние имаме и тоа како големи мотиви, да им вратиме за она што ни го зедоа на Емирати, во првиот дел од сезоната... Покрај играчите, кажав и предходно, Венгер покрај мотивите да го победи Њукасал, за да се одржиме со Јунајтед на врвот на табелата, и покрај мотивите за играчи, навивачи, има големи мотиви да го победи и Алан Пердју.. Зошто ? Па, еве за помалите да се потсетат дека и професорот знае да „исклучи“ > <

Муабетот ми беше, Сент Џејмс е место, каде и не се освојувале порано лесно бодови, не се освојувале победи толку лесно... Да не потсетувам во времето на Киген, и на Далглиш, како беше, тогаш... Не типувам ништо за утре, но мора да кажам и уште едно нешто, за кое треба да имаме мал обзир..

До сега, имаме само 2 порази надвор од Јунајтед и Челзи, би рекол „очекувани“, и немаме пораз од „помала“ екипа.. Не велам дека тоа би се десило утре, но мислам дека ќе се деси, само не знам кога... Мене ми беше повеке страв поќе од Евертон, од колку Њукасал, но кога и да е, и мора да очекуваме и ваков пораз, во ПЛ...

Толку од мене за мечов, се читаме после утре, после него, каде можеби заедно ке го прославиме со победа, мојот 2000ти пост... :)

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227

Rosicky dreaming about finally scoring a goal....
Аршавин ко некое Детенце која фаца ја има на 30 години скоро! :pos2:

--- надополнето ---

Како се ругаат на twitter меѓу себе, се гледа дека се другари и надвор од терен што е МНОГУ ВАЖНО
:pos2:

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Ајде дечки,утре нов ден , нова нафаќа и победа на Арсенал.Тоа се очекува од утрешниот ден,како и до момците шо играат за нашиот тим.Пред се очекувам да бидат ептен мотивирани на оваа утакмица и да им закцат една петка и со тоа да им вратат за поразот на Емирати :) -Мислам дека би било најфер вака :) :) :)Ајде сега да одам малку да легнам зошо утре ме очекува навистина тежок ден.Лека ноќ Ганери.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Дечки пишав у групата, ако имате твитери пишувајте ги таму да си се следиме :D

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Абе не сум сонувал ова дека Шчезни го повредил Фабијански :D

I indirectly [injured Lukasz Fabianski] but I didn’t really injure me [because] he could have let the shot in. But yes, I did take a shot on goal and he injured himself making the save to my shot. So I’m a little bit responsible for it but I don’t think he blames me for it.

или чекај можеби ова е сон во сон?? :D
уште сум под импресии од филмот inception :)

Kajgana Shop

На врв Bottom